A Jobbiknak nem tartozik elődleges céljai közé Magyarország Európai Unióból való kilépésének kezdeményezése – mondta Balczó Zoltán, a nemzeti párt alelnöke pénteki sajtótájékoztatóján. Az országgyűlési képviselő, aki a Jobbik EP-listájának 2. helyén indul, igyekezett leszögezni, hogy a kampányban valótlanul akarják úgy beállítani a Jobbikot, mint aki azonnal ki akar lépni az Unióból.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Szóval célja a kilépés, csak nem elsődleges.
Először még szeretnének egy kis úniós zsozsót a zsebbe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pisti271
Szóval célja a kilépés, csak nem elsődleges.
Először még szeretnének egy kis úniós zsozsót a zsebbe.
moiszikf
@Pisti271: Láttál már olyan - önmagát demokratikusnak aposztrofáló - parlamentet, ahol az ellenzéknek nem jár fizetés?
vukkocska
Eleget kell tenni azon szavazók elvárásainak, akik uniós ellenesek. Gondolni pedig azért nem gondolják komolyan, mert kell az EU által nyújtott anyagi jólét. Morvai Krisztina sem akar annyira hazajönni.
Pisti271
@moiszikf: Magyar példát tudok, aki nem a fizetésért csinálja.
moiszikf
@Pisti271: Ja! Köszi a repcsis képeket! :-)
moiszikf
@Pisti271: 22:10-re
Az önkéntes lemondás nem egyenlő az eltiltással.
Pisti271
@moiszikf: Véleményem szerint, a hozzászólásomból nem vonható le az
a következtetés, hogy menjenek, de fizetés nélkül.
Éppenhogy azt írtam, a fizetésért szeretnének menni.
A lényeg, hogy nem támogatom azt, akinek célja a közösség bomlasztása.
Még akkor sem, ha ez a cél nem elsődleges.
moiszikf
@Pisti271: Nem is arra gondoltam, de mindegy!
A lényeg: Nincs az EU-ban külön "pálya" az ellenzéknek. Pl.: Egy új tagállam felvétele esetén - a csatlakozásról szóló népszavazás során - kötelező pénzzel támogatni, az ellenkampányt is! (A mi csatlakozásunk idején hallottál ilyesmiről?) A "szkeptikusok" amúgy sem az EU létezését kérdőjelezik meg, hanem a működés módját. Hasadóanyagból lehet energiatermelő egységet is csinálni és bombát is, ugyebár. A "bomlasztás" nem a közösséget célozza, hanem annak "viselkedését".
Desischado
Eddig állandóan arról volt szó, hogy ki kell lépni az Unióból. Még nem, mert keresni kell egy kis pénzt. morvai ténsaszonynak is kellenek a misik. Ezért mondom, hogy álszent, és hazug a jobbik, ez megint fényesen kiderült. Azért akarnak hatalmat, hogy ők is megszedhessék magukat, és a radikális elképzeléseiket ráerőszakolják a népre. Ez a pálfordulat nekem nem ismeretlen velük kapcsolatban, csak az a baj, hogy eme "műsorszám" már túl ismerős, régóta játsszák!
A jobbiknak is kirajzolódott az igazi arca, már régen, az értelmes emberek számára!
kkalman
Fidesz, MSZP, Jobbik, mindegy. Az egyik kutya, a másik eb. Mindegyiknek a célja a hatalom megszerzése, megtartása, és a közpénzek a saját és a haveri kör zsebeibe történő átjátszása.
Yoda69
Ez masodlagos celnak is elfogadhatatlan!
nemjoezigy
Pisti271:
"A lényeg, hogy nem támogatom azt, akinek célja a közösség bomlasztása."
Nem értem, hogy miért bomlasztás az, ha más megközelítésből gondolják az eu-t? Ne amerikai mintára, hanem nemzetállamok kapcsolataira.
Desischado:
"Eddig állandóan arról volt szó, hogy ki kell lépni az Unióból."
Amit a Jobbik mond: mérleg, hogy mit adunk, mit kapunk, mennyit vettek el, mennyit vesznek el Magyarországtól. Összességében mennyibe kerül ez Magyarországnak. Megéri vagy nem, ilyen feltételekkel eu tagnak lenni.
Mind azt meg kell mondani a magyar népnek, amit az eu-ba lépés előtt meg kellett volna mondani.
Félre értés ne essék én is az eu-ban képzelem el a jövőt, de más, un. egyenlő feltételekkel. Ne csak szemét lerakói helyei legyünk az eu-nak. Ne rabszolgái, vagy ha úgy tetszik, másod-harmad rendű polgárai legyünk. Eu-s árak eu-s töredék fizetésekkel és ugyanazon minőségi, termelési elvárásokkal.
Megnézni, milyen támogatásokat kaptak a régi eu tagok, milyen támogatást kaptunk mi. Milyen támogatást kaptak a nálunk rosszabb helyzetben levők (pl görögök,...) és mit kaptunk, mit kapunk mi?
Ennek az igazságtalanságnak egy része az eu nagyhatalmi politikájának köszönhető, de a másik része a mindenkori kormányunknak köszönhető:-(
Lényeg, hogy: Magyarország jobban teljesít. Már akinek.
Az biztos, hogy több mint 8 millió embernek nem jó ez ami itt van.
análisdrabális
A jobbikos: Rohadjon meg az EU! De a délla az jól gyün ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.