A sárga lámpán áthajtó autósokat is 50 ezer forintra büntetik a rendőrök...

Forrás: testcar.hu
Feltöltő: Totoka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balazska
Biztos, hogy nem fizetném be,ha engem fotóznának le! Azért elbeszélgetnék azzal az illetővel, aki ezt kitalálta!
1951
Akkor egészen biztos most már az, hogy itt közönséges pénzbehajtás folyik a rendőrség részéről a kormány megbízásából.Aki ezt a rendelkezést hozta, az nem ismeri a KRESZ idevonatkozó részét, mely szerint a sárga jelzés a felkészülést jelenti a várakozó jármű részére, a mozgásban levő jármű vezetőjének pedig azt, hogy igyekezzen befejezni az áthaladást.Semmiképp nem büntetendő közlekedési cselekmény a sárgán történő áthaladás! Jó lenne nevesíteni azt a személyt, aki elrendelte az50.000.-Ft-os pénzbírság ez ügyben történő beszedését.Itt lenne az ideje, hogy legyen annyira érett már ez a társadalom, hogy a köztisztviselők, a rendeletet kiadók nevesítenék már végre magukat és nem bújnának el az általuk tévesen meghozott rendelkezéseik mögé! Mikor jön el ennek az ideje??!!
balazska
Szerintem egyértelmű, hogy aki hozta ezt a rendeletet, az részesedést kap a pénzből!
nanena
Ezután majd büntetik a zöldön való áthajtást is. Sőt azt is, aki kocsiba ül. Aki kilép az utcára. Aki levegőt merészel venni.
OKOS
@balazska: Nem az sohasem közlekedett lámpával ellátott kereszteződésben, vagy tanyán él.
Bár az utóbbi megállapításom nem igaz, mert a tanyán élő emberek értelmesek, intelligensek.

@nanena: Igen úgy lesz!
Valószínű, hogy autós társaim már mind betartják, hogy a piroson, nem mennek át ezért, már a sárga is tilos, és ha már a sárgán sem megy át senki akkor jön a zöld tiltása.
Most jöttem rá, hogy a törvényalkotó nem idióta, hanem környezetvédő.

Ez a sárga büntetéses dolog ott jogos ahol a lámpa felett van egy óra, ami mutatja, hogy mennyi ideig van még zöld lámpa, bár akkor minek a sárga lámpa?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.