Tény és való, hogy Jézus Krisztust valamint Atyját egyaránt igen sokat szokás emlegetni a stadionokban, sajnos a magyar nyelv oly szépségeinek kíséretében, melyek miatt nem érdemes az idevágó fohászokat ezen helyen idéznünk, de így még focipályán senki nem vette elő a Názáretit. Megjelent ugyanis Felcsút község önkormányzatának honlapján, a felcsut.hu-n egy roppant érdekes tanulmány, mely szerint a Megfeszített jelenleg az illető településen működik, mint vezető edző.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Hat ettol lehidaltam! A legkozelebbi amerikai elnokvalasztason az elnoksegre palyazo sirva fog konyorogni a Botondka csodas cikkeert, es ha mar nem fogja tudni rabirni egy ujabb cikk megirasara az O javara, akkor szepen lefordittatja majd ezt a gyonyoru cikket a csodalatos hasonlataival, es behelyettesiti Csutot mondjuk New Jersey-vel, a focicsapatot rugbyvel, de maradna a tarsasag osszetartasa, a szuloszoban a csapattarsak szorongasa tokig drotos-parnas cuccban, (hatha a kisded olyan lelkesen jonne ki a termeszetes utjan, hogy rogton kapura szallna), es persze milyen szep lesz, amikor a stoplis cipoikben ezek a behemotok fognak sorakozni a csapattars godre folott a temetoben,... Gyonyoru,... Meg a kis jatekosok toborzasa, utodok nevelese ugyanerre a gyonyoru jovokepre,... Na, ezt a hulyet nagyon fejbetalalhatta egy laszti, talan mar csak ezen az "akademian" tanulhat ilyen fejjel tovabb... Ennel sunyibb toborzoszoveget kampanydumat meg eletemben nem lattam,...:o(( Es O tanitana a csemeteket hittanra a suliban...:o((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@silber13: Nem, gondolom van néhány kivétel...
silber13
@Csizmás Kond: Még szerencse, mert akkor sikerült megnyugodnom!
silber13
@Csizmás Kond: Istennek hála, az esztergomi Ferences gimiben nem fertőződtem meg semmilyen világi gyarlósággal.
nemkati
@human: "nem biztos, hogy Jézus az edző Orbán akarna lenni a szövegben".
Sőt! Jézus egész biztosan nem akarna az edző 0rbán lenni.
Dr.luigilongo60
Ebben az országban tényleg ennyire elment a józan esze egyeseknek egy szarházi putris miniszterelnök hatására?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.