Az MSZP a Fidesznél jobban fog szerepelni a választáson – jelentette ki Szanyi Tibor, a szocialisták országgyűlési képviselője csütörtökön Dunaújvárosban, a "kormányváltó erők" jelöltjének kampányrendezvényén.

Szanyi Tibor várakozásai szerint az előrejelzésekhez képest "nagyon-nagyon sokan meg fognak lepődni".

"Bármilyen megoldásra inkább bólintanék, mint azokra a várakozásokra, amelyeket a közvélemény-kutatások sugallnak" – fogalmazott. Úgy vélekedett, hogy a "kormányváltók szövetsége" többségbe fog kerülni az egyéni körzetekben, Budapesten egészen biztosan.

"Hogy aztán milyen ramazuri lesz, azt nem tudom, mert vannak ezek a kamupártok, amelyekre +rámértek 1-2-3 százalékokat+, amit én egyszerűen nem hiszek el" – mondta. Szerinte ezek zavaros közvélemény-kutatások, és területileg is szélsőséges eredmények lesznek.

Szanyi Tibor kiemelte: a vasárnapi, operaháznál rendezett baloldali nagygyűlés óta "felszakadt az emberekben a korábbi tartózkodás", és egyre kevésbé mondják, hogy félnek kifejezni pártpreferenciájukat. Jelezte: mindenki nagyon készül arra, hogy leadja voksát.

Az ellenzéki képviselő aggodalmát fejezte ki a választás körülményei miatt, mert szerinte 10-20 százalékban nem stimmelnek az ajánló aláírások, 10-20 százalékban érvénytelenek a határon túli szavazatok és hasonló anomáliák vannak a mozgóurnák előzetes adategyeztetésein is, nincs auditálva a választások számítógépes háttere. Úgy véli, ezek "mérhetetlen bizonytalanságot" ébresztenek az emberekben.

Magyar András képviselőjelöltről Szanyi Tibor elmondta: nincs kétsége a győzelme felől, de "minél többen menjenek el szavazni, hogy még jobban nyerhessen".

Magyar András hangsúlyozta, hogy október óta a Fejér megyei 4-es választókerület kilenc településén az aktivistákkal együtt sokat dolgoztak. Azt mondta, az utolsó pillanatig kampányolni fog, és nyerni fog a körzetben.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@tavaszi: Talán tudsz valamit. A "bukta kész van" ez azt jelenti, hogy kész van a forgatókönyv és garantált választási manipulációk eredménye ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pisti271
Én a választási regisztráció ötlete óta mondom:
- A Fidesz elvesztette a választást.
coni
Kérdés, hány millió határon túlit költöztetnek be addig a "billegő" kerületekbe!
Ezért tartanak nyitva vasárnap is az okmányirodák.
nemzeti_nyugdíjas
Megy az iszapbirkózás. A fidesznek van esélye a kormányváltásra.
dömdödöm
szerintem is xarul áll a fidesz szénája
tavaszi
Tibor-Tibor , te is tudod hogy a bukta kész van...eddig is nevetséges voltál, barátkozz a gondolattal...titeket még a jobbik is megver...baszkikám...aztán lehet üvöltöznöd-hadonásznod-ökörködnöd----és hangsulyozni,hogy tele a tököd.
silber13
@coni: Nem lesznek nyitva az okmányirodák !Se szombaton, se vasárnap! De itt van az illetékes"baszkikámozó" gumigerincű "ifjúkommenyista" a maga tini majd 70 évével, ő megaszongya a tutit!:-)))
Sziszifusz
@tavaszi: Talán tudsz valamit. A "bukta kész van" ez azt jelenti, hogy kész van a forgatókönyv és garantált választási manipulációk eredménye ?
töky
Szanyi Úr ! Ha valaki utálja ezeket a kormányzó mocskokat, akkor abban biztos lehet, hogy én utálom és megvetem őket, de sajnos az MSZP és szövetségesei annyira impotensek, hogy még egy nyolcvan éves férfiember cerkája is vehemens ezekhez képest. Ezért fog nyerni a fidesz. Ezért nyert 2010-ben is 2/3-al, mert az Önök pártja hatalmas balfasz volt. Balfaszok meg ne akarjanak kormányozni. Sajnos újra ki kell várni négy évet és megvárni hogy a fidesz belülről rohadjon szét. Csak sajnos az ilyen öregfiúknak mint Maga, meg én nincsenek már vissza sok elbaszott ( négy ) évek!
szöszmösz
@tavaszi: Lenyűgöző a szókincsed, többnyire trágár szavakból áll, értelme semmi. Minden témát pár szóban fejtesz ki. " baszki, lezsarom, fosok ..."
Desischado
@Sziszifusz: Én is már többször kérdeztem ezt tőle, de fütyült válaszolni!
Desischado
Remélem, Szanyi Kapitánynak igaza lesz!
tavaszi
@szöszmösz: ...tévedésben vagy "pubi". csak átvettem a stílust...és a modortalanságot ,amit balliberális komentelők fröcsögnek telepofával...csak pár szó : töky-től: kormányzo mocskok, balfasz, elbaszott, ...meg különben is szombat van. azt hiszem még az is a pakliban van,hogy a propeller forgása okafogyottá válik...hétfőtől...
tavaszi
@Pisti271: aki a sportban lenézi az ellenfelét, az még mindég megbosszulta magát. te azt hiszed,hogy 1 legény sincs a fideszben aki sakkozni tudna ...alapszinten?ennyire lenézed őket??? hát "pajtás" te tudod.
...nagyon azér ne sirjál...ha tévedésed 2/3-adot hoz a fidesznek...
silber13
@tavaszi: A csalás mindig megbosszulja magát, de hát ezt neked illő tudnod, hiszen a gazdáid ebből élnek, ez a lételemük. Adj hozzá még egy jó nagy adag tolvajlást, ország nyomorítást
Ami a stilusod illeti, azt kaparod fentebb, ezt te csak átvetted, a " ballibtől". Híjával vagy az igazmondásnak, te kezdettől fogva ilyen alpári stilust használtál, megspékelve a hordádra jellemző hazudozással, amiben nagymesterek vagytok.
Sziszifusz
@tavaszi: Honnét vannak az információid a Fidesz 2/6-os győzelméről ? Erre miért nem válaszolsz !
Ha párton belüli vagy vigyázz mert elöljáróid bizalmát elveszítheted az ilyen kifele locsogással ! Mi lesz az egzisztenciáddal a párt nélkül.
kopeba
Még a végén a szocik be se kerülnek a parlamentbe, még a kétfarkú kutyapártra is többen szavaznak majd . Remélem az SZDSZ és az MDF sorsára jutnak.
kopeba
Ha még egyszer ebben az országban a Bokros miniszter lenne kevesebb ember maradna az országban mint a tatárjárás után.
coni
Csak kormányváltással lenne lehetőség egy új politikai elit kikényszerítésére. A Fidesz kormány mellett nem fog megerősödni egy új politikai erő, de ha vissza áll a demokratikus rend akkor van még esély rá, főleg, hogy a Fidesz lehetővé tette, hogy könnyen bekerüljön egy új párt a választási rendszerbe.
Különben nézhetjük őket még 20 évig.
Pisti271
@tavaszi: Nem tudom hogy jön ide, de néhány éven keresztül tényleg sakkoztam
versenyszerűen. A sakkban a mérkőzéseket a legritkább esetben játszák a mattig.
Játék közben mindig van egy pont, mikor az egyik állás annyira meggyengül, hogy
onnan már nem lehet nyerni.
A választási regisztráció ötlete volt az, amikor a magabiztos Fidesznél megjelent
a gyengeség. Kár hogy nem erőltették végig, óriási botrányokat szült volna.
EcsiAntal
@tavaszi: Vegyünk neki kannás bort --ez egy mutogatnivaló barom ---most kit fogsz hibáztatni --de elismerem egyben igazad volt --hogy GYurcsány egy beteges barom --de utána mégis a seggét nyaltad --jellemtelen szar ember vagy ..
kacsa0707
@EcsiAntal: Saját magát, mert nem ivott eleget, hogy ne lássa a végeredményt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.