A következő négy évben Orbán igyekezni fog konszolidálni a hatalmát úgy, hogy kiirtja mindazokat a kihívásokat és kihívókat, amelyek és akik kétségbe vonják a hatalmát. Miután elveszítette a bizalmát a nyugati stílusú demokráciában, meg fogja fosztani az ország Alkotmánybíróságát a maradék tekintélyétől, és el fogja taposni azt, ami még megmaradt a kicsi, budapesti székhelyű szabad sajtóból. Noha eddig elfogadta a NATO védőernyőjét és az EU pénzügyi előnyeit, továbbra is figyelmen kívül fogja hagyni a politikáját érintő nyugati tanácsokat és figyelmeztetéseket. A nyugati kormányok, amelyek ennél szorítóbb problémákkal vannak elfoglalva, fogcsikorgatva tolerálni fogják Orbánt. Úgy látszik, nem látják szükségét, hogy újjáélesszék, sőt, elmélyítsék a második világháború utáni integrációs lendületet, amely békét, prosperitást és demokratikus értékeket hozott Európának, ezen belül Közép-Európának.

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Az uniótól csak a pénzt várja a törvényben előírtakat meg nem tartja be!
Próbál a szélnek szemben pisálni de nem fog sokáig menni ez a színjáték.
Jár Ő még pávatáncot hátrafelé hamarosan!
Saját hűje gondolkodásába fog belebukni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
labos
@Csizmás Kond: Csak egy csalódott független fanyalgó próbál önigazolást vizionálni magának!
Csizmás Kond
@labos: Csak azt nem értem ki ad az ilyenért pénzt ?
labos
@Csizmás Kond: Ezeket a gyűlölet mozgatja, nem a józan ész
verőce21
Ez a cikk több helyen túloz, mint afféle liberális írás! Pl. nem igaz, hogy a Jobbik az EU-ból való kilépést szorgalmazza.
(Tíz év tagság után egy népszavazási javaslat az Uniós tagság előnyeiről nem egyenlő a kilépéssel.) - miért ne lenne joga az ország lakosságának véleményt mondani erről a fontos kérdésről?
csip-csop
a nyugat jobban ismeri ezt a moslèkot, mint az egèsz magyarnèp, hogy o rà szavaztak.
csip-csop
@verőce21: a lakossàg mondhatja a vèlemènyèt , de sokan nemèrtenek hozzà ès nemtudjàk, hogy mit hoz magautàn
kiszàllni az EU-bol tehàt jobb ha nemkèrdezik meg a magyarsàgot, mert akkor ugyan ugy jàrunk, mint mikor 6-àn a vikire szavaztak sokan, mert nemtudjàk sokan felfogni, hogy viki miket hord ossze ès megtèveszti az idoseket ès termèszetesen azèrt szavazott sok idos erre a moslèkra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.