Országjáró körutat és kampányt szervez a Civil Összefogás Fórum (CÖF), amelynek célja egy új, a következő választási ciklusra szóló társadalmi szerződés összeállítása, de fel kívánják hívni a közvélemény figyelmét arra is, hogy "újra összeállt az országot a csőd szélére sodró politikusok maroknyi, hatalomra éhes csapata" - jelentette be sajtótájékoztatóján Csizmadia László, a CÖF alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) elnöke szerdán Budapesten.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Fricz Tamás, a CÖF alapítója arról beszélt, hogy a civil szervezet kezdetektől azt tűzte ki célul, hogy megvédje a demokráciát, a közjót, a jó erkölcsöt és a nemzeti szuverenitást. Álláspontja szerint ezek az értékek a baloldali ellenzéki pártok összefogása miatt most újra veszélybe kerültek."

Még két-három ilyen aranyköpés és képzett shaolin-mester leszek, ugyanis egyetlen harci üvöltés kíséretében kettéfejelem az íróasztalt...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
A Mi pénzünkön netán? A lengyel barátjaik is jönnek?
Szvetlana
Miből él Csizmadia László a Cöka elnöke? Asszem közpénzből. Ja kérem lehet marhaságokat mondani annak, akit ézért fizetnek!!!
F_Viktor
Rettegjetek csak, nem Budainak kell elszámolnotok a lopott vagyonokról!
Pálinkafőző Rézüst
@Szvetlana: "Miből él Csizmadia László a Cöka elnöke?"
Cöfög, és röfög, hú de kafa...
Hellcat
Meg kell dolgozni azért a 100 millióért amit kaptak közpénzből...
Szvetlana
@Pálinkafőző Rézüst: Országos birkamenet -birkáknak, mert erre van pénz, erre fussa.
Ezt éppoly fontosnak tartom, mint májusban hálaadó misét mondani szeretett vezérünk születésenapján.:))
JAJMÁR
"Cöf, cöf, cöf, ,,,,,,,,,,,,,,, "
Remélem erre is jönnek, még soha nem láttam őket :)
Úgy izgulok... :)
A Tündik bündije
"Fricz Tamás, a CÖF alapítója arról beszélt, hogy a civil szervezet kezdetektől azt tűzte ki célul, hogy megvédje a demokráciát, a közjót, a jó erkölcsöt és a nemzeti szuverenitást. Álláspontja szerint ezek az értékek a baloldali ellenzéki pártok összefogása miatt most újra veszélybe kerültek."

Még két-három ilyen aranyköpés és képzett shaolin-mester leszek, ugyanis egyetlen harci üvöltés kíséretében kettéfejelem az íróasztalt...
coyote3
Azon gondolkodom vajon ennek a csizmadiának elér-e a nyelve a seggszáj zsírdisznó prosztatájáig?
tavaszi
@A Tündik bündije: ...de kár hogy az aranyköpést nem hamarabb mondta Tamás . azóta már cirkuszfesztivál győztes volnál asztal kettéfejelésből. Te is tudod 4 magas labdát adott az ellenzéki összefogás a kormánynak...lecsapás szűk 3 honap mulva várható.
A Tündik bündije
@tavaszi: Még mindig nem válaszoltál arra, miért van másik neved...
excep
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szaboria1
@A Tündik bündije: Titkolódzik a drága. Sokan vannak itt aki több helyről vannak bejelentkezve de a stílusuk elárulja őket. Mert a stílus maga az ember.
martinpalermo
Semmi közük hozzá,ki- kivel--mivel ,és hogy,s mikor!---s meddig.Egy séta azért senkinek sem árthat--kedvesével a Budai hegyekben.
SwordFish
@excep: Nem fogunk megdögölni. Nem fogtok minket zárójelbe tenni és kizárni a nemzetből, ahogyan Gyurcsány apátok akarta.

Csak szólok előre, ezzel a gyűlöletcunamival nem nyer választást a baloldali szövetség,
amit előadtok itt a fórumon.

Főleg, ha az már a jobboldali szavazók, szimpatizánsok tömegei ellen irányul.

Nem fogok megdögölni , csakazért sem!

A Békemenetre sose mentem el, de egyetértek a céljaikkal, a céljuk a szabad, és
független polgári Magyarország.

Most azért lesz Békemenet, mert a baloldal előre megkérdőjelezte a választások
legitimációját és csalást kiáltott és rohangál külföldre megint, hogy regulázzanak
meg minket.

Ha nem megy választásokkal és demokratikusan, akkor megy erőszakkal. Ez a baloldal
ma Magyarországon, kár is tagadni.

És még is ők azok , akik demokratának hívják magukat és mindenki mást ellenségnek
tekintenek és kizárnak a nemzetből, akik nem olyanok, mint ők.

És ti is ilyenek vagytok, különben nem mondanátok olyat, hogy dögöljünk meg!

ELÉG VOLT!!!
SwordFish
@Mobil123: Lengyelezzetek , ezzel is csak még nagyobb undort keltetek a normális
emberekben. :-)
SwordFish
@Szvetlana: Azzal, hogy birkameneteztek, megint csak ellenszenvet váltotok ki. Lebirkáztok cirka félmillió-egymillió embert.

Kérlek, folytassátok! A baloldal vereségéhez ez is hozzá fog járulni! :-)
Desischado
@SwordFish: Demokrácia? Neked, meg a többi hasonszőrűnek az a demokrácia, hogy kb, négy és fél millió ember dögöljön meg, ott ahol van, és nyomorogjon, azért, hogy többet tudjanak a méltóságos urak rabolni? Az a demokrácia, hogy egy szűk réteg jól él, sőt, érdemtelenül jól él, míg a nagy többség nyomorog, és a létminimumon, vagy alatta él? Hát én ebből a "demokráciából" nem kérek!
világlátó
@SwordFish: Kár volt így reagálni az ehhez " méltó " kommentekre. Ítt mi beszélgetni, gondolkodni, vitatkozni szoktunk. Kérem, csatlakozzon, írja meg ha megbántják, de Ön se bántson meg senkit, csak mert más a véleménye.
Ha valaki, vagy egy csoport szeretné megvédeni a demokráciát, a közerkölcsöt, a nemzeti szuverenitást, az helyes, tisztességes és hazafias cselekedet.DE !!!
Akkor előbb világossá, egyértelművé, közérthetővé kell tenni ezen fontos fogalmak tartalmát, érvényesülésük feltételeit, mérhetőségüket és ellenőrzésüket. Ma ezt nem jól tesszük, csak hangosan.Ha mindezt elvégeztük és gondoskodtunk arról hogy a mérhetőség és az ellenőrzés szabályai működnek, akkor a tükörbe kell néznünk. Meg kell állapítanimost hogy állunk ezzel szép hazánkban. Vizsgáljuk meg hogy működött ez a megelőző kormányok alatt. Az eredményt közzé kell tenni, hogy mindenki láthassa, mikor , hol, mennyiben tértünk el a fenti fogalmak tartalmától, normáitól. Hadd lássa minden ember itthon és minden magyar / és nem magyar / a határainkon kívül is.
Azt gondolom sok lehajtott fejü, szégyenkező polgártársunkkal találkozhatnánk. A békemenet kiagyalói bizonyára demokraták, a közjó hirdetői, a közerkölcs normáit jól ismerő és betartó emberek. Személyes ismerősöm az egyikük. Pedagógiai, szociológiai, politológiai felkészültségük magas szinten van, mégis hibát követtek el, mert TALÁN jószándékukat átszövi a napi pártpolitikai KATYVASZ, , felültek egy álnemzeti hullámra és azt gondolják jót cselekszenek. Csak erősítik a megosztottságot, az ellenségeskedést, a hamis próféták sajátos módszereit alkalmazva. Sütkéreznek a képzelt népszerűségben és úgy hiszik igaz ügy mellé álltak.Nincsenek illúzióim az őket támadókat illetően sem. A baj , a közös nevező ugyanaz. A demokrácia, a közjó, a közerkölcs félig, vagy alig ismerete.
magyarbakancs
Azon imádkozom,hogy egyszer a kezem közé kerülhessen
Nagyon meg tudnám ropogtatni a fej és test közötti részét. .
Mobil123
@SwordFish: Ha undrod van akkor már megérte lengyeleznem:-))))
excep
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
m.macskosz
SwordFish@SwordFish: SwordFish

Nem tudom, mióta demokrácia az, amikor egy ufópatakyattila hálából, hogy kihmentették az adósságából elsétálgat az unintelligens bayerzsótival, meg a többivel, aki nem kárvallottja,
hanem haszonélvezője az Orbán kormánynak?
Azt sem tudom, mióta demokrácia az, hogy lelki terror hatására vonul a CBA-dolgozó.
A lengyelezés meg az erdélyiezés meg nem rágalmazás,
fotókkal, videókkal igazolt valóság.
gomez
remélem gyalog mennek, és találkoznak az éhség menettel valahol!
nemsemmi
@SwordFish: Te is a fidesz által fizetett "civil" összefogáshoz tartozol? Ez szerintetek "civil" szervezet.Annyira civil, mint az a demokratikus ország, ahol a "független" bíróság vezetője a kormánypárt egyik alapítójának felesége, ahol a főügyész a kormánypárt volt képviselőjlöltje, ahol a közmédia a kormánypártnak kampányol -kampányidőszakon kívül is- állami pénzből!
A független ÁSZ elnöke csak a kinevezésekor mondott le a fidesz tagságáról. Szerinted ő független???
Ha a balodal jutna hatalomra, és mondjuk Bárándi Gergely lemondana az mszp tagságáról, és kineveznék a legfelső bíróság elnökének, az szerinted rendben lenne??? Hiszen független papíron. Elhinnétek, hogy független?
Hát akkor ilyen szemmel nézzétek a fidesz kinevezettjeit!
Ez "DEMOKRÁCIA"???
JAJMÁR
@SwordFish:
Persze, mi zárunk ki titeket. Ezt komolyan mondod? A CÖF a Fidesz civil szervezete! Hát, ilyen nincs, nem lehet! Egy civil szervezet, amely mindig a kormányért, a miniszterelnökért menetel. Aztán már van CÖkA, meg most a "társadalmi összefogás" egy politikai Összefogás ellen... ??? Demokráciában? Ja, a kinek a pénzén?

Egy kis fogalom magyarázat, hogy értsd mi is itt a probléma::
"A nem kormányzati szervezet (angolul Non-governmental Organisations, NGO) vagy civilszervezet olyan minden kormánytól független, magánjog alapján működő civilekből álló nonprofit szervezet, amely saját költségvetéssel rendelkezik. Általában spontán módon, kezdeményezésre, mozgalomból kinőve jön létre"
SwordFish
@Mobil123: Az nem az én szegénységi bizonyítványom, hogy te ennek örülsz. >:-)
Szvetlana
@SwordFish: 09.23 Túlértékeled a birkamenet létszámát, nem fog 1 millió birka a szamár után vonulni:))
Brother Louie
Kádár után 30 évvel még mindig ilyen kommunista szarok terrorizálják az országot mint ez a Csizmadia úr.
Mobil123
@SwordFish: Pedig a megnyilvánulásaid erre tesznek tanúbizonyságot. Úgy látszik nehezedre esik elfogni mások véleményét, mint ahogy a többi kormánybaráttal (persze vannak kivételek köztük is!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.