Csak az innovatív politika vezethet ki a mai válságból – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden a GE budapesti globális üzleti szolgáltató központjának megnyitóján, ahol fantasztikus sikertörténetnek nevezte Magyarország és az amerikai GE együttműködését.

Csak az innovatív vezetésű politika lehet sikeres a jövőben, ami ráadásul "fekszik a magyaroknak" – fogalmazott beszédében a kormányfő. Megjegyezte, amikor Magyarország kritizálja az Európai Unió lassú válságkezelését, akkor azt a közösség javítása érdekében teszi, hogy azon belül lehessen jobb teljesítményt elérni.

Orbán fantasztikus sikertörténetről beszélt

Orbán Viktor azt is mondta, hogy a magyar gazdaság makroszinten stabilan áll a lábán, ez "egy javuló közeg", a múlt év utolsó negyedévi növekedési adatok már azt mutatják, a közép-európai régióban a magyar gazdaság bővül a legjobban.

Magyarország és a GE kapcsolatát fantasztikus sikertörténetnek nevezte a miniszterelnök, aki szerint ez nagyrészt a vállalatnál dolgozó magyarok tehetségének, elkötelezettségének és munkabírásának köszönhető. Az amerikai cég magyarországi története azt mutatja, "ha vannak jó partnereink, a magyarok igenis lehetnek sikeresek" – fogalmazott a Váci úton lévő szolgáltató központ megnyitóján a cég vezetői, munkatársai előtt.

Felidézte, hogy amikor a GE tulajdonos lett a Tungsramban, akkor – "szemben számos privatizációs történettel" – nem akarta bezárni a gyárat, nem a piacot akarta megvenni, és "nem azon gondolkodott, hogyan köthetne útilaput az itt dolgozó emberek talpára".

A GE-nek ma több mint 13 ezer alkalmazottja van Magyarországon, ahol a legnagyobb amerikai befektetőnek számít, a legfontosabb pedig, hogy 2012-ben kétezer magyar beszállítóval állt kapcsolatban a cég, amelynek esetében a hazai beszállítók részaránya több mint 65 százalék – sorolta az adatokat Orbán Viktor, nyomatékosítva, hogy "erre van szükségünk". A szolgáltató központ beruházásával kapcsolatban hozzátette, hogy az 1300 jól képzett szakembernek ad majd munkát.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Jellemtelen féreg! Az anyját is kiállítaná a sarokra, ha az szavazatokat hozna neki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Jellemtelen féreg! Az anyját is kiállítaná a sarokra, ha az szavazatokat hozna neki.
dömdödöm
@Manhattan: És van sok fax aki beül és meghallgatja élőben amit mond és eszi -issza a dumáját . :-( Milyen lehet az az érzés otthon készülődni ,megborotválkozni ,kipucolni a cipőt hogy most megyek és megnézem mit lök az orbán ,és a végén elégedetten megtapsolni a semmit :-(
silber13
Az önfényezés csimborasszója. Egy csúti, elhízott reklámmacska, nagy küzdelmek árán begombolható zakóval!:-))
Hellcat
A GE na az sikertörténet...de nektek közötök sincs a sikerekhez...
Yoda69
@dömdödöm: Ezek a seggnyaloi, meg akik kozel akarnak ulni a tuzhoz, hogy jusson nekik a konderbol.
Vegulis ugy 10% jol jart az orban fele politikaval. Az hogy meg 90% sziv az kurvara nem ardekli oket. Szukseguk van egy szeles rabszolgataborra. Igazabol azokat nem ertem, akik a 90%-ban van es megis erre a faszra voksolnak.
human
@Yoda69: Nincs jobboldali párt a fideszen kívül. A bal oldalra pedig nem szavaznak a jobboldali érzelműek. Mondjuk a bal oldalon legalább van választék.
Yoda69
@human: A fidesz nem jobboldali part, hanem egy szocialista elven mukodo proletar part - sajnos eleg sok megtevesztett es megvasarolt szavazoval.
1215eva
Csak azt nem értem a jobboldali értelmiség nem érti vagy nem akarja érteni a semmit mondást? meg van elégedve azzal amit Orbán blöfföl? Ezek a nagy urak vidékre nem járnak nem él rokonságuk vagy annyira nem látnak,hallanak semmit csak tapsolni járnak Orbánnak.Már lassan azt sem értem egyáltalán ezeket érdekli a vidéki ember? Borzalom Kínától tanul ez az ember munka alapú társadalom de milyen ? mint ott ki vonulnak a csicskák és azt csinálják amit a párt mond ? de abból éhem lehet pusztulni mert semmire nem elég .Nem akarok Újra 1 PÁRT RENDSZER ÉS HOGY ÚJRA MEG MONDJÁK FENN ,HOGY MIT TEGYEN LENN MERT AZ A HIBBANT AGY ONNAN VESZI A PÉLDÁT
pbalage
ez az üregi nyúl orbánvictor simán kitalál egy ökörséget, hogy az a tény, és ezt még további baromságokkal fokozza.
a sok birka meg simán beveszi...
coyote3
Komolyan hiszem, hogy a kormány tagjai számára kötelező a drog...
human
@Yoda69: Miért gondolod, hogy nem jobb oldali? A rezsicsökkentés miatt? Azzal is az jár jobban aki az elithez tartozik. A mindenre kiterjedő tranzakciós adó miatt? Azzal is az jár jobban aki nagyobb pénzeket mozgat. A luxusadót sem vezették be, mert védik az elitet. Az álszociális intézkedéseik mind továbbra is egy szűk rétegnek kedveznek. Ezért szerintem továbbra is konzervatív jobb oldalról beszélhetünk, csak szociálisan érzékenynek próbálja eladni magát.
human
@pbalage: Kampány van. A valóságot nem lehet eladni, mert vacak árú. Viszont az ígéretet egy szebb jövőre viszik mint a cukrot. Így volt ez a deviza hitellel is. Akkor mit vittek jobban? A drága forint hitelt, vagy az olcsó hitelt ígérő deviza hitelt. És mi lett belőle? Kísértetfalu Budapest mellett.
Yoda69
@human: Az allamositas, a piacgazdasag blokkolasa, a demokracia leepitese nem eppen jobboldali jellemzok. Inkabb bolsevik kommunizmusra utalnak.
Ezert irtam a fidesz egy bolsevik tipusu part. Ha megnezed kik ulnek soraik kozt mind regi MSZMP-es. Meg maga donorban is komminista titkar volt anno, az apjarol nem is beszelve.
nezelodo
Csoda, hogy összezavarodik a választó a sok orbáni irányváltoztatás, és az ellentmondásos ellenség kijelölés közepette? Van tolvaj multi, van aki stratégiai megállapodást köt vele, aztán ott az osztrák vircsaft a strómanokkal, és van aki szívének nagyon kedves, nemcsak a saját strómanjai, pedig ezek sem fogják a kormányzó urat az USA elnökének a színe elé vezetni kézen fogva, az ovális irodába, ahogy a filmes mogulnak se volt igazából szándéka.
Hát persze, egyre terjed az a vélekedés,ami szerint könnyebben érthető a Fletó egy-két szavas, magvas, és köztudottan bizonyított kijelentése, Orbán múltjáról és jelenéről, és személyes tulajdonságairól.
human
@Yoda69: Hát igen, az államosítás tényleg nem fér bele a képbe. Jó tudni, hogy mi volt az államosításokkal (tankönyv, takarékszöv, trafik, szerencsejáték) a valódi cél. Az amit kommunikálnak, vagy az eddig versenyben működő egyes szektorok államosítás utáni baráti vállalkozásoknak való átjátszása.
Yoda69
@human: Termeszetesen az utobbi, eleg megnezni kik nyertek a trafik mutyin, vagy kik a befutok a casino mutyin. Akinek nincs valamilyen koze a fideszhez, annak nincs eselye ervenyesulni Mo.-n. Ugyanaz van mint a cocializmusban. Ha nem voltal parttag, eselyed sem volt elobbre jutni a rangletran. Nem veletlen hogy mar felmillioan elhagytak az orszagot orban es rezsimje miatt, es amennyiben ujra nyer millios nagysagrendu lesz a kivandorlas.
human
@Yoda69: Nekem meg mindig a földesúri-hűbéres-jobbágy rendszer jut eszembe.
magyarbakancs
Az a baj ,hogy ebből a nagy sikerből nem érzünk semmit.
Érezzük a valutánk léértékelődését és érezzük,hogy többet füzetünk törlesztőrészletet.
Yoda69
313-on az Euro. eltolcsi megcsinalta.
Gondolom ez is a sikersztori resze. Legalabbis a fideszes majmok, mint sz@rgyarto vagy donorban nagyot kaszalnak a bebuko forinton. Gondolom 350-ig meg sem allnak.
Kivancsi vagyok ezt hogy nyomjak le a deviza hitelesek torkan?
Desischado
Igaza van viktátornak, sikertörténetről van szó! NEKIK! MI MEG SZÍVUNK, MINT A TORKOSBORZ! EL KELL ŐKET ZAVARNI!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.