„Hazug cigánnyal lett szegényebb a kereskedelmi televíziózás” – írta egy kommentelő a naplós botrány kapcsán. A TV2 riporterét a szakma kapcarongyának kiáltották ki egy statisztákkal eljátszatott kukoricalopás miatt.

Forrás: tempty.hu
Feltöltő: joli234
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libero
Nagyon jól tudjuk, hogy Pintér úr/elvtárs két hét alatt rendet teremtett, KUKORICA TOLVAJOK MÁRPEDIG NINCSENEK!

Ehhez kell, hogy tartsák magukat a média munkatársai is, különben kinő a szárnyuk...
Atha
Miként a kereskedelmi média a piacnyitás napjától folyamatosan hazudik és manipulál, nem tudom miért pont ez az eset vált a fekete báránnyá! Ha egy csepp tisztesség és szolidaritás lenne a kollégákban ők is vennék szépen a sátorfájukat, de ilyenkor lapítanak mint szar a fűben!
Látványosan ellehetetlenítettek valakit akit bár hozott egy rossz döntést, (de hát ettől a nézők még nem lettek átbaszva!) előtte mégis tíz évig a keblükön hordoztak, hogy bizony bebizonyítsák hogy ők aztán soha, de soha nem hazudnak a tisztelt nagyérdeműnek!
Köpet egy banda!
csikknorisz
@Atha: Van aki lebukik, van, aki nem. Utóbbiak többen vannak, előbbiek meg a jéghegy csúcsa, ami látszik. Így van ez mindennel.
silber13
@Atha : már nem csodálkozom a hányingertől...
ypokna
Nem csak ez a csatorna csinálta ezt , csak itt derült ki a turpisság .Tudnék olyan esetről is írni ahol kivágták a megszólaltatott mondanivalóját és csak az utolsó mondata került adásba , viszont így teljesen más értelmet adva az egésznek .Innentől számomra nem hiteles egyik csatorna sem .Az igazságot sokszor nem merik megírni és leadni az adásban , mert az közfelháborodást okozna .Az a hatalmon lévő kormány népszerűségét csökkentené .A Hír Tv is addig míg az MSZP volt feltáró riportokat készített (Célpont) , most hol vannak ezek a riportok .Azt hiszi valaki , hogy mára ezek a dolgok megszűntek ?Sok városban nem történt meg az elszámoltatás és számonkérés !Vajon miért ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.