A WHO afrikai és angol szakemberek kérésére közölte hivatalosan állásfoglalását

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
A homeopátiában kezdünk átesni a ló túloldalára,ami veszélyes az emberekre! Más a valódi gyógyszeres kezelés és más a homeopátiában alkalmazott szerekkel való kezelés,aki ezt összekeveri az tragédiát okoz a betegnél,aki nem kapja meg a szükséges,megfelelő gyógykezelést!!!/
maci0427
Sok valódi orvos is áttért a homeopátiás kezelésre,háttérbe szoritva a tudományos orvosi kezelést,ilyen-olyan okból,indokból,félretéve a valódi gyógyszeres kezelést,szintén megmagyarázva,teljesen beleélik magukat abba,hogy a valódi gyógyszer,káros,ártalmas,és a homeopátiás pirulák jobbak,ugyan úgy használnak,és nem károsak a szervezetre! De valóban mindig használ?! Ugyan ez megy végbe az otthonszülések reklámozásánál,egy két helyen/hivatalosa?/való alkalmazásánál. Más otthon szülni és sokkal másabb/biztonságosabb!/ a kórházban szülni,én a kórházra szavazok!
Kakastoll
A homeopátiás kezelés tulajdonképpen a szervezet immunrendszerét stimulálja, hogy reagáljon a betegség megelőzésére.
A homeopátiás szerek csak hasonló tüneteket váltanak ki mint a betegség de nem ártalmasak. Pl. a védőoltások, amelyekkel fertőzést vagy járványt szimulálnak és ezáltal a szervezet éber lesz a hasonló tünetekre.
Nagyon beteg embereknél nem alkalmazható, mert a szervezete nem tud amúgy se reagálni.
ugyeugye
bizonyos időközönként neki kell menni a homeopátiának. gondolom a nagy gyógyszergyártó lobby teszi. mert ők csak kémcsőnek néznek minket, a homeopátia pedig szelíden próbál segíteni, nem gyilkolja szét pl a májunkat...

továbbra is azt mondom, a megoldás az egészségmegőrzés. arra is áldozni kell, de nem annyit, mint amennyibe a gyógyszer kerül.
ugyeugye
@messzelato: pl.
sokat reklámozom vagy nagyon messze látsz? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.