A rabkórházból egy budapesti egészségügyi intézménybe, onnan pedig hazakerült Stadler József – írta a Blikk.

Stadlert még a múlt hónap első felében vitte mentő kétszer is a tököli rabkórházból egy budapesti egészségügyi intézménybe. Állapota nagyon megromlott, műteni is kellett.

A korábbi juhász kérvényt nyújtott be, hogy megszakíthassa a büntetését. Most úgy fest, Stadler kérvényét kedvezően bírálták el, ugyanis az idős férfi a hét vége óta újra nem fogoly többé.

Bár a büntetés-végrehajtás elengedte Stadlert, a Blikk úgy tudja, az orvosok nem vették jó néven, hogy elhagyta a kórházat. Hiába marasztalták rossz állapota miatt, Stadler saját felelősségére maga mögött hagyta betegágyát.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tarhonya
nem volt még elég amit műveltek vele
ideje átadni a helyét az arra méltóbb utódoknak!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
Párhuzamos életút: Birkák és stadionok.
mariaberta
@human: Igen, ő csak egy juhász volt, nem volt módja tanulni. Így kiszolgáltatottja volt a főkönyvelők, számviteli szaktársaknak, akik kihasználták, mert arról még nem hallottam, hogy egyik főkönyvelője is megkapta volna a "JÓ MUNKÁÉRT" díjat, vagyis, hogy Stadler mellett ült volna néhány évet, kifogástalan könyvelői munkájáért.
Egyetlen bűne -én szerintem-, hogy rosszul választotta meg munkatársait, naiv volt és ennek árát ő fizette meg, nem is egyszer.
Saját pénzből épített stadiont, -ellentétben nagy sportrajongó vezírelvtárssal- de az sem hozott számára nagy elismerést.
Íme egy bizonyíték, hogy egy kisközség, falú, -még ha azt Felcsútnak is hívják- nem tud megtölteni egy stadiont és az az elmúlást jelenti.
Adja Isten, hogy így legyen Makovecz et stadionjával is.
human
@mariaberta: Azért Stadler sem tisztességesen szerezte a pénzt a stadionra. Stadlerrel szemben Orbán mögött egy egész kormányzat fog azon dolgozni, hogy megtöltsék a stadionokat. Majd lesz ingyenes utaztatás a szurkolóknak állami pénzből ingyen sörrel. Fogunk még itt borzongani a hihetetlen intézkedéseket. Egyszer csak azt látjuk majd, hogy tényleg tündérországban járunk. Csak nem aranypaloták, hanem vasbeton stadionok magasodnak minden városban.
mariaberta
Igaz, de Orbán tisztességesen szerzi a stadionokra a pénzt?
szaboria1
Az este volt riport vele az RTL híradóban ledöbbentem a látványtól borzalmasan nézett ki. Személyesen beszéltem vele anno a Solti boltjában és az akkori Stadlerhez képest ez már egy roncs ember csövek lógnak ki a testéből.
kukac50
Remélem még a halála előtt a riválisa fejébe ereszt egy golyót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.