Miért nem lőtték le a Sándor-palota párkányára mászó aktivistákat? – tudakolja a „Demokrata” főszerkesztője.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@tavaszi: lvasva a kaparmányodat, kezdem érteni milyen is az a szellemi sötétség, mikor a szellemi toprongyossággal párosul!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Támad a külső és belső reakció! Munkásőrök fegyveeerbe!!!

Bencsik munkásőr elvtárs szerint le kellett volna lőni a paksi atommutyi ellen tiltakozó aktivistákat.
Azt hiszem bolseviktor elvtársnak megint bocsánatot kell kérni mert a golyó is van olyan mint a kötél.
coyote3
Azért egykomám, mert a Munkásőrséget már felszámolták!!! De ha lövöldözni akarsz agyhalott barma istennek menj Phenjanba, ott divat az ilyen!!!
A Tündik bündije
"Hol volt a Terrorelhárítási Központ?"

Hol lennének? Szaunáznak, ugyanis vasárnap van. Még mindig nem fogtad fel te agyhalott, hogy a TEKnős alakulat egy kirakat-hadsereg, és csak azért van, hogy Viktort védje, ha szorul a hurok?
Pisti271
Jé, Bencsik plagizál a Csizmástól. :)
piti
Te rohadék volt bűdös komcsi agyonlővetnéd azokat akik nem mennek segget nyalni mint te te parazita köpönyeg fogató geci / bocs hogy ilyen drasztikus vagyok / miért is sértegetem a g -it hiszen ,abból még lesz vagy lehet ember, de belőled te rohadék már nem !!! Aki nem ért veletek egyet meg józanul gondolkodik azt le kell lőni ilyen demokráciát akarsz te fityma kotorék akkor menj É Koreába !!!
nezelodo
Na de Bencsik elvtárs!! Még az uzsabányai munkásőrök sem lőttek tsz szervezéskor a fater házánál, csak az ablakot kocogtatták a davajgitár csövével... Kérdezd a kormány egyes tagjait, mit illik egy ilyen esetben egy "zenésznek" tenni!
szablyafűrész
Qrwa jó ! Néhány napja még azon vinnyogtak, hogy akasztás hangzott el a szocik gyűlésén, ez a vastag bőrű kaméleon meg lövöldözne ? Ritka nagy büdös gyökér...
Senara
Valamit tudhat ! Előre vádaskodik , ha " valami " történik már meglesz a felbujtó is ?. Bencsik elvtárs mire gondol Parlament lécsöre , Szájer lakására , Mátyás templomra , Torgyán bácsi lakásánál történtekre , székházi esetre ? Tetteseket akkor nem követelte az illetékesen , ja a kárvallottak sem .
mariaberta
Az azért remek, hogy Bencsik három ember zászlós akciója miatt rájuk lövetne, miközben a 2006-os TV ostrom és egyéb Molotov-koktélos. kuka-borítós, tankos, stb. akciójuk miatti rendőrségi bevetést mai napig elítélik, és úgy beszélnek róla, mint "szemkilövetés" akció.
Ez már csak azért is hülyeség, mert nem a randalírozok szemére céloztak, az nyilván egy szerencsétlenség volt.
Ez a szerencsétlen hülye meg világra szóló támadásról beszél.
Ideje volna szétnéznie saját házuk táján.
Senara
A témához is pár szó ... Minek vannak kamerák és felellátott örök , ha pár fiatal hatalmas létrával sétálgathat az "államfő" hivatala felé ? Lövöldözést követelni turistákkal teli helyen " badarság " és akkor nagyon finoman fogalmaztam . Lehet pár nap és kordonnal veszik körbe megerősítve az épület védelmét ,:-(((
silber13
Tess mondani Bencsik tata! Ez valamilyen CÖF által létrehozott nemzetközi koprodukció lenne?
tavaszi
Bencsik is tudja ,hogy igen csak vicces volna ,ráadásul nagyon rosszul venné ki magát hoigy egy ennyire "magyaros nevű" szelimet, Milánt lepuffantanának. Nem András ezt Te is tudod ,hogy badarság. ...azt mindenesetre símán tudom,hogy ha a fehérház kertjébe ,mondjuk ,ha csak a létrét nekitámasztanád a kerítésnek ,nem oly biztos hogy az első létrafokra lenne időd felhágni. ...most már ...anno amikor a tornyokat szétlökték , és a pentagont kicsit visszabontották , akkor még esettleg. de mamár a fogad hagynád a kerítésnél ...ugy demokráciától átitatva. ...András semmi anarchista támadás ...nyugi van, számtalan provokáció lesz még balról , tartom változattlanul : Áder helyében kimentem volna az erkélyre és rákérdeztem volna : Nem hallottam a csengőszót ...elnézést...kérnek egy sört ...vagy kávét...szépen idesüt a nap foglaljanak helyet...a szégyentől leodalogtak volna a botcsinálta békés "anarchisták"...
tavaszi
gondolj bele András , a Simon ügy még csak most kezdődik, képzeld el micsoda szaladgálás van maszopéknál...arról nem beszélve hogy kijött a hír,hogy belső ballibberkekben van hatalmas egyetnem értés ..és a parlamenti helyhiány miatt egymást ttaposva fognak igyekezni...feltüntetni magukat...senki--és semmi nem számit alapon.
coni
Ha Amerikában lennénk akkor nem kellene az Elnöki Palotára felmászni azért, hogy az emberek beleszólhassanak abba, hogy eladják az országot a fejük felől. Legalább is nagyon gyanús, hogy titokban előkészítettek egy paktumot Orbán és Putyin úgy hogy sem a szakma sem a társadalom nem tudott róla. Majd megszavaztatták úgy a Parlamentben,hogy a szerződés konkrét adatait még az azt megszavazó képviselők sem ismerik, mert titkosították 10 évre.
Alíg gyanús, hogy mi állhat benne... pedig mi fogjuk megfizetni az árát.
tavaszi
@coni: Na persze ...ha ...ha...ha ...ez igy semmi. Ha amerikában lennénk akkor mi volnánk a világ csendőre .úgy demokratikusan. és ilyen pitiáner emberkéket a lejövetel után simán a sarkon egy autó elütné létrástul...ha amerikában lennénk akkor mi hallgatnánk le az egész világot, demokrácia felkentjeként. ..és leszarnánk,hogy ki mit böfög ...ha amerikában lennénk akkor kb annyi szava lenne a kommunistáknak ...mint anno : gas hoolnak a z amerikai kommunista párt vezérének ...3 nulla. Hallani ma valamit is az amerikai kommunista pártról??? ...hát igen: ha amerikában lennénk ...de nem vagyunk..teszem hozzá örömmel...mégis.
silber13
@tavaszi: lvasva a kaparmányodat, kezdem érteni milyen is az a szellemi sötétség, mikor a szellemi toprongyossággal párosul!
mariaberta
@tavaszi: Ne örülj előre, mert meglehet felébredsz Csipkerózsika álmodból és azt tapasztalod, kezed a bilibe lóg.

Régi a mondás; egyszer fent, egyszer lent. És mint tudjuk Orbántól, "a haza nem lehet ellenzékben" tehát ne idegeskedj ha véletlenül másként alakul, mint az szeretnéd.
miazavalami
@tavaszi: Te itt sem vagy, nemhogy amerikában... képben.
miazavalami
@hetöndöe: EZ ELKÉPESZTŐ! És ilyen emberek vannak a magyar politikában???
miazavalami
@tavaszi: Olvasd már el @hetöndöe: linkjét!
Szívem csücsöke, ha tudsz olvasni , és gondolkodni akkor formálj véleményt ha már átrágtad magad rajta. tudtam hogy Andriska olyan mint a riska roska, de hogy ennyire?
szablyafűrész
@tavaszi: Ezt neked, hogy ne csak álmodozz és fogdosd magad:

@tavaszi: Ezt neked, hogy ne csak álmodozz:

Lassan vége felé közeledik a második Orbán kormány uralmának negyedik éve. Úgy gondoljuk itt az ideje - tekintettel a közelgő választásokra is - egy nagyobb ívű értékelésnek. Orbán Viktor másodszor kapott lehetőséget arra a magyar néptől arra, hogy az országot miniszterelnökként irányítsa. A rendszerváltás óta senki nem töltött ilyen hosszú időt el ezen a poszton. Ezt azért fontos hangsúlyozni, mert a kormány és a Fidesz kommunikációja azt az érzetet keltheti, mintha mindig valaki más lenne a hibás, mint Orbán Viktor, hiszen a „frissen” kinevezett miniszterelnök megmenti a hazát. Jellemző, hogy a rendszerváltás után Orbán Viktor kormányozhatta messze a leghosszabb ideig az országot - 8 évig -, az utána következő legtöbbet hatalmon lévő miniszterelnökök is csak maximum négy és fél évet kaptak. Horn Gyula négy, Gyurcsány Ferenc ugyebár négy és fél évet, Antall József három és fél évet volt miniszterelnök. Medgyessy Péternek 2,5 évvel kellett beérnie, míg Bajnai Gordon 1, Boross Péter pedig csupán félévnyi lehetőséghez jutott. Ezt csak azért jegyzem meg, mert manapság úgy tűnik, mintha nem Orbán lett volna leghosszabb ideig vezető pozícióban. Ráadásul a Fideszes veteránokhoz képest az ellenzéki részvevők fiatal tacskók. Hol volt még Gyurcsány, Bajnai és Mesterházy amikor Orbánék már a Parlamentben ültek. Orbánhoz, Kövérhez, Áderhoz képest nyeretlen kétévesek. Nem is beszélve az LMP-s és Jobbikos politikusokról, akik tényleg tacskók a Fideszes őskövületekhez képest.

Javaslatom azonban a Kedves Olvasóhoz a következő. Próbáljuk meg mindannyian levenni az előítélet szemüvegét és mindössze a tényekre hagyatkozni, illetve az azokból egyértelműen következő dolgokra.
szablyafűrész
folyt:

Ez előfeltétele annak, hogy egy normális értékelés szülessen. Nincs értelme ugyanis annak az igen elterjedt nézeteknek, melyben az Orbán hívők a miniszterelnök minden döntését - legyen az bármilyen jó vagy rossz - helyeslik, míg az ellenoldal, akkor is károg és kritizál, ha Orbán éppenséggel jó dolgot csinál. Értékelésünk első cikkében talán a könnyebbik résszel fogunk foglalkozni, ez pedig a gazdaság. Mivel ebben számok vannak, itt aránylag könnyebb megvalósítani ezt a bizonyos pártatlanságot. Nézzük tehát!
Az Orbán Viktor vezette ellenzék 2002-től nyolc éven át erőteljesen támadta az előző kormányokat, azok gazdaságpolitikájáért. Véleményem szerint, a teljesen elhibázott 2006-os Fidesz kampány (rosszabbul élünk, mint négy éve) után, 2006-tól az öszödi beszéd - itt és most nem tárgyalt - tartalma és hatása után az Orbán vezette ellenzék arra gondolt, hogy előrehozott választásokkal meg tudja ragadni a hatalmat. Nem megyünk itt most bele ezen dolgok tárgyalásába, csak azért említjük meg, mert a hatalomátvétel kísérlete megbukott, nem lettek előrehozott választások, viszont rendkívül fontos az elemzés szempontjából, hogy az előző kormány ciklusának közepén kirobbant világválság új kommunikációra késztette az akkori - Orbán vezette - ellenzéket. Ez a kommunikáció arról szólt, hogy az akkori kormányok, Gyurcsány, majd Bajnai által vezetve, félrekezelik a válságot. Talán emlékszünk rá, ez volt Szijjártó Péter nagy korszaka, amikor naponta hússzor elmondta minden híradóban, hogy mindenért a magyar kormány a hibás. Ennek a kommunikációnak két eredménye volt. Az első hozzásegítette a Fideszt a 2010-es választások megnyeréséhez. Ez nyilvánvalóan rendkívül örvendetes egy Fidesz szimpatizáns választópolgár szempontjából.
szablyafűrész
folyt:

Engedtessék meg, hogy rámutassak a másik hatására is ennek a kommunikációnak, mert ez a hatás viszont rendkívül káros, véleményem szerint a mai napig is érezteti országromboló hatását. Ez pedig a következő: a kommunikáció szerint mindenért a kormány volt a hibás, magyarul, ha emelkedett a benzin ára, háromszáz forintra mondjuk, Szijjártó óriási ribilliót csapott, hogy a kormány a hibás. Ha egyszer elérte az euro a háromszáz forintos határt, Orbánt kiállt és tényként megállapította, hogy az a kormány, aki alatt az euro árfolyama háromszáz forint fölé megy alkalmatlan a vezetésre. Ennek a kommunikációnak a betetőzése az úgynevezett vizitdíjas vagy tandíjas népszavazás volt, ahol háromszáz forint vizitdíj és havi tízezer forint tandíj ellen szavazott a résztvevők 85%-a. A későbbiekben kitérünk arra, hogy ez miképpen rombolja és rombolta a magyar lelkeket. A kommunikáció része volt olyan elképesztően együgyű állítás Orbán részéről, hogy a magyar gazdaság talpra állításához nem kell más, csak harminc markos legény. Ezekkel a szólamokkal azt az érzetet keltették a népben, hogy ők tudják a megoldást. Az a látszat kezdett kialakulni, hogy amennyiben az Orbán kormány kerül újra hatalomra, már önmagában ez a tény is erősíti a magyar gazdaságot, növeli a piac bizalmát. Mai napig nem tudom eldönteni, de véleményem szerint Orbán és csapata valóban hitt abban, hogy amennyiben ők jönnek, a piac, a tőke örömmel támogatja őket és már csak ezáltal csökkennek például a hitelkamatok és tódulnak a hitelezők! Ez egy óriási téveszme lehetett részükről, aminek később az úgynevezett szabadságharc formájában látjuk meg a következményeit. Nézzük tehát! 2010 tavaszán Orbán Viktor és pártja elsöprő, soha nem látott 2/3-os többségű, egypárti kormányt alapíthat. (Hagyjuk most a KDNP nevű szervezetet, ők inkább a Fidesz egy platformjaként működnek, mintegy a Fidesz részeként.) Alig telik el pár hónap, amikor Orbánnak keserűen rá kell döbbennie, hogy a világválság közepette a tőke, a nyugat...
hetöndöe
@miazavalami: Ha láttad volna annak idején az ATV-n volt a jobboldali újságíróklubban a Bayerrel és a Lovassal.Annál hányadékabb politikai műsort még nem láttál.Alpári stílus, tahó megjegyzések,cinikus vihogások.A Győzike show ezekhez a gyökerekhez képest egy kultúrműsor volt.:-)))
Dr. Felipe
Azért ma Martonyi elvtárs véletlenül kikottyintotta hogy bizony az orosz hitel beépül az elektromos áramba mert a hitelt vissza kell fizetni.
A következő pillanatban viszont rájött hogy most leleplezte a fideSS hazug kommunikációját miszerint majd ettől csökken tovább a rezsi.
Na akkor az elvtárs elkezdett terelni de ettől csak szánalmasabb lett. Erről ennyit.
Összedőlt a fideSS hazug kártyavára hogy majd az atomerőműtől csökken a rezsi. Hát a csökkenés az bizony emelkedés lesz.
Ennyit az energiabiztonságról, a szuverenitásról, rezsicsökkentésről, ugyanis még az elektromos áram árát is az oroszok határozzák meg mert szeretnék viszont látni a kihelyezett hitelt és még küldik vissza pluszban az atomhulladékot is.
Na ezt nevezte bolseviktor elvtárs az évszázad üzletének. Mondjuk az oroszoknak valóban az.
Desischado
Bencsik most valóban bemutatkozott! De én nem is vártam tőle mást! martonyi meg elszólta magát! Lesz ez még rosszabb is, ha nem tudjuk megsemmisíteni ezt a gyalázatos paktumot! Már ez elég, hogy kigolyózzuk őket a hatalomból! De itt a nép - tisztelet a kivételeknek - síkhülye! Másutt azonnal bebörtönöznék ezt a bandát, nem hogy választáson induljon!
bretagne
Nagyon remélem, hogy nem hívják be többször az ATV Csatt! műsorába!
miazavalami
@hetöndöe: Ismerem az ilyen embertípust. A régi polgármesterünk négy ciklust húzott ki ilyen módszerrel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.