Olvasgattam az ország gazdasági helyzetét elemző szakértői írásokat. Feltűnt, hogy kisebb-nagyobb mértékű eltérésekkel, de mind ugyanazt látják. A gazdasági recesszió tovább tart, legfeljebb stagnálás várható jövőre. És ez sok mindent magával ránt. A kormányunk miért nem veszi ezeket figyelembe?

Feltöltő: Wimevi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Lenne. A parlament minden tagját, családra kiterjedő teljes vagyon elkobzás,
Majd mind keressen munkát a fizetés, max 47 ezer Ft. lehet A befolyt összeg , fedez mindent. Ha lenne az országban " Igazság szolgáltatás," meg is lehetne tenni.
Na ezt is meg oldottam.
Van még valami más?
verőce21
@qxy: A javaslatod kevés lenne az "üdvösséghez" mert még kevesebb lenne a vásárlóerő. :)
kamazuka
kőolajjal,avagy kőolaj nélkűl?
kőolajjal soha!
Wimevi
@qxy: Talán megoldhatnád azt is, hogy ne csak jogszolgáltatás, hanem igazságszolgáltatás is legyen kis hazánkban, meg jogbiztonság, hogy élni és tervezni is lehessen. Jó kis feladat?
qxy
@Wimevi: Na ez az .Hol lehetne találni olyan embert aki nem a saját érdekeit nézi? Ez egy Magyar betegség. Jó most egy páran írnak hogy nem ilyen vagyok. De kevesen vagyunk sajnos.Ez már rég el van cseszve. Annak van igaza és becsülete aki hazudik és nem becsületes. Nyírjuk ki mind? Nem lehet. Amennyien vagyunk a propin, az kevés.
coyote3
Ezzel a zseniálisan agyatlan bandával? Ugye ez csak költői kérdés?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.