A gyerek biciklivel ment hazafelé, amikor négy fiatal belekötött. Nem válaszolt, tovább akart menni, de lerángatták a bicikliről, és még akkor is ütötték, rúgták, amikor már a földön feküdt – számolt be a Tények. Utána otthagyták, megpróbált hazamenni, de elájult. A kisfiút súlyos gerincsérülésekkel kórházba vitték.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
@csikknorisz: Ezért kellene a gyerekszülést szabályozni, feltételekhez kötni. 2 gyerek után megvonnék minden támogatást első lépésben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csikknorisz
Így járt a volt kórházi szobatársam is. Csak ő nem gyerek volt már. Lekapták a bicikliről, ütötték, rúgták, ahol érték. Úgy nézett ki, hogy megijedtem tőle, mikor betolták a kórterembe. Később, mikor már tudott beszélni, elmesélte a történetet. Nem haragosai voltak, vagy ilyesmi, hanem csak úgy belekötöttek. A "fiatalok", akik származására "nem illik" utalni.
entero
@csikknorisz: Ezért kellene a gyerekszülést szabályozni, feltételekhez kötni. 2 gyerek után megvonnék minden támogatást első lépésben.
nemkati
@entero: Ja. És aki soha nem tenne ilyet, azt is jóelőre büntetni a származása miatt, amire "nem illik" utalni, mert a rohadék biztos tehet róla. Törvényhozónak ne menj.
gabrella
@nemkati: Semmiben nem utalt a származásra entero, véletlenül meg kell védjem.
Csak a két gyerekre. Amiben igaza van.
aborisz
@nemkati: Én csak azokat a romákat szeretem akik utálják a cigányokat!
deviance
és itt van értelme a btknak... 12 éves kortól ültessék le nyugodtan, ne gyámot rendeljünk ki mellé
varirmag
Már annyi minden miatt tüntettek,mentek utcára az emberek. Védtek már fákat,tereket,biciglis utat,stb.stb.stb.
De mikor mennek (megyünk) végre utcára a törvények szigorításáért, a közbiztonság erősítését követelni. Ha nem elég a rendőr miért nem küldik utcára a katonákat is ?
Aki gyilkol miért nem kap 30-40 évet ? A rablók miért nem kapnak 20-25 évet ?
Miféle igazságszlgáltatás működik itt ??? Néhány éve a Vas utcai gyilkos 1,5 évet kapott, mert brutálisan agyonverte az osztálytársát. Vajon azóta hány bűcselekményt követett el és hányat fog még elkövetni ?
Minden nap gyilkolnak,már nem lehet számontartani a brutális rablások esetek számát.
Pintér úr mikor hallja , látja meg végre mi folyik ebben az országban ???
Nyuszicsibe
@varirmag: tüntethetsz itt ahogy akarsz, én azt mondom,amíg ezeknek ennyi joguk van. Nálunk most pont áll a bál, mert egy ilyen cigánybagázs betört az egyik magyar családhoz, csak benézték, mert a tulaj rajtakapta őket. Mit mondott a b..i rendőr ?? Nincs értelme bevinni őket, mert akárhányszor bíróságra kerül az ügyük, minden alkalommal lefizetik a bírót !! Amit most ideírnék, azért kitiltanának... Szóval nekik joguk, neked meg kötelességed van, védheted a síró fákat tovább.
human
@gabrella: Nyilvánvaló számodra is, hogy mire gondolt. Ne kerteljünk.
A kollektív bűnösség elvében pont ott a hiba, hogy azokat is bünteti akiket nem kellene.
Az okosoknak kellene az ügybe összedugni a fejüket, de azon kívül, hogy adjunk segélyt jobb ötletük eddig még nem volt. Talán a "köcsögmentesítés" kitalálójától kellene megkérdezni, hogyan tovább.
gabrella
@human: Persze, tudom kik vállalnak halomra gyereket, de éppen elég kettő!
feri57
A Háromcsapás értelmében 20 év börtön jár ezeknek a bűnözőknek.
A szülők is hibásak ők 10 év börtön járna!!!
Visszaállítani a halálbüntetést és felakasztani őket!!!
Ezeknek a fehér bűnözőknek mindent megenged a kormány.
jancsipapa
" Miből gondoljátok egy jel nélkül is?"- Én speciel az elkövetés módjából ,az ok nélküli (csak szórakozásból ) történő bántalmazásból . Abból ,ahogy megfogalmazzák a hírt -négy "fiatal"-Abból ,hogy az esetek döntő többségében az ilyen jellegű bűncselekmény hozzájuk köthető
kiskutyauto
4 év alatt duplájára nőtt a bűncselekmények száma és felére csökkent a közbiztonság színvonala: Magyarország jobban teljesít...
nemkati
@jancsipapa: Tény, hogy rászolgáltak, hogy az ember kapásból a cigányokra gondoljon. De láttam én már nemcigányt is magából kivetkőzve verekedni. Amíg nem tudni, kik voltak addig felelőtlenség őket hibáztatni. De ha cigányok is voltak, van azért másik statisztika is, amiről nem sokat tudunk: a cigány származásúak között hány van, aki soha nem követett el bűncselekményt. Őmiattuk mindegyiket megbélyegezni, megvádolni, nagy hiba. Sőt!
varirmag
Kit érdekel a bűnőzök származása ??? De az érdekes hogy naponta gyilkolnak meg 2-3 embert,naponta vernek össze,rabolnak ki egy vagy több tucat embert,hogy naponta
vernek meg felnőtteket,gyerekeket és még csak megsaccolni sem lehet a naponta elkövetett lopások számát.
Mit tesznek eközben a mocsok politikusok ? Pofáznak, egymást sározzák,tülekednek hogy a "húsos fazék" közelébe kerüljenek.
Miféle bíróságok működnek ebben az országban ? Miféle bírók és ügyészek ?
Érdekel ezek közül valakit hogy mi folyik az országban ???
DR Eric CARTMEN
Fényes nappal--szombat délelőtt--Soroksáron egy kocogó nőt öltek meg...ez az utóbbi két nap "eredménye" ebben a KÉT HÉT ALATT RENDBE RAKOTT ORSZÁGBAN. Hányadik eset után szoktak kultúr országokban a belügyminiszterek lemondani???
Vasárnapiiskolás
Máshol emberek vannak a kormányban,itt meg ragyaverték
entero
@nemkati: @human: Tévedtek, nem gondoltam senkire, általánosságban értettem. Bárkinek lehet felőlem 10 gyereke is, ha el tudja tartani, és tisztességesen tudja nevelni, szeretetben nőhetnek fel, és nem ilyen vadállat válik belőlük, mint ezek. Viszont jól tudjuk, kevés ember vállal sok gyereket szeretetből, jó anyagiak mellett, sajnos.
entero
@gabrella: Nem is emlékszem, mikor értettünk valamiben egyet. Fog ez menni...:-))
soljanka
@Horizont: Velem történt meg, fényes nappal: játszótéren gyerekek, apukák, anyukák, főút melletti kerékpárút. Én bicajjal mentem el négy 10 év körüli kölyök mellett. Úgy 20 méter után valami furcsa érzés miatt visszapillantottam. Két - nem napon barnult- kölyök határozottan fogta két fehér gyerek bicaját. Én visszamentem az 50 kilómmal, meg a 156 centimmel. heves vitába keveredtem a "norvégokkal" - a játszótérről nyugodtan figyeltek a felnőtt férfiak és nők. SENKI nem szólt közbe.

Miután a norvégok az én bicajommal kezdtek el foglalkozni,a két riadt kiskölyök felült a sajátjára és sikeresen meglógtak. Én még pár percig hadakoztam a barnákkal, de szerencsére sikerült lebeszélnem őket a kerékpáromról. Mikor elindultak az ellenkező irányba körülnéztem: mindenki másfelé nézett a játszótéren (:
kkalman
Mindegy milyen származásúak voltak az elkövetők. A bűn akkor is bűn, ha fehér ember követi el, akkor is, ha cigány. Ha a rendőrségünk és igazságszolgáltatásunk a helyzet magaslatán állna, akkor rövid idő alatt javítóintézetben, vagy a fiatalkorúak börtönében lennének a tettesek. A vádlottak padjára melléjük ültetném azokat is, akik segítségnyújtás nélkül elmentek a kisfiú mellett.
bagolyka
@entero: Köszi kedveske, nekem 4 van. Nem kaptam segélyt, nem is kértem. Rendesen be vagyok jelentve, mindig volt munkahelyem, egész életemben eddig asszem 4 vagy max.5. Az adómból megél havi szinten 3 munkanélküli. Anyám 30-valahány év után ment nyugdíjba, 3 gyerekéből 1 meghalt, kettőt felnevelt. Ja, az egyik nagyanyám cigány, a másik zsidó volt. Iskolába is 8+4+5 évig jártam+diploma utáni képzés, gyerekoromban csak karácsonykor láttam 1 szem narancsot. És amikor én gyerek voltam, még 10,5 millió magyar volt a népszámláláskor, pedig akkor még nem árasztották el az országot az ingyenállampolgárok határon túlról meg a magyarul nem is beszélő rokonaik. Gondolkozz, ha van mivel. És csinálj legalább két gyereket, utána lehet pofázni.
nemkati
@bagolyka: Utána pofázott. Csak elég sajátosan.
feri57
Az elkövetők nem cigányok ez már biztos.
Ha 12 éves fehér a bűnöző tettesek akkor is börtönbe kell zárni?
Az új törvény értelmében 20 év börtön jár nékik!!!
Hát akkor börtönbe velük!!!
gabrella
@bagolyka: A saját erődből nem gond ha 10 van. De mi arról beszélünk akik az állam nyakára pénzére szülik.
entero
@bagolyka: Én is mindent a saját erőmből értem el, és elég új lehetsz itt, ha ennyire nem ismersz még. Az én adómból havi szinten több mint 10 embernek jut segély, ráadásul 5 gyerekem van, szóval van mivel gondolkoznom, és gyereknevelésből sem kell kioktatnod. Egyébként gratulálok a 4 gyerekedhez. További szép napot.
entero
@nemkati: Csak az igazat mondtam, az meg ugye sokaknak fáj.
nemkati
@entero: Nekem nem fáj semmi. De mikor is mondtál igazat?
igazszó
@varirmag: Talán azért nem mennek a katonák is az utcára mert nincsenek. Az a marék aki állományban van az külföldre vezénylik. A rendőrséget lefejezték a főnököket akik még értettek is valamihez perbe fogják ülnek a bíróságon. A fiatal kis rendőrök csak lébecolnak és semmit sem mernek csinálni csak ha megparancsolják nekik Nem is csodálom mert nem akarnak "szemkilövő terroristák lenni"A mi rendőrörsünkön is két fiatal lány is van akik olyanok hogy ha melléjük ütsz is meghalnak és idegösszeomlást kapnak ha valaki rájuk kiabál. a rendőrségi jelenlétről csak annyit hogy nincs pénz tankolni a kocsikba nem járőröznek tehát ott állnak a kapitányság előtt. A belügyminiszter aki az olajszőkítéskor kicsit befekitette magát , csak hazudozni tud meg mutyizni.a bíróságokról és főleg a törvényekről már ne is beszéljünk . a lomizásért koldulásért büntetnek a szegényeket a hajléktalanokat üldözi a törvény a fityisz mutyizókat a gazdag csaló vállalkozókat meg nem! Te nem itt élsz ebben az országban mostanában,
entero
@nemkati: Nézz utána, hátha megtalálod. Egyébként jó étvágyat.
nemkati
@entero: Hátha, de nem találtam meg.
Köszi, finom volt az ebéd. Te látod, hogy ebédelek??? Neked is jó étvágyat.
Levendula
A ragyásképűre kellene kitűzni úgynevezett "vérdíjat". Mindjárt meglenne az állatja...
Zsuga
Hogy a közbiztonság is egyre siralmasabb, az nyilvánvaló. De ha már megvédeni nem tudják az embereket az agresszív támadóktól és rablóktól, akkor a büntetéseket kellene sokkal, de sokkal szigorúbbá tenni. Na és nem úgy értem, hogy több évig kellene az adófizetők pénzén tartani az ilyen szemét népséget, hanem nagyon keményen megdolgoztatni őket a legmocskosabb munkákat végeztetve velük, amit egyébként tisztességes emberek csinálnak aprópénzért.
gergely
@miazavalami: Ááááááh!Dehoooogy!:))

@Vasárnapiiskolás: Jaaaajmáááán!:))
csa-csa
mindegy cigány vagy nem cigány tette! KINYÍRNI A CSűRHÉT!
zen
gratulálok...ha ti,itt így fröcsögtök,mit fognak tenni a gyermekeink?
feri57
csa-csa
mindegy cigány vagy nem cigány tette! KINYÍRNI A CSűRHÉT!

Te se vagy különb ezeknél a verekedő gyerekeknél, te ölnél is.
csa-csa
@feri57: megnézném mit mondanál ha a Te gyereked vernék félholtra!
feri57
@soljanka: Te hány biciklit loptál?Menj vissza Romániába a bocskoros testvíreidhez.
Mit a f@szt cigányoztok amikor fehér féreg bűnözők verték meg a gyereket!!!
20 év börtönt neki, majd megtudja ki az atya Isten!!!
soljanka
@feri57: Élmény volt olvasni épületes hozzászólásod.
feri57
@soljanka: Hát! zsigerből cigányozni amikor mindenki tudja, hogy nem cigányok verték el a kisfiút, hanem szittya fehér kölkök!!!
soljanka
@feri57: "Te hány biciklit loptál?Menj vissza Romániába a bocskoros testvíreidhez."

Tehát te zsigerből letolvajoztál. Lerománoztál, lebocskorosoztál. Amin jót mosolyogtam. Mert ez nem előítélet ugye?
Amúgy, idézd ide, hol írtam volt, hogy a kisfiút cigányok verték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.