"Elkészült a stadion" – tette közzé a debreceni Nagyerdei Stadion hivatalos honlapja. A DVSC új arénájának hivatalos megnyitója május elsején lesz majd, de a nagyszerű fotók segítségével máris körbe lehet nézni a csodálatos létesítményben. 15 hónap alatt épült fel, 12,5 milliárd forintból.

Nagyerdeistadion.hu
Nagyerdeistadion.hu
Nagyerdeistadion.hu
Nagyerdeistadion.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Sajnos nincs fénykép róluk, de én is megmutatnák egy két iskolát, kórházat belülről!!! Nem ilyen szépek, és iskolába és kórházba többen járnak mint a falábúak meccsére!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Most már tényleg csak focizni kell megtanulni!
adrenalink
Pancho Aréna, Loki stadion... szapora egy nyulunk van! Kár, hogy csak ebben...
joopapa
Sajnos nincs fénykép róluk, de én is megmutatnák egy két iskolát, kórházat belülről!!! Nem ilyen szépek, és iskolába és kórházba többen járnak mint a falábúak meccsére!!!
Desischado
@gibgab: Lécci, nem bántani a "stadionunkat"! Ezt esszük meg, ha nem lesz ennivaló, és minek a közmunka, mikor szép új stadionunk van? Mert kóser alajos "kiharcolta" viktátorovics hazugovicstól! Megnézem, hogy hogy fog funkcionálni! Úgy tudom, nincs még bérlő, hehehehe...
Nil
De jó! lesz mit szétverni - stadion stadion hátán- legyen játszótere a futballhuligánoknak.
gibgab
@Desischado: Dehogy akarom leszólni a debrecenit. Csak szerettem volna érzékeltetni a kontrasztot.
Desischado
@gibgab: Értelek én, de nyilván te is érted az én ironikus felhangomat.
análisdrabális
Remélem örültök hogy a csútinak nem a forma1 a hobbija.
spu00
Ha most belegondolnak, hogy a 12,5 milliárd Ft. 40%-a vissza megy az államhoz adó formájában, az építésben résztvevő embereknek volt munkájuk, a stadion működésében emberek vesznek részt munka és bér formájában, a stadion értéke a nemzeti vagyont növeli, s a fiatalok százai sportolhatnak normál körülmények között.Mi a problémájuk? Gy.F hat stadiont igért, hol van? pedig ő 16.000 milliárd Ft. hitelt vett fel, s csak 40 cm-s kilátót tudott csak építeni ennyi pénzért.
mariaberta
Na végre még egy új stadion. Hány lesz még? Bezzeg a kórházak egy részét be akarják zárni, mert hiszen a várakozási idő semmiség.
Kívánom, hogy néhányan minél hamarabb kórházi ápolásra szoruljanak, hogy aztán meg tudják mi a fontosabb, a stadion, vagy a kórház.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.