Azt írja, a Szabadság térre tervezett emlékmű felrobbantása alkotmányos és morális kötelesség, és aki megteszi, nemzeti hős lesz. A cikkben, amelyről a lenti printscreenek készültek, hét alkalommal szólítja fel olvasóit a készülő emlékmű megsemmisítésére. A terrorcselekmény elkövetésére történő uszítást a cikk alatt az "admin" nevű felhasználó a kommentekben is folytatja.

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SwordFish
@human: Hogy mi? Hát a verbalos Amerikai Népszava.

nepszava.com/2014/01/magyarorszag/a-naci-emlekmuvet-fel-kell-robbantani.html

Itt a linkje, tényleg elmebeteg, aki erre buzdít. >:-I
human
@SwordFish: Csak egy részét olvastam, mert nem bírta a gyomrom. Nem normálisak akik ott posztolgatnak. Általában sem a jobb, sem a bal oldal radikálisait nem tartom épelméjűnek.
Elég megkérdőjelezhetőnek tartom az emlékmű létjogosultságát, de sem emlékmű, sem bank robbantását nem támogatom. Lehet demonstrálni, befesteni, lehet flashmob stb, de robbantani nem szabad. Hogy ez hova vezetne? Hogy mindenki el kezd robbantgatni és közben ártatlan járókelők, gyerekek halnak meg.
Turbó Pasi
Ezeknek elmentek otthonról ???!!! :-/

Durvul a kampány ezt eddig is tudtam, de hogy ennyire...

Ez már azért beteszi a kaput. Kitérek a hitemből, mik vannak. :-I
bundi
@SwordFish: nem vagyok meggyőződve arról, hogy az admin felhasználónak nincs köze a mostani vezetőkhöz...(mármint a magyarországiakhoz)
a cikkben semmi különös nincs, és lehet lovagolni egyes szavakon...(mint annak idején a gyurcsány beszédéből kiollózott idézeteken)... de a szövegkörnyezetet figyelve, ez inkább egy felháborodott írás, mintsem forradalmi propaganda... és ha jól sejtem te sem érzed a lőporszagot a levegőben? emlékszel még erre?
hvg.hu/itthon/20051203orban
vagy itt...
index.hu/belfold/fid1203/
és emlékszel mi történt nem sokkal utána?
egyébként mi garantálja, hogy nem te voltál az, aki admin néven hergelte az embereket?
elvégre egy ehhez hasonló fain kis hörgés szerinted elveszi a figyelmet a paksi atomról, a földszerződésekről, az államadósságról...stb.
propeller.hu/itthon/2868243-rekordmagas-allamadossag-orban-ket-napja
vagy erről...
nol.hu/belfold/20140206-dragabb_aram__brutalis_veszteseg?ref=sso
várom szíves válaszod...
nehogymá
ölég tompi vagyok a náthától,de honnan van ez a "magyar balosokat"toboroz ?nem csak baloldalinak fordul fel a gyomra a kormánytól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.