Öt hete pattant ki a bajai videohamisítási ügy, azóta várja a Fidesz, hogy a baloldal tiszta vizet öntsön a pohárba – mondta Selmeczi Gabriella, a párt szóvivője vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.

Hozzátette: noha ilyen súlyos botrányban elkerülhetetlen lenne a tisztázás, a baloldal, főként az MSZP, azóta hazugságot hazugságra halmoz.

A Fidesz szóvivője szerint egy újabb bizonyíték került elő, amely szerint a hamisított videofelvételt az MSZP-hez eljuttató Károlyi Attila az ellenzéki párt tagja, pedig ezt a szocialisták eddig cáfolták.

Selmeczi Gabriella egy hírportálra hivatkozva számolt be arról, hogy egy tavalyi MSZP-s jegyzőkönyv szerint az ellenzéki párt sporttagozatának akkori ülésén részt vett Károlyi Attila. A kormánypárti politikus szerint a szocialisták lezártnak tekintik az ügyet, pedig a választás rendje elleni, példa nélkül álló durva támadásról van szó.

Megjegyezte: még Lendvai Ildikó egykori MSZP-elnök is balekoknak nevezte az ügyben érintetteket.

Ám ez a minősítés nem mentesíti őket a felelősség alól, a szocialisták a mai napig adósak az igazsággal, a válaszokkal és a felelősség megállapításával – mutatott rá.

Elmondása szerint a Fidesz több kérdésre is  választ vár a szocialistáktól, így például: tudtak-e a videóról még annak elkészülte előtt, miért épp az MSZP székházába került a felvétel, kitől és miért kapott felhatalmazást erre Károlyi Attila, és  tartanak-e oktató előadásokat ebből a filmből az ellenzéki pártnál.

Selmeczi Gabriella jelezte: a Demokratikus Koalíció és a párt elnöke, Gyurcsány Ferenc is adós a bajai hamisítási ügyben játszott szerepének tisztázásával.

A Fidesz szóvivője a Horthy Miklós budapesti bevonulásának 94. évfordulójára szervezett felvonulással kapcsolatban azt mondta, hogy a volt kormányzó munkásságát történészeknek kell megítélniük.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
En pedig selgeczitol kerdezem, hogy a rendorseg miert allt le a nyomozassal? Amig ugy nezett ki az MSZP all bajai video mogott rekord sebeseggel nyomoztak. Emlekezzunk csak: hazugsag vizsgalonak vetettek ala a fontosabb szereploket. Aztan mint kiderult a ragalmazok hazudnak, mig az MSZP-es politikusok nem, hirtelen mintha ha csak parancsra, elhallgattak, es azouta sem derult ki semmi.
En tovabbra is allitom a fidesz kavarja a szart a hatterbol. kubatov es tarsai iranyitjak a ciganyokat, mintahogy tettek azt a szavazaskor is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
patyuka
Azok akik "respektálják" S. G. röhejesen primitív és agyoncsépelt mantráját, vagy maguk is a hazugság haszonélvezői, így érdekeik felülírnak minden erkölcsi megfontolást; vagy bugyutaságból elvakultak, azaz menthetetlenek, mondhatni: rászolgálnak egy/a kijózanító átverésre...
Így aztán ameddig az ellenzék két "összefogottja" nagyobb energiát fordít a konkurenciaharcra, mint a majdan legyőzendők elleni valódi - ésszerű és teljes körű - stratégiai/taktikai összefogásra és annak artikulálására, addig S. G. nyugodtan és eredményesen nyomhatja figyelemelterelő zagyvaságait...
excep
és ezt a fidesz rója fel az mszp-nek??? van bőr a pofájukon
pesti
@excep: Jól meg kell nézni!Úgy fest hogy nincs.Nem újdonság!
rugacs
Vajon milyen cég lehet az Emgoldex, ahol az igazgató-helyettes ennyire primitív! A helyesírása katasztrófális, a szószerkezete kriminális, a mondanivalójának tartalma silány, az összes hozzászólása pocsék. Ha az ostoba, primitív embert valaki meg szeretné mintázni, ezt a fickót bátran lehetne modellnek ajánlani! Honnan jött ez: Csajága-röcsögéről vagy Bivalybasznádról? Bár lehet, hogy az odavalósiak is sértésnek vennék ezt!
hajhagyma
@hajhagyma: sajnos egy bünőző gyilkos barát banda vette át a hatalmat magyarországon ...sőtétség évei jőnnek ránk...
hajhagyma
@magyarbakancs: ez pontosan igy van kedves barátom ahogyan leirtad!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.