Orbán Viktor határozottan kijelentette a parlamentben a NAV vizsgálat kapcsán hozzá intézett kérdésben:” Aki adót csalt, annak börtönben a helye!” Azóta sem tett a kormánypárt lépéseket egy vizsgálóbizottság létrehozására. Szóvivőik a kényelmes megoldás mellett kampányolnak, ezt ők úgy mondják mostanában,…

Feltöltő: BANDITA1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
DE!!!:-)) Hiszen abból a hatalmas nyugdíjból azt mondta nem tudta eltartani a családját. Akkor miből alapított céget? Devizahitelből???:-))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
DE!!!:-)) Hiszen abból a hatalmas nyugdíjból azt mondta nem tudta eltartani a családját. Akkor miből alapított céget? Devizahitelből???:-))
Szvetlana
@Mobil123: Céget??? Országot behálózó cégeket!!
Szvetlana
Olvastam egy viccet: Pintér és Bakondi már megkapta a karácsonyi ajándékát, mindketten kaptak egy-egy osztrák telefonkönyvet.
human
Pintér Sándor az egykulcsos adónak hála több mint 10 MILLIÓVAL visz haza többet HAVONTA. Még csak csalnia sem kell és vagyonokkal lesz gazdagabb hónapról hónapra.

Erről Dorosz Dávid, az ellenzéki választási szövetség független országgyűlési képviselője beszélt szombaton, a Belügyminisztérium fővárosi székháza előtt újságíróknak.
"Ezek közül is a díszpinty az a Pintér Sándor, aki több mint tízmillió forinttal keres többet havonta" az egykulcsos adónak köszönhetően - fogalmazott, hozzátéve: "Pintér Sándor örömmel pödörheti legendás bajszát", miközben tízből nyolc magyar ember több tízezer forinttal kevesebbet vihet haza a hónap elején.
hallgatag
Ááááááá, az olajszökítés adómentes Magyarországon,
és abból a tavalyi 470 milliós " megtakarítása " , meg ki tudja ???
coyote3
Na aki ilyet még csak gondolni is mer, azért már indul is egy Q-7-es:)))))
Desischado
Holló, hollónak nem vájja ki a szemét. Ennyit orbánról, meg pintérrről.
kiskutyauto
Maffia kormányban, gengszter elitben KI NEM CSALÓ?
kkalman
Nem , nem véletlenül volt adócsaló. Csak előre megfontolt szándékkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.