A reptér óriási fejlesztések előtt áll.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orosz és Kínai provincia lett Magyarországból, a kiszolgáló helytartó és tartomány főnökei ebben az esetben is csereszabatosak, az örök iga/hitelek azonban maradnak. Látom a fényt az alagút végén, de miért dudál?! Egyszerű, mint a faék! A magyar gazdaság mindig sikeres volt, van, lesz. Legfeljebb tönkre megyünk, de akkor külhonba menekülünk. Tehát sikeres lesz az is! Lényeg: Kialakuljon egy nemzeti tőkés osztály ami aztán folyamatosan gyarapodhat akár van verseny akár nincs. Tehát ez is egy nagy siker. Nekik! Nekünk meg? Hát jobb, ha nem kelet, hanem nyugat felé vesszük a sátorfánkat míg lehet! Háború közleg meglásd, mondja a békeszerető fidesz/kdnp! De ha visszakérdezünk hogy állunk a felkészüléssel, óvóhelyekkel beosztásokkal? Akkor úgy járunk amikor Magyar Péter megkérdezi, tudják emberek hol van az óvóhely ahova menni kellene? A tömeg válasza visszhangzik mindenünnen: NEM! Elgondolkodtató nem? Ez az egész fidesz/kdnp csak azért él túl mindent, mert a média életben tartja, igaz rengeteg pénzért! Csak tudnám minek ez az egész cirkusz. Nem lehetne normálisan élni itt Európa közepén? Nem tengelyt akasztani mindenkivel ki az EU tagja? Szembe menni az EU-val, a NATO-val mert egy ember így akarja, aki a nép nevében beszél?! Mi másképp akarjuk! Mi csendes országban élnék, ami gyarapszik összességében és gazdagodik, ahol az emberek szeretnek élni, mert az állam kiszolgálja őket. Nem egyet! Nemzeti tőkésosztály alatt értsd Orbán családot és az oligarchákat. Én annak is örülnék, ha visszaelőznénk Romániát!
Eladott Ország
Egy kis matek: amit a fidesz mond, annak a reciproka érvényes! Csak egy axioma. Én csak homályosan látom, de mintha egy béka és a feneke is lenne ott... Bányászbéka lesz az! Persze, hogy homályosan, hisz a hátsója árnyékol. A békák nem merészkednek olyan mélységekbe, ahová a nemzeti kormányunk kormányoz bennünket. Keszon betegséget kapna. A béka nem hülye. Aaz már ilyen lentről nem láccik’. Nagyon halkan, tiszteletteljesen kérdezem: most akkor magukat hülyítik, vagy bennünket akarnak? Javaslom az első verziót, az beleillik az eddigi trendjükbe, bennünket hagyjanak már békén! Minden évben egy-két évnyire vagyunk a megváltástól. Most két évnyire, mert 26-ban választás leszt és az igéret földje.
uploads.disquscdn.com/images/bb677c800b17a3c058f938bde45e69463642c982d2cd74ca42710e1781ef32fe.jpg?w=800&h
csak úgy....
godótam! megvettétek kurvadrágán,belebasztok + pár milliárdot oszt eladjátok lölönek vagy a vönek félpénzért! :) - a mátrai erömü már örömében integet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.