A Sport TV riportere, Petur András Felcsúton járt. A videóból az is kiderül, hogy Orbán Viktor háza mindössze tíz méterre van az épülő arénától.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
Ágota Spiller ja és még valami... ha egy stadiont nem közpénzből építenek, akkor az szép dolog...
de...
"az építtető alapítványhoz befolyt több milliárdos társasági adókedvezmény közpénznek számít."
forrás:
atlatszo.blog.hu/2013/08/14/felcsuti_stadion_nem_csak_maganadomanybol_epul
tehát ha az adót ön befizeti, az fasza dolog,... innentől közpénz... és ha 1 százalékával támogat alapítványokat vagy valamely sportágat az szép dolog... de ezt az adójából teszi, és nem az adózott nyereségéből...
mert ha abból tenné, az tényleg magánügy... de így nem...
tehát, ha ön azt mondja, hogy az adója egy részét a látványsportágaknak adja, és nem a hazájának, az már az adójából, tehát a közpénzből, történik...
bocs a kissé lebutított példáért, de úgy látszik bizonyos szint alatt ez szükségeltetik...
tehát folytatva, ha ön az adója egy részéről úgy dönt, hogy azt a focira fordítja, ez akkor is az adója, és nem a magánvagyona... és ha az egyszemélyes vezetés (lásd. orbán viktor mindenki miniszterelnöke) úgy dönt, hogy ezt a pénzt, egy olyan alapítványnak adja, ami a sajátja, a saját telkén (mégha azt kölcsön is adta egy időre a saját alapítványának) stadiont épít az adóforintokból, ami,ha lejár a kölcsönadás, visszakerül saját használatába, az kissé neccesnek tűnik... nem gondolja?
bár a jelek szerint ez a gondolkodás nem igazán erőssége...
tehát ha lenne kedves felvilágosítani miről is beszél, megköszönném
valamint:
endresz györgy emlékmű:
47° 27' 30.6864" N, 18° 35' 9.7836" E
reptér:
47°26'47.0"N 18°33'22.0"E
jó a szeme
csapnivalo
Jó ez az épület. Pl. a Mad Max 8 arénajelenetéhez a barbár jövőben díszletnek. Makovecz és csapata amúgy hagyományosan jó munkát végzett, nem az ő hibájuk a hely, az idő és a módszer.
evacica
@tavaszi: Nem az építménnyel van a baj, ha nem a megrendelővel! Ez az épület nem futball pályának való, de hát ilyen a megrendelő ízlése, na de már csak nem mindegy, hogy az ember fia kijön a házából akkor mit lát, na meg a saját tulajdonú telkére mit építenek!Ez egyébként tényleg templom, Orbán szent éjje.
nezelodo
Azt mondja a riporter, hogy inkább templomnak nézte elsőre. Van áthallás a dologban, nekem az ellopott perselypénz ugrott be elsőnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.