A szombat délelõtt lezajlott választási összesítés, szavazatszámlálás alapján úgy tûnik, hogy megvan a Fidesz-KDNP kétharmados többsége a parlamentben – írja a Portfolio.hu.

A korábban közölttel (546-508 szavazat) szemben 36 helyett végül 60 szavazattal nyert a budapesti 15. választókerületben Kucsák László, a Fidesz-KDNP pártszövetség jelöltje a baloldali összefogás jelöltje, Kunhalmi Ágnes előtt.

László Tamás, a FIDESZ-KDNP képviselőjelöltje nyert Budapest 12. választókerületében (XV. kerület) a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 100 százalékos feldolgozottságnál. A politikus ezzel mandátumot szerzett, itt riválisa, a baloldali Móricz Eszter nem tudta "behozni" a 253 szavazatnyi hátrányát, sőt lemaradása 277 szavazatra nőtt.

Dr. Szabó Szabolcs, a MSZP-EGYÜTT-DK-PM-MLP képviselőjelöltje nyert Budapest 17. választókerületében (XXI. kerület) a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 100 százalékos feldolgozottságnál. A politikus ezzel mandátumot szerzett.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@Horizont: Bizony, ezt a fidesz győzelmet az ellenzék saját magának köszönhette. Na, persze a választási törvény korrekciója is meghozta a várt eredményt. Én is szomorú vagyok, mert a 2/3 most aztán végképp vérszemet kapott. :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@JAJMÁR: (22:40) Sok háztartási gépet kapcsolt be a nejem egyszerre.
De azt hiszem, inkább a jó őrzőangyalom játszott szerepet benne, mert jó, hogy így történt! Túl sok őszinte mondatot tartalmazott. :)
JAJMÁR
@verőce21: 22:51 Hát, ami sok, az sok, ezt te tudod. Velem is előfordult már, hogy leírtam, vagy kimondtam valamit, amit lehet, hogy nem kellett volna. Csak én alapból őszinte vagyok, mert én megtehetem :)
verőce21
@JAJMÁR: (23:07) Hát azért az őszinteségből is megárt a sok! - csak erre céloztam. :)
JAJMÁR
Akkor ebben egyetértünk. Jó éjszakát, mert már nagyon vár rám a tollasbál :)
bakegya
Hárijános törvényesített választási csalása: 2014!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.