Bajnai Gordon volt miniszterelnök, az Együtt-PM vezetője a blogján a Kossuth Rádió csütörtöki híradása alapján megjegyzi, Magyarország úton van afelé, hogy Európa legnyugatibb szovjet utódállama legyen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
@SwordFish: Persze, ez ám a tökös állásfoglalás, elítélni az állami terror képviselőit és megvalósítóit és elítélni az ellene küzdőket is ! Hogy ne érje szó a ház elejét !

Tipikus sunyi fidesznyik hintapolitika !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
A "gyarmatosító" nyugat egyszer megunja ennek a fitymafejnek a pávatáncát és elzárják a pénzcsapokat,akkor majd futhat Putyinhoz,nála már viszont a lehajtott fej is kevés lesz a boldogsághoz.
kukac50
Orbánt ugyanúgy zsarolják (szintén van is mivel) és irányítják, mint Gyurcsányt. Míg Gyurcsány, Bokros, és Surányi, ugye, a Rockefellerék és Sorosék által irányított Bildenberg-csoport tagjai, addig ugye Orbán a szintén Rockefeller érdekeltségű Trilateral Commission nevű csoport tagja (bábja). Így már talán jobban érthető a Fidesz hintapolitikája i
kacsa0707
@coyote3: február 21., 15:59
Nem tudom mivel érdemeltem ki a munkásőr kinevezést, de ha pontosan elolvasod amit írtam (február 21., 14:22) akkor rájössz, arra hogy mind a kettőt pufajkásnak nézeteket vallónak gondolom.
coyote3
@kacsa0707: Én meg Téged egy bigott komcsinak, aki pufajkát hord. Mi itt a gond? :)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.