Hogyan lehetne 3 millióval több moslékzabáló Magyarországon? A néhány éve még 5 millió példányból álló hazai populáció az idén 3 millióra csökkent, ezért Lázár János feladatot kapott: növelni kell a disznók számát! Nyilván nem a sertéságazat fellendítése a cél, hiszen ha a vágósertések létszámának a felturbózásáról lenne szó, akkor a feladatot nem Lázár János miniszterelnökségi államtitkár, hanem Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter, vagy valamelyik beosztottja kapta volna. "A magyar sertések rosszkedvűek: viszonylag sok takarmánytól is alig híznak, szaporodni nem akarnak, a meleg is megviseli őket. " - írja az origo.hu, majd velős címadással értelmezi a Lázárra rótt feladatot: "Lázár János vidítja fel a búsuló magyar disznókat". Szerintem ugyan a hazai disznók jelenlegi számának 3 milliós becslése is költői túlzás, hiszen már 2010-ben is csak 2. 706. 292 választópolgár, a választásra jogosultak 33%-a, a választáson részt vevők 52,73%-a szavazott a Fidesz-KDNP kombóra, ám a...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@entero: Sajnos nem sikerül felszítanom magamban az imádatot Lázár iránt. Neked biztosan sikerült, gratulálok. Nincs is boldogabb érzés mint egy sz@rembert imádni. :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@nyanya001: állítólag soha nem iszik alkoholt a pali. Most meg mégis..:)))
@adrenalink: ezt megígérhetem! :))
nyanya001
@entero: Igyál, egészségedre, az legalább látszik :))
Szép álmokat ! :))
kerék
@entero: szépen megkerülted a választ, nekem mind1.
Olyan érdekes amúgy,hogy mindenki hülye aki a kormánnyal szemben áll, csak te véded orbánékat.Persze ezt a nagy szeretetet nem tudod megindokolni, csak mindenkit leszólsz, ha valami rosszat mond a kormányról.
Te elég magasan vagy (gondolom) így nem látod át azokat a részleteket mint egy "átlagos" dolgozó polgár.
adrenalink
@nemkati: 23:46-ra
Te látsz olyan embert, aki reális, értelmes célokat megfogalmazva, egységbe tudná tömöríteni az elégedetlenkedőket? Mert az, hogy váltsuk le Orbánt, az kevés! És utána?
nemkati
@adrenalink: Nem látok olyat. Az elégedetlenkedők sem egyformák, nem egy homogén tömeg. Egy olyan karizmatikus ember kéne, aki mellé akár egymással ellenséges emberek is oda állnának. Azért mondjuk Bajnai Gordon elég közel van ehhez. Egy ilyesmit el tudnék képzelni. És akkor vele az utána c. kérdésre is volna válasz. Valóban nem elég elzavarni 0rbánt, sokan csak idáig jutnak el a vágyálmaikban.
Mindenesetre az egyszerű kisember nem tud elképzelni valamiféle konkrét jövőt, ráadásul olyan alapossággal, ahogy egy politikus, egy közgazdász, egy filozófus, egy jogász, egy társadalompolitikailag szakképzett valaki aki pontosan meg is tudná tervezni. Ezért kell nekünk programokat mutogatni, minél többet, hogy tudjunk válogatni. Nekünk meg az a dolgunk, hogy figyeljünk ezekre a felmutatott programokra, és igyekezzünk megismerni őket. És majd válasszunk közülük. Én legalábbis ennyit tudok megtenni, nem vagyok egy vezető típus, de asszem legtöbben így vagyunk ezzel.
adrenalink
@nemkati: Olyan soha nem lesz, hogy mindenkinek jó legyen, de ami most van, és még várható, az katasztrófa. Sajnos egy karizmatikus vezető /úgy érzem Bajnai a csendes, szolid stílusával most kevés lenne/ nem olyan, hogy hirtelen előrántjuk a cilinderből. Idő kell, hogy elfogadtassa magát az emberekkel, márpedig az idő nagyon fogy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.