A Facebook letiltotta a Kuruc.info felhasználói oldalát, mostanra azonban újabbat hoztak létre a szerkesztők. A legújabb bejegyzések között már olyanok szerepelnek, amelyekben azt a felületet gyalázzák, amitől azt a segítséget várják, hogy elterjedjenek a gondolataik.

Puzsér Róbert a letiltással kapcsolatban a következőket írta:

"A kuruc.info facebook-platformját törölte az oldal szolgáltatója. Erre a napra kénytelen vagyok közösséget vállalni ezzel a sötét és szubhumán felülettel, és szolidaritásomról biztosítani azt a hetvenezer embert, akinek a véleményét és a preferenciáját eltiporták. A nézeteiknél semmi sem áll tőlem távolabb, az elhallgattatásuk sérelménél semmi sem áll hozzám közelebb.

Magyarország és a világ a mai naptól kevésbé szabad hely. Egy gátlástalan amerikai multi, a Facebook - mely előszeretettel játsza a világcenzor szerepét - áttaposott hetvenezer magyar állampolgár jogain. A precedens megteremtve: a gyarmati Magyarország polgáraival azt tesznek, amit csak akarnak. Nem tudom elképzelni, hogy ugyanezt az Egyesült Államokban meg mernék csinálni bármelyik rasszista, homofób esetleg vérszomjasan uszító párttal vagy mozgalommal, melyektől köztudottan hemzseg az amerikai politikai rendszer második-harmadik vonala."

A portál szerkesztői reagáltak is a bejegyzésre. Mint írják: "Egy kis lecke Puzsértól a többi liberálisnak: nem szeret minket, mégis közösséget vállalt velünk".

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lovacka
Majd elröhögcsélünk ezen a marhavagonban útban Auschwitz felé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@űrbán: Egy jó fej, csak a stílusát, csak azt tudnám feledni...
qxy
Én tisztelek minden embert lehet bármilyen cigány zsidó vagy akármi.
De adná az Isten hogy ezeknek egyszer beállítana az egy szem szeretett gyermeke és közölné.-
Bemutatom a szerelmemet és össze akarunk házasodni és nem " Fajta " béli lenne"
Akkor is Kuruc lenne ez a Kuruc? ? ? ?
Én betiltanám , minden olyan szervezetet, közösséget ami a más faj, ellen irányuló véleményen van. Nekem ne mondja senki hogy normális dolog ez.
Jó ne szeresse azt a romát vagy zsidót de ne uszítsa a másikat.
Nem tudom ki emlékszik rá de egyszer volt egy ilyen tüntetés és egy sem vállalta saját magát. háttal álltak vagy el takart arccal. és ha kérdezték, nem mert meg szólalni. Miért is? Nincs annyi vér a farkába hogy vállalja aminek a híve? ? Vagyis nem híve csak báb akit irányítanak vagyis ? ? ? Na ilyenek kellenek mert mindent elhisz amit a vezír mond és nincs véleménye.
feri57
qxy

Tökéletesen igazad van, vannak emberek akiket utálok,

A Balaton mellett dolgoztunk egy építkezésen és mivel 250 km-re van tőlünk, így szállón voltunk. A munkatársaim közül este sokan berúgtak, behánytak szinte naponta és nem cigányok tehát senki nem szólt csak a takarító nő morgott. Ha cigányok lettek volna az első nap haza küldték volna őket.
Darthon1
@qxy: a zsidónál nagyobb rasszista nem létezik. Már gyerekkorban eldöntik a szülők, hogy ki lesz a házastársa a gyereküknek. És az nem lehet nem fajta béli. Mindegy hol dolgoznak kötelességük támogatni egymást. Kerouac regényében az Útonban van egy ilyen rész amikor kirakják a szűrét a munkavállalónak, mert nem zsidó. Ha valaki támadja őket azt azonnal rasszistázzák és antiszemitázzák. Kicsit talán két oldala van az éremnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.