Az egykori APEH-elnök hivatali ideje alatt töröltek több tízmilliós tartozást a Simicska FB-tagsága alatt működő cégnél. Több mint 93 millió forint értékben engedett el késedelmi pótlék hátralékot az APEH a Simicska Lajos és Kövér Szilárd érdekeltségi körébe tartozó Arzenál Kft.-nek 2002 előtt a felhalmozott 110 milliós köztartozásából. Az adóhatóságnál lefolytatott vizsgálat szerint 20 vállalkozás, amelyek többségében feltűnt Schlecht Csaba, Kövér Szilárd, Simicska Lajos, Stumpf János és Josip Tot, összesen közel 230 millió forintnyi köztartozását könyvelték el behajthatatlanként.

Forrás: index.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
A sok birka meg még mindig sukorózik,meg libázik,miközben ezek a tetvek kilopják alólunk az országot is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
laszlobihari
@hallgatag: @kkalman: Tiltakozom! Az általatok vizionált hely szerintem egy rendkívül jó hely (ha emlék képeim nem csalnak). Eléggé kreatívak vagyunk, találjunk ki valami egészen más helyet ezeknek a patkányoknak!
nehogymá
mostanában is volt egy 2 napos buzgálkodás az adóhivatalban. gondolom radiroztak rendesen.
szaboria1
A Fidesz fanokat úgysem lehet meggyőzni csak a tagnapi bejátszást kell megnézni. A 222 fidesz és 35 Kdnp rokonságával meglehet tölteni egy ilyen összejövetelt.
Desischado
@bukfenc: Édes istenem, de igazat írtál, cimbora! Sajnos, ezek tényleg rosszabbak a törököknél, osztrákoknál!
kukac50
Miért nem azoknál tartottak házkutatást,Miért Horvát Andrásnál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.