Nem is volt ittas az ittas járművezetésért első fokon elítélt Eva Rezesova, a négy ember halálával végződött baleset pedig elkerülhetetlen volt, így fel kell menteni – ezt akarja a ma induló tárgyaláson bebizonyítani a szlovák milliomosnő védelme a hvg.hu szerint.

A hvg.hu információ szerint ezek alátámasztására egy új orvosi szakvéleménnyel állnak elő, és azt is bedobják majd, hogy Rezesova egyik gyerekét pszichiáter kezeli, mert anyja tartós hiánya megzavarta a fejlődését.

„Indítványozom, hogy a másodfokú bíróság helyes ténybeli következtetéssel állapítsa meg, hogy a vádlott nem volt szeszes italtól befolyásolt állapotban" – ez lehet az egyik legnagyobb horderejű állítása Novák Péternek, Rezesova védőjének.

"De még ha ittas lett volna is a baleset idején „akkor sem tartozik büntetőjogi felelősséggel négy ember halálának okozásáért" – a lap szerint ez az egyik legerősebb állítás a védő fellebbezési indoklásában.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Sőt, ott sem volt rezesova, az ügyvédje vezette a luxuskocsit :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Desischado
Én meg Buddha vagyok! Ha tényleg felmentik ezt a gyilkos némbert, az a magyar "igazságszolgáltatás" megcsúfolása lesz! Pedig így sem fényes a renoméjuk...
Levendula
Sőt, ott sem volt rezesova, az ügyvédje vezette a luxuskocsit :)
perfekt
Vagyonosodási vizsgálatot végeznék, a védelem minden tagjánál,hogy mennyiben változott az, amióta ezt a rüfkét védik!
Senara
Sajnos valaki hibázott , nem vitték időben vérvételre . Egyszeri vérvételnél meg hivatkozhat , hogy utána ivott .
Ruzsa Sanyi ezért bukta a védekezését , mert tőle kétszer vettek vér közben tornázgatott a fogdán .
postamester
Milliomosnö milliomos VÈDÖJE !!! Az Ügyvédi Kamara vizsgálatot
indithatna ebben az ügyben ( IS )
human
Nem igazán látom, hogy miért lenne enyhítő körülmény, ha józanul oltotta ki egy család életét. De persze a jog az jog.
eberti
A végén még kártérítést kap a "megaláztatásért és az embertelen" bánásmód miatt...
1magyar
Gazdagoknál így van ez! A pénzével mindent kimos".
nyanya001
Van az a pénz amiért ezt a hulladékot még fel is mentik !
Sőt, majd kiderül, hogy az áldozatok voltak ittasak !
Szvetlana
Majd kiderül, hogy nem volt ittas és drogos, csak egy energia italt ivott. Az áldozatok voltak rosszkor rossz helyen, majd rezesovát elítélik gyorshajtásért, de ami jár érte, az az idő már letelt, így tehát szabadulhat.
A kislányának pszichológus kell, mert anyuka börtönben van, az elhunytak családjának természetesen nem kell pszichológus. Ez egy hányás amit művelnek
análisdrabális
A csúti tahó meg a bandája nevezi magát a "nemzeti ügyek" kormányának. "Rezesova egyik gyerekét pszichiáter kezeli, mert anyja tartós hiánya megzavarta a fejlődését." Ki a f@szt érdekel mi van a mocskos gyilkos ribanc fattyával?
Ha ez a patkány nem börtönben rohad el, akkor ez az ország egy kiszáradt pöcegödröt sem ér.
Knapp75
@análisdrabális: Hm. A gyerek nem felel a szülei tetteiért. Mondjuk ez is lehet színjáték, de akár egy gyorshajtó-gázoló is lehet olyan szülő, olyan ember, aki hiányzik a családjának...

Igen kínos lenne, ha felmentenék Rezesovát, de az ügyvédnek mondjuk ez a dolga, ezért kapja a pénzét. Ha sikerrel jár, inkább azon gondolkodnék el, hogy vajon az ügyészség és a bíróság jól végezte-e a dolgát vagy valahogyan ők is a milliomosok vonzáskörébe kerültek... ;)
análisdrabális
@Knapp75: Hány embert is ölt meg ez a szennyedék? Rohadtul nem érdekel hogy kinek hiányzik, ennek a korcsnak börtönben kell megrohadnia.
Knapp75
@análisdrabális: Ha szerinted a börtönben megrohadás lenne a méltányos büntetés, akkor neked mindenképpen csalódás lesz az ítélet...

Egyébként empátia nélkül is lehet igazságot osztani, csak kicsit fura.
szaboria1
A KRESZ ellen vétett így meg kell szigorúan büntetni 4 ember életét nem lehet egy ejnye bejnyével elintézni.
gazdag dezső
Ez az Ügy az országnak is ,és a Magyar igazságszolgáltatásnak a hatalmas szégyene!!! Szinte mesébe illő dolog az egész !!TELJESEN EGYÉRTELMŰEN NAGYMÉRTÉKŰ GYORSHAJTÁSRÓL VOLT SZÓ,TOVÁBBÁ,ERŐSEN ITTAS ÁLLAPOTBAN ,KÁBÍTÓSZER HATÁSA ALATTI GÉPJÁRMŰVEZETÉSRŐL!!!Most miért beszélünk másról ???Az ütközéses helyzetből egyértelműen kiderül a fizikai törvényszerűségek alapján a nagymértékű gyorshajtás!!!Szégyen ,gyalázat ez az országra,hogy itt tart az igazságszolgáltatás !!Számtalan sok-sok esetet tudok amiért emberek ennek a bűnténynek a töredékéért sokkal többet kaptak mint amiről itt első alkalommal volt szó!!Ha mégis enyhítenének az egészen,akkor ígérem én magam fogok aláírást gyüjteni az egész országra kiterjedően az ítéletet megkérdőjelezve, nemzetközi bíróságra vinni az ügyet!!Szavakat nem lehet találni erre a dologra !!!
bis1945
Látom nagyon egysíkú a hozzászólások tömege - de mondjuk ha Te mész az autópályán úgy 130km/ó-val és valaki nem enged el a belső sávban mert előtted bandukol vagy 80km/ó-val és ha kijössz a külső sávba akkor Ő is kijön. Oda - vissza csiki-csuki vagy vagy 10km -ren mert meg akarja mutatni, hogy Ő a kis kocsival feltartja a "hernyótalpas" terepest! Na akkor mit is csinálnál - adott helyzetben igen csak gyorsítanál és ha akkor jön eléd a "kicsi" akár hány személlyel, már nem tudsz megállni!
Nos ezért vannak a szakértők és az ügyvédek (jók) hogy az előzményeket bemutatva védjék a páciensüket még ha milliomos is, na meg az eddig jelentkezett "szemtanú" is 1,5 km -re volt az eseményektől amit az ügyvéd bizonyított be! Na erre mondanák, hogy a sajtó és a közvélemény annyira befolyásolta a bíróságot, hogy már igazából nem képes józanul dönteni! -- Sajnos ha az "átlagember" nem tudja megfizetni a jól felkészült szakértőt és ügyvédet azért nem kellene elverni a port azon aki ezt megtudja fizetni.
Tody69
@bis1945: Látom értesz hozzá, ha az általad emlegetett csiki-csukit csinálják 80 Km˛/h-val előtted akkor te is csak 80 Km/h-val mész, tehát kicsi a valószínűsége, hogy 130-al mész neki a másiknak. Azért azt megjegyezném még, hogy azért, mert veled szemben szabálytalankodnak, te nem fegyelmezheted a szabálytalankodót és te nem reagálhatsz szabálytalansággal. Ezt is a Kresz írja elő. .Még annyit, én mint átlag ember, nem tudnék semmilyen ügyvédet megfizetni, ezért ennek megfelelően közlekedem,
alterego56
Novák ügyvéd úr bizonyára évfolyamtársa volt némely fideszes vezetőnek. A jogi tudása mindenképpen erre utal.
orogordog
@bis1945: 130Km/h, vezető képes állapotba, út és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel. Ha ki is vándoroltak elé, akkor is részeg és drogos volt, plusz ment min az ökör. Ha mérlegelni tudott volna a baleset sem történik meg.
qxy
Be is tudja bizonyítani. Mert van annyi pénz hogy el is lehet hinni hogy ártatlan.Lehet hogy azok voltak a hibásak akik meghaltak. " plusz egy két milla"
mhsztag
@bis1945: Kívánom neked egy szép este jöjjön veled szembe juszuf a török kamionos aki 8 napja nem aludt.
UI:
Remélem juszuf is meg tud fizetni majd egy jó ügyvédet aki bizonyítja, hogy szórakozni akartál vele, a bunkó kamionossal, aki sajnos nem tudott mit tenni és 80km/h sebességgel fékezés nélkül a 30 tonnával sajnos áthajtott rajtad.
csa-csa
@nyanya001: VAN HÁT!! Remélem megdöglik az a mocsadék ribi!
m.macskosz
@bis1945: Rossz válasz! Nagyon-nagyon rossz válasz!
gazdag dezső
Szerintem most is kötelező a jobbra tartás!!!Nem ártana továbbképzést tartani sok gépkocsivezetőnek,mivel időközben a régi szabályok sokat változtak,és nem sokat tudni róla.Kevesen tesszük ,hogy aj szabályokat olvasgassuk,pedig érdemes lenne sok esetben.Sajnos a közlekedési morál nagyon-nagyon leromlott mostanra.Rengeteg szabálytalan közlekedővel találkozunk az utakon!!!
Hellcat
Ez olyan mint a drogfogyasztás...Ha egy utolsó senkiházi lebukik vele elviszik a rendőrök és kész...ha egy gazdag celeb bukik le vele akkor kiáll a kamerák elé és megfogadja, hogy elvonóra fog járni és szánja bánja...
qxy
Nem akarok sértegetni senkit, akkor is a " Ribi a hibás. ha nem tudok el menni, akkor kivárom! nem neki megyek! Ha meg neki ment, akkor igenis büntetni kell! De amint tapasztalhatjuk a Magyar törvény és igazság szolgáltatás, a gazdagok kiváltsága. Sajnos van az a pénz hogy ártatlan lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.