Országjáró körutat és kampányt szervez a Civil Összefogás Fórum (CÖF), amelynek célja egy új, a következő választási ciklusra szóló társadalmi szerződés összeállítása, de fel kívánják hívni a közvélemény figyelmét arra is, hogy "újra összeállt az országot a csőd szélére sodró politikusok maroknyi, hatalomra éhes csapata" - jelentette be sajtótájékoztatóján Csizmadia László, a CÖF alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) elnöke szerdán Budapesten.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Fricz Tamás, a CÖF alapítója arról beszélt, hogy a civil szervezet kezdetektől azt tűzte ki célul, hogy megvédje a demokráciát, a közjót, a jó erkölcsöt és a nemzeti szuverenitást. Álláspontja szerint ezek az értékek a baloldali ellenzéki pártok összefogása miatt most újra veszélybe kerültek."

Még két-három ilyen aranyköpés és képzett shaolin-mester leszek, ugyanis egyetlen harci üvöltés kíséretében kettéfejelem az íróasztalt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemsemmi
@SwordFish: Te is a fidesz által fizetett "civil" összefogáshoz tartozol? Ez szerintetek "civil" szervezet.Annyira civil, mint az a demokratikus ország, ahol a "független" bíróság vezetője a kormánypárt egyik alapítójának felesége, ahol a főügyész a kormánypárt volt képviselőjlöltje, ahol a közmédia a kormánypártnak kampányol -kampányidőszakon kívül is- állami pénzből!
A független ÁSZ elnöke csak a kinevezésekor mondott le a fidesz tagságáról. Szerinted ő független???
Ha a balodal jutna hatalomra, és mondjuk Bárándi Gergely lemondana az mszp tagságáról, és kineveznék a legfelső bíróság elnökének, az szerinted rendben lenne??? Hiszen független papíron. Elhinnétek, hogy független?
Hát akkor ilyen szemmel nézzétek a fidesz kinevezettjeit!
Ez "DEMOKRÁCIA"???
JAJMÁR
@SwordFish:
Persze, mi zárunk ki titeket. Ezt komolyan mondod? A CÖF a Fidesz civil szervezete! Hát, ilyen nincs, nem lehet! Egy civil szervezet, amely mindig a kormányért, a miniszterelnökért menetel. Aztán már van CÖkA, meg most a "társadalmi összefogás" egy politikai Összefogás ellen... ??? Demokráciában? Ja, a kinek a pénzén?

Egy kis fogalom magyarázat, hogy értsd mi is itt a probléma::
"A nem kormányzati szervezet (angolul Non-governmental Organisations, NGO) vagy civilszervezet olyan minden kormánytól független, magánjog alapján működő civilekből álló nonprofit szervezet, amely saját költségvetéssel rendelkezik. Általában spontán módon, kezdeményezésre, mozgalomból kinőve jön létre"
SwordFish
@Mobil123: Az nem az én szegénységi bizonyítványom, hogy te ennek örülsz. >:-)
Szvetlana
@SwordFish: 09.23 Túlértékeled a birkamenet létszámát, nem fog 1 millió birka a szamár után vonulni:))
Brother Louie
Kádár után 30 évvel még mindig ilyen kommunista szarok terrorizálják az országot mint ez a Csizmadia úr.
Mobil123
@SwordFish: Pedig a megnyilvánulásaid erre tesznek tanúbizonyságot. Úgy látszik nehezedre esik elfogni mások véleményét, mint ahogy a többi kormánybaráttal (persze vannak kivételek köztük is!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.