Vidámodj, Mutyisztán népe! A 116 ezret elmutyizó elöljáróid most aztán meg lettek büntetve, lecsapott rájuk Viktor haragja: innentől nincs seftelés a lakhatási támogatással, helyette ötcsillagos szállodában lehet álomra hajtani a megfáradt buksikat. Egyrészt mert ez jár,…

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Azért érdekes ez! Magukanak megtalálták a megoldást az alvásra egy 5 csillagos szállodában, de a hajléktalanoknak például nem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Azért érdekes ez! Magukanak megtalálták a megoldást az alvásra egy 5 csillagos szállodában, de a hajléktalanoknak például nem.
GeoCravker
@Mobil123: Mert egy hostelben aludni olyan snassz lenne. Amellett a TEK-nek sem lenne helye.
Mobil123
@GeoCravker: Ja ??!! Hogy a TEK is ott van ?? Mi kukinak vannak ott azok? Csak azt ne mond hogy a vezír ott fog dögleni!
Akkor menjenek Ócsára és ott aztán van hely doszta , és még a TEK is kaphat helyet. Van kert minden házhoz így közben megtermelhetik maguknak a zöldséget például. Ja és sandri ad nekik egy -egy kecskét.
GeoCravker
@Mobil123: Nem tudom ott lesz-e a TEK, de mégis csak a volt rendőrpalota a Meridien :-)
Meg ezeknek is kijár gondolom a hivatalos védelem.
Anélkül pisilni sem mernek.
Mobil123
@GeoCravker: És miért is kell őket védeni? Véleményem szerint az kér csak védelmet akinek van miért . Tehát hogy világos legyek : aki lop, csal, hazudik, mások tulajdonát elveszi akár törvénymódosítással is! Igaz demokratikus országokban az ilyeneket a börtönben "védik" és nem luxus szállodában.
Mobil123
@GeoCravker: azt tudom :-)) csak qrva sokba kerül így ez a védelem . Mert ha jól emlékszem hoztak olyan törvényt , hogy a rab fizessen ha pl.tv-t akar nézni . Vagy rosszul emlékszem? tehát belehetne őket zsuppolni mondjuk a váciba (elférnének:-) ) és bevétel is lenne :-) és Mi is jobban járnánk.
Mobil123
És most már fel is ébredtem @GeoCravker: :-)))
Desischado
Ez aztán a jólét! Belecsaptak a lecsóba rendesen! Igaz az emberek java része nyomorog, de sebaj! Mi jól élünk ám, ti meg le vagytok sz@rva! Rohadékok!!!
szandokan
@Desischado: Azért az igen szomorú, hogy írásaidat olvasva te csak a trágárkodásra meg a gyűlölködésre vagy képes. Esetleg valami hasznosat is végzel az életben, vagy csak ennyi?
szandokan
@Mobil123: A védelem lehet elővigyázatosság is, az én házamat nagyon komoly rendszer védi, pedig nem ártottam soha senkinek. A mai világban leütnek 100 forintért is, hát még ha gazdag is vagy.
Mobil123
@szandokan: Először is légy üdvözölve újra köreinkben.
Azért az oksa , hogy kell az elővigyázatosság , de pl. én nem az adófizetők pénzén védem a lakásom.
Gondolom mint jól menő üzletember talán Te sem (bár ha kapsz a zsíros állami megbízásokból akkor elgondolkodtató :-D )
Na komolyra ! Azért a politikusoknak (és itt marhára nem egy pártról beszélek!) sem jár több védelem mint pl. Mariska néninek akit hagytak agyonverni. Mert ugye nálunk "rend van" mondta Pintér elvtárs.
Nem mindenki tudja megfizetni pl. a Multi Alarm védelmi rendszerét, nem tudják az emberek megvédeni saját kis vagyonkájukat , és sajnos az életüket sem. Holott ez a mindenkori hatalom dolga lenne elsősorban. Azért a Kádár rendszerben nem kellett attól félni hogy a sz@rházi bemegy a kertembe és leszedi a termést, vagy agyon ver az utcán (vagy a saját lakásomban) 100,- forintért. A rendőr meg már ki sem mer szállni a kocsiból ha még is kitéved olyan utcába ahol a fajból lakik (persze magyarban is van sz@rházi mocsadék)
szandokan
@Mobil123: Minden rendszernek meg voltak a maga előnyei és hátrányai, ez igaz a Kádár rendszerre is.
A törvények sajnos valóban foghíjasak még, az élethez mindenkinek ugyanannyi joga van, de mindenkit nem lehet megvédeni a bűnözőktől sajnos. Amiben én látom a megoldást, az a sokkal nagyobb horderejű büntetések törvénybe foglalása lenne (valamennyire a szemet szemért elvre gondolok), mert akkor az visszatartó erejű lehetne. Nemrégen olvastam, hogy még a rendőr kapott felfüggesztettet, amiért megfékezett egy őrültet, aki sörösüveget akart dugni a s...be. Addig nem is lesz rend, amíg nincsnek keményebb büntetések. Az általad említett kisebbséget meg inkább hagyjuk...
Mobil123
@szandokan: Nagyjából egyetértek Veled. Sajnos azt gondolom hogy addig amíg olyan vezető beosztású emberek lesznek hatalmon akik sérthetetlenek, azt csinálnak amit akarnak függetlenül hogy mit ír a törvény addig nem lesz rend ebben az országban. (persze jól emlékszem a Kádár rendszerben is voltak ilyen emberek akik azt gondolták megtehetnek bármit, de addig jár a korsó a kútra míg el nem törik :-)) ) Addig amíg a politikai elit azt csinál amit akar és ezt alátámasztják új és újabb törvényekkel addig teljesen mindegy mekkora lesz egy büntetési tétel. Addig amíg politika mondja meg a bíróságnak mit tegyen , milyen ítéletet vár bizonyos ügyekben addig mocskos világ lesz. Viszont hogy visszatérjek az eredeti témához : nem tisztességes dolog a politikusokat külön kivezényelt (létrehozott) "hadsereggel" védeni az adófizetők pénzén. Mert bizony így csak az jön le minden polgárnak hogy igen is van mitől rettegniük, becstelenek stb. Az hogy a rendőrt felfüggesztette a felettese nagyon szomorú és bizony igen csak komoly gondolkodásba esik az ember hogy hogy lehet az a felettes még mindig a helyén . És ez csak egy sok eset közül. Ki tudja hány ilyen van . És sajnos nem lehet figyelmen kívül hagyni a kisebbséget . A kistelepülések problémái pont miattuk van, és sajnos hiába megy ki a rendőr nem csinál (csinálhat, nem mer csinálni) semmit . De sajnos nem Mi foguk itt a propin megoldani ezt a helyzetet . Ja voltál a stadion megnyitón mert hát ugye még is csak na ...!:-)))
szandokan
@Mobil123: Dehogy voltam, engem csak a Barca tud lázba hozni...:-)
szandokan
@Mobil123: Egyébként meg a politikai elitet a legtöbb országban védik, ez ezzel jár.
Desischado
@szandokan: Megdobbant a szivem a nickneved láttán, de azt mondom, hogy nagyon nem illik hozzád! Sandokan a népéért harcolt, bátor, becsületes, és igazságos volt. Te egyik sem vagy, csak egy fidesz nyqalonc. Képzeld, végzek hasznos dolgokat is, és szeretni is nagyon tudok! De gyűlölni is! Szerinted szeretnek kéne egy népnyűzó bandát, akik minden emberi törvényt és érzést lábbal tipornak? Hát nem! Megvetem, és utálom őket! És változtass sürgősen nicknevet, mert nem érdemled meg, hogy Sandokan nevét használd! (Bár ő fiktív személy, de akkor is!)
szandokan
@Desischado: Jaj, ne ijesztgess, kérlek!! :-)) Kezdek nagyon félni ám... Vess meg, utálj, nem tud érdekelni, csak előbb juss el odáig az eszeddel, ameddig én jutottam, utána esetleg oktathatsz egy kicsit.
Desischado
@szandokan: Ismerős nekem ez a szöveg. Már sejtem ki vagy. Tudod, most nem az iskolázottságról és a vagyoni helyzetről van szó, hanem az emberségről! Bár nyilván nem tudod, miről beszélek, kedves Entero/Modera!
Sziszifusz
@szandokan: Nem vagy kissé nagyképű ? Az öndicséret büdös.
silber13
@szandokan: És ugye a Barca mellett szereted a hard rockot is?
1magyar
Ezek döntenek arról,hogy élj meg havi 22 és 47 ezerből.
szandokan
@Desischado: Azok meg kicsodák? Magyarul beszélj nekem, ha kérhetném...
szandokan
@Sziszifusz: Soha nem voltam nagyképű, csak páran gondolták ezt így, főleg azok, akik semmire nem vitték. Én ezt inkább úgy hívnám, merő irigység a részükről.
Sziszifusz
@szandokan: Mert: "Mindenki annyit ér amije van" ahogy elvtársaid közül többen gondolják.

Egyébként "haspárti", átlagszinten élő polgárként, nem irigyellek, hanem megvetlek.
szandokan
@Sziszifusz: Rendben, vess meg, kit érdekel szerinted?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.