Karddal szegült ellen a rendőri intézkedésnek három érdi lakos, aki azzal gyanúsítható, hogy fát lopott a Pilisi Parkerdő Zrt. területén. A férfiak előállításához a Terrorelhárítási Központ (TEK) segítségét vették igénybe – tájékoztatta a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Gyugyi Csilla elmondta: az erdész szombaton falopásról tett bejelentést, és az érdi rendőrök kimentek a bűncselekménnyel gyanúsítható emberek házához, hogy elszámoltassák őket. A rendőrök láttán a lakók az udvarra futottak, megfenyegették őket, sőt ketten karddal a kezükben a kerítésen át szurkáltak feléjük. A harmadik férfi eközben megragadta, és a kerítéshez húzta az egyik rendőrt. Mivel a fenyegetőzés és szidalmazás folytatódott, a TEK munkatársai lezárták a környéket, majd előállították a csoportosan, felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsított három férfit – ismertette a szóvivő.

A Pestvidéki Nyomozó Ügyészség a három férfi előzetes letartóztatását indítványozta a bíróságnál – tette hozzá.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
varirmag
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
hattorihanna
Á,kacsa az egész hír,ez csak egy jól szimulált gyakorlat vót,a TEK-es dolgozóknak...
taglo
Csepelen-(Királyerdőben)-nőttem fel, de még a legkeményebb ,,simlisek " sem merték megütni a RENDŐRT !!! A minap dolgom volt a ,,sétálló " utcában ,és láttam 7-8-fehér embert a többi nem fehér volt, üvöltöttek ,kéregettek ,piáztak, zaklatták a fehéreket ! Ott énvoltam a KISSEBBSÉG !
csikknorisz
A fénykardos dzsedilovag legyűrése után pár ungárise rétiszamuráj már igazán nem okozhat gondot.
karma1
@varirmag: Nem latod? a fa arara nem volt rezsicsokkentes, aki ezzel fut, annak mashogy kell beszereznie a hozzavalot...:-(( Oszt ez lesz a vege...
Tekla
A bíróság , elengedi őket , ha elég sötétek!
silber13
@Tekla: Nagy a valószinűsége, hogy az fog történni, amit írtál! És másnap irány ismét az erdő.
szaboria1
Más hír blokkban azt írták le, hogy állítólag a lány számlát akart mutatni és nem engedték meg erre lett az adok kapok.
szablyafűrész
Már megint ezek a "barna inges népi németek"...
feri57
TEk esek támadtak ártatlan cigányokra, ugyanis köztudott, hogy traktorral lopták a fát NEM cigányok. A TEK esek elterelik a nagy többségi bűnöző fa tolvajok elől minden gyanút. Milyen érdekből támadt a TEK?
Milyen üzenetet hord magába ez a rendőri brutalitás?
Több tanú is látta a fa lopást traktorral, de ez tabu téma a TEK-nél.UNDORÍTÓ!!!
Az uszítást kérem fejezzék be!!!
Erdőket írt ki a nagy többség országszerte , kérem azokat bírálják, ne az ártatlan cigányságot.
nezelodo
feri57
Még helyed lehet a kabaréban is, csak így tovább!
világlátó
A " rendetlenség " okait kell csökkenteni, akkor közelebb kerülhetünk a rendhez. Ez össztársadalmi feladat, kormányokon is átívelő hosszú folyamat, ez igaz, de addig is a legkritikusabb pontokon megoldásokat kell találni. Az mégiscsak tűrhetetlen hogy a fatolvajok karddal, vagy egyáltalán erőszakkal forduljanak a hatóság ellen. Erdővel borított domboldalak válnak máról holnapra kopár területté. mert a szervezett fatolvaj bandák órák alatt képesek azt letarolni és széthordva értékesíteni. Itt az ok a tüzelő szükséglet, a munkanélküliség, az erkölcsi amortizáció, a társadalom közömbössége és még néhány ilyen nyomós ok, DE REND VAN:
varirmag
@nezelodo: feri57-nek ne ajánlgasd a kabarét, a tasszosok jobban fizetnek
a sz..r habosításért (Soros úr azért tartja őket ) !!!
A TEK után mindjárt vádolhatná az összes európai országot is ahol az "ártatlan cigányságot" akik karddal támadnak 100 évre lesittelnék.
KERKA
Ha minden rendben volt, és számlával tudták igazolni a fa eredetét, mi szükség volt a kardokra? Ez egy igen rendes szamuráj család lehetett. Nem hibáztatnám a TEK-eseket, végezték a dolgukat. De az már elég szomorú, hogy egy család miatt egy egész hadosztály TEK-nek kell kivonulni, mert ilyen állapotok vannak.
Valaha nagyon régen elég volt egy csendőri pofon, és rend volt a faluban. Annak a TEK-esnek is van családja, miért hagyná, hogy karddal szúrkáljanak felé?
feri57
TEk esek támadtak ártatlan cigányokra, ugyanis köztudott, hogy traktorral lopták a fát NEM cigányok. A TEK esek elterelik a nagy többségi bűnöző fa tolvajok elől minden gyanút. Milyen érdekből támadt a TEK?
Milyen üzenetet hord magába ez a rendőri brutalitás?
Több tanú is látta a fa lopást traktorral, de ez tabu téma a TEK-nél.UNDORÍTÓ!!!
feri57
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@feri57: Azt is hörögd el, hogy ki vitte odaa " nagy többségi bűnözöket" hogy "betámadják a rendőreinknek! A 15:04-kor keltezett általános, minden itt hozzászólót érintő minősítésedet pedig tartsd meg magadnak! Jobban tennéd, ha ott irosgatnál, ahonnan kiútáltak!! Stupid egy alak vagy!
feri57
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@feri57:Imádnivaló vagy, amikor ilyen kis hisztis leszel te kis cukorfalat!:-)))))) Maul halten!!! :-)))))
szablyafűrész
@KERKA: Mi szükség volt a kardokra ? Meg kell védeni a fát is a rovarlárváktól, mint a rezsit, a gyed über extrát, mert a fa sem lesz gyarmat !

Kerka ? Nem egy zalai folyó ?
feri57
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
feri57
Nem kell traktorral lopni az erdőt a nagy többségi bűnözőknek és főleg ne fogjátok rá a kisebbségre!!!
Mindig a gyenge védtelent támadni undorító!!!
szablyafűrész
@feri57: Már bocs, de te qrwára félreértetted KERKA írását, ráadásul én írtam a kardok kontra rovarok viszonyáról !
feri57
szablyafűrész és más rasszistáknak!

Ha megdobsz egy kaviccsal,
Követ vágok hozzád!
Ha követ vágsz hozzám,
sziklát hajítok rád!
Ha sziklát dobsz véged!
De...
Ha mosollyal közelítsz,
nevetni fogok veled,
Ha nevetéssel köszönsz
Táncba hívlak téged
Bizony mondom néked,
Én inkább táncolnék véled.
aborisz
Van egy demokráciát oktató ország ahol az ilyen cselekményt golyóval jutalmazzák! M-országban is van fegyverhasználati Tv. Ebből az egyik ,Élet elleni közvetlen fenyegetés vagy támadás elhárítása ! Vagy. Azzal szemben ,aki a nála lévő fegyver vagy életkioltására alkalmas más eszköz letételre irányuló felszólitásnak nem tesz eleget ,és magatartása a fegyver vagy más élet kioltására alkalmas eszköz .ember elleni közvetlen felhasználására utal!Ha meg Tv szerint jár el jönnek az érdekvédők meg az Ombucok!!
feri57
aborisz:---
Akkor már egy magyar ember se lenne, jönnének ezrével a kínaiak.
Csak amikor a TV székházat kifosztotta és rommá zúzta rendőrökre támadt a bűnöző horda éles lőszerrel kellett volna mind agyonlőni.
aborisz
@feri57: olvasd el a rendőrségi Tv -ben a kényszeritő eszközök és a lőfegyverhasználatot ! Van arányossági elv is! Ebben a szamurájkard énszerintem nem fér bele !
feri57
aborisz: kérlek, hallgasd meg a cigányokat és kérdezd meg a közel lakó nem cigányokat mi történt.A rendőrségi jelentés hamis hidd el.
Ki hisz és ki bízik a szakértelemmel nem rendelkező rendőröknek?
Majd rájössz még.
aborisz
@feri57: Hát az úgy vót bíró úr beleszaladt a kardba!
karma1
Csak halkan merem leirni, de talan erdemes felidezni: mintha Orban Viktor veje es apukaja traktorral loptak a fat Csabdi kornyekerol, amirol MINDENKI tudott, de senki nem mert es nem is tudott tenni ellenuk semmit sem... A faluban mindenki emlegette a traktoros lopast, mi tobb , Orban Rasika es ferje fenykepezkedtek is a falopo traktor elott,...

Mintha az emberek nem mernenek szembeszallni nyilvanvalo bunozokkel, mert akkor jonne azonnal a TEK, akiket a kormanytagog megvedesere talaltak ki,... (Meg a parlamenti orseget, meg me'g egy rakas hasonlo szervezetet...)
szjupermen
@varirmag: De hiszen most nyilatkozott arról, hogy javult a közbiztonság, a rend. Hazudnak ezek szakadatlan. (Hogy szakadnának meg)
Desischado
Nem voltam ott, tehát nem tudom pontosan, mi történt. Lehet, hogy volt számlájuk, lehet, hogy fűteni akartak a fával, mert nincs rá pénzük. De mikor a vezír veje csórta a fát a traktorral, akkor nem ugrottak a TEK-es fiúk. Érdekes nem?
coyote3
Nézem a híreket, miszerint 200 hős TÖK-ös nézett farkasszemet 2 szamurájjal...
szablyafűrész
@feri57: Ferikém tezsvírem !

Nem vagyok és soha nem is voltam rasszista, azonban egész életemben a bűn különböző formáit üldöztem a társadalom széles csoportjaiban, így a rendőrök, de a cigányok között is !
A tapasztalat nem azonos a rasszizmus tartalmával !
silber13
@Desischado: 3:59-re : Akkor hirtelen egyéni és csoportos görcs állott a lábukba, azért nem tudtak intézkedni!:-))
feri57
szablyafűrész:... Nemzet testvér én se vagyok rasszista,de a hozzászólólások sok esetben kuruc infós jellegű. Egy igazi magyar kiáll az igazságoldalán még a cigányok mellett is.
Ezért a hazáért és védelméért túl sok vért ontottak értünk, akkor miért bántanánk? azért mert cigány?csak ezért?
feri57
A Büdös lófaszt mentek a TEK - eseknek, egyből előállították volna a kardal együtt. de se kard, se fa, Csúful becsődölt a TEK ezzel a hazugságával.
KERKA
@szablyafűrész: 16.38 de igen, egy nagyon szép zalai vidéken egy folyónak a neve( Kerka)
szablyafűrész
@KERKA: Lenti, a régi malom, majd bútorraktár,( nem tudom, mi van a helyén ) aztán lebontották, Lovászi, Tornyiszentmiklós, Kerkaszentkirály...aztán valahol Muraszemenye körül folyik a Murába...és mi van Zajdán ? Ott valamikor I. lépcsős alakulat volt, előtte meg határőrség, az ország egyik legszebb vidéke. Hulla jó horgászhelyekkel !

A Ljubljana - Lendva - Lenti buszjáraton csempészték be valamikor a lévisz és Szuperrájf farmisokat..." Itt a Mura-vidéki magyar rádió ! Bözsi néni kéri a 3 + 2-től az "ellopták a tehenet a nácik" című csasztuskát !"
KERKA
@szablyafűrész: Nekem mondod a farmer turizmust?:)))))))))rangers és Leevis, majd a sok ADIDAS cipő (még nem kínai) Cézár konyak, Lakost póló, amit csak el tudsz képzelni.:))
Desischado
@silber13: Hát, könnyen elképzelhető, hogy ez történt! (nevet)
szablyafűrész
@KERKA: A szlovén bevásárló turizmus elkopott Lentiben ? No meg az embercsempészet is hozzájárult a város felvirágoztatásához...panzió, kocsma, étterem-sokaság, a "Reccs" panziója megvan még - Zéta ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.