Ennyire még sosem táncoltak az MSZP hulláján! Ami korrektül inkább úgy hangzik, hogy saját magukat ünnepelték a DK-sok, hiszen történetének legerősebb eredményét érte el a párt a tegnapi EP-választáson. A sajtótájékoztató utáni bulin alaposan felszántották a parkettet, Gyurcsány és felesége is hatalmasat táncoltak.

És ha még nem lett volna elég:

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Katalin Mészáros
Orbán már indult is Grázba... megint itt a Gyurcsány...ez neki a pokol tüze!! De jóóóóóó!!!
Hajrá Feri --- hajrá DK!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tavaszi
...annyira édes pofák...komolyan ...és milyen igazuk van!...mint a sportban. nem a győzelem a fontos -hanem a részvétel"...és ez igy van jól. végül is mindég az a fontos hogy az ember elégedett legyen az éélettel...és ezt akár táncparkett felszántásával is..de kinyilvánitsa!. és micsoda szép estét szereztek a DK-sok a rájuk szavazóknak. és ez a lényeg. ------ha netán a sláger jön be : "ez az utolsó tánc----aztán mindennek vége "----hát akkor igy jártak. ----------szép volt fletó-------
perfekt
Bocsika--jampiztak egyet-semmi ütemérzéke-Klári az igen.
JAJMÁR
Nem semmi ez az ember! Az igazi siker és győzelem az övé, "megharcolt" érte, jó értelemben :)
Gratulálok a Dk-nak, és az Együtt PM-nek is. Ők is jók :)
postamester
@tavaszi: Ketteske !! Vissza a kórterembe, gyógyszerosztás !!!
postamester
A filmet készítették :
Operatör Rogántóni, diszlet Lézerjani, dramaturg Kosalala, fövilágositó
Németszilárdka, vágó zsigamarcell, a rendezö munkatársa zsigórobika
sminkes selmecigabika, étkezési tanácsadó gálnépelcgabika
forgatókönyv habonyárpika, rendezte orbánvikike
Készült a " tavaszi " produkcióban, a fidesz stúdióban 2014-ben
Senara
Így táncoltak Gyurcsányék tegnap este" ... jogos a tánc , majdnem annyi szavazatot kaptak mint a szocik ...!
Katalin Mészáros
Orbán már indult is Grázba... megint itt a Gyurcsány...ez neki a pokol tüze!! De jóóóóóó!!!
Hajrá Feri --- hajrá DK!!
tavaszi
@Katalina62: már miért fájna ...az fájna ha nem 12 fideszes lenne kint ...de igy csodálatos világ...koccintás felsőfokon...semmi negativ...igy teljes az öröm...
tavaszi
@postamester: ...hát igen postás vagy te a szó szoros értelmében...de azér kedves vagy...mindég megnevettetsz...néz a videót...és ünnepelj ...keményen megharcolták a kijutást.
JAJMÁR
Na, igen, és ilyen az asszony, ha boldog :)
tavaszi
@postamester: ...a fidesznek ez csípőből ment...vértizzadás nélkül...flottul...és simán...
vukkocska
@tavaszi: csupán óriási tévedésből nyomtam meg a tetszik gombot a válasz helyett. Akkor most válaszolok. Nem kell, hogy tetsszen Neked a tánc, nem is neked szólt, hanem annak a sikernek, amit a DK két és fél év alatt elért. Gyurcsány nagyon jól táncol, de ez is csupán nézőpont kérdése. Azért Orbán Viktort még soha nem láttam ilyen felszabadultnak és - sajnos - a feleségét meg pláne nem. Pedig annyi csatát, háborút megnyert már. Egyet nem tud legyőzni, ami a fejében van. Hajrá DK, nagyon örülök a sikernek. Lesz ez még jobb is. :)
leberk
@tavaszi: De mennyit ocsmánykodtak,rágalmaztak, gyaláztak,vádoltak alaptalanul másokat érte!!!Bűnöző fidesz horda!!!
szandokan
@tavaszi: Nem az első tánca ez már: www.youtube.com/watch?v=zOFnzesg5-c
Szerintem ez is megér egy misét...:-))
Mobil123
@szandokan: De Ő legalább vállalja magát olyannak amilyen! Embernek!
szandokan
@Mobil123: Szia! Egyszer végre nem éjszaka...:-) Hazajöttem, mert szerintem összeszedtem valamit a múlt héten, remélem, nem vészes. Na igen, vállalja magát, de biztos, hogy ez vállalható?
Mobil123
@szandokan: Biztos megártott a tegnapi buli.:-))))
Számomra inkább vállalható emberi mivolta minden jóval és rosszal amit Ő leaglább el is ismer, vállal mint Orbán.
szandokan
@Mobil123: Vannak dolgok, amiket jobb, ha titokban tartunk. Milyen buli? :-)) Az EP választás végső kimenetele teljesen nyilvánvaló volt, nem volt ezen mit ünnepelni. Most majd látjuk, hogyan képvisel bennünket ismét "csak a Fidesz". Egyébként ami engem aggaszt, az inkább a szélsőségesek előretörése mindenhol.
Mobil123
@szandokan: Egyébként valóban látható volt a választás kimenetele. A Fidesz már ne is haragudj, csak harcolni tud mint Don Quijote a szélmalmokkal. Ez nem képviselet, hogy arra az asztalra tojik ahonnan eszik és az ételt várja.
A szélsőség valóban zavaró nagyon . A keleti piac kell , de a nyugat megtartásával és nem úgy hogy teljesen fordulunk és hitelek halmazát vesszük fel onnan.
szandokan
@Mobil123: Én úgy gondolom, Orbán meg fogja tartani a helyes egyensúlyt kelet és nyugat között. Az idők változnak, ez már nem a régi Szovjetunió, és jobb, ha az ember több lovat ül meg egyszerre, ki tudja, melyik zárja be előttünk esetleg a kapuit, habár az EU - nak éppen annyira érdeke megtartani a tagállamait, mint nekünk jóban maradni velük.
nemkati
@Mobil123: 0rbánnak már azt kéne egyszer visszakapnia az eu-tól, amit oda tojik.
nemkati
@szandokan: Tehát az új jelszó: ruszkik vissza?
szandokan
@nemkati: Bocs, de veled nem tárgyalok, mert csak írod a hülyeségeidet.
Mobil123
@szandokan: Már felborította az egyensúlyt. Nagyon rossz húzás az orosz , kínai hitel. Hogy ez nem a Szovjetunió?? Hát valóban nem az a neve de úgy az a vezetői mentalitás , múlt (KGBS ) . tehát nem változott semmit.
Újra mondom a piac nyitása kell de más nem !
Az EU-nak lehet hogy érdeke megtartani a tagállamait de biztos hogy mindenáron? (őszintén megvallva Görögországot kivágtam volna azonnal ahogy kiderült a költségvetési csalás és nem nyomni pénzzel őket és még nincs vége.)
Mobil123
@nemkati: Nem fogja visszakapni sajnos (de ha visszakapja az csak rajtunk csapódna le).
Csak úgy lenne értelme ha személyesen kapná.
Edy Andre
Csak nehogy azt képzelje itt a nagy hevületben, hogy a döglődő MSZP felett majd neki kellene a baloldal élére állnia. Mert nagyon nem neki kellene.
szandokan
@Mobil123: Mondjuk ebben igazad van, a nyitás a legfontosabb, csak Kína esetében nehéz bármit is nekik eladni, mert mindent képesek lemásolni, sokszor már megtévesztően eredeti minőségben. Nagyot fejlődtek az utóbbi években, a sárga veszedelem valóban itt van a nyakunkon. Másrészről meg lassan gazdaságilag a legnagyobbak lesznek (ha nem azok már), így nem árt jóban lennünk velük, ahogy azt Amerika is teszi. Az emberek lázadoznak ellenük, mégis ott vásárol többségük, és így teszik tönkre a magyar minőséget maguk a vásárlók, miközben erről fogalmuk sincs közben.
Mobil123
@szandokan: Csak tudod amíg bemegy az ember a kínaiba ruhát venni és kap egy blúzt 2000,-ft-ért addig a másik boltba ahol "magyar " termék van mondjuk ott 5000,-Ft a egy blúz. (ez most csak egy példa volt) Én is bemegyek és vásárolok ott mert inkább ott veszek mint például a turkálóban mint oly sokan akik ugyan akkor rázzák a seggüket. Mondjuk a letelepedési jog árulása is agybaj dolog .
Nekem kizárólag a hitelekkel van bajom legfőképp.
szandokan
Ez igaz, viszont általában egy magyar blúz, vagy cipő, gyerekjáték, stb. sokkal tovább is bírja, mint a kínai társaik. Szimba mikrofon ala kínai mikrofon, vagy pl. lézerkard (fiúk, ugye), összehasonlítottam már őket kíváncsiságból. A kard már aznap eltört, a magyar még mindig (fél éve) tökéletes, de ugyanez vonatkozik a mikrofonra is, pedig már kapott a föld vonzásából adódóan. A legtöbb kínai termék a fejlődésük ellenére is még mindig silányabb anyagokból készülnek, mint az elvárható lenne. Szerintem, ha egy szegényebb szülőnek nincs pénze arra, hogy drágábbat vegyen a gyerekének, mint egy kínai játék, az az egy-két ezer is nagyon rosszul érinti, ha már aznap mehet a kukába az egész. Én azt mondom, érdemesebb a minőséget választani, még ha drágább is, mert hosszútávon visszaadja a ráfordított költséget. Mondjuk azzal egyetértek, hogy kicsi gyerekeknek a homokozóba nem kell adidas cipő...:-))
silber13
@perfekt: Gondolod,Fletónak nincs ütemérzéke? Ne téveszd össze a csúti szirti vízilóval.
perfekt
@silber13: Nem gondolom látom.A "csúti szirti víziló" ---nem ingem:
Mobil123
@szandokan: Én csak ruhaneműről beszélek. A játékot valóban nem feltétlen a kínaitól kell megvenni. Azoknak akiknek nem megy olyan jól mint Neked azok viszont kénytelenek ott vásárolni ahol olcsóbb .
mariaberta
@vukkocska: Pedig volt, hogy vidáman énekelt a fehérvári huszárokról, meg a sok kislányról Nem emlékszel???
vukkocska
@mariaberta: még kisdobos, vagy úttörő korából? De ha netán ezt felnőtt korában tette volna, biztos, hogy nem láttam, mert a tv-m távirányítója azonnal üzembe helyezi magát.
mariaberta
Nem az MSZP hulláján táncoltak, hanem örültek az elért sikernek. Nem kell ennyire rosszmájúnak lenni.
mariaberta
@nemkati: Hát így van ez, van aki a lányok meghágásának örül és a közös öröm sikeres lesz , ez megnyilvánul egy igazgatói szék elnyerésében.
Mások meg másnak örülnek, így változatos az élet.
Köszi a videót, nagy "élmény" volt, mert bár hallottam a közös mulatásról, de látni nem láttam.
aremy
@tavaszi: csak nem a károm örömére gondoltál??
jancsik68
Fog még Gyurcsány táncolni viki vereségén is,akivel még fel mossa másodszorra is a padlót.Mesterházy bukása,viki haláltáncának kezdete!!Reméljük,ez hamarosan,a mi időnkben bekövetkezik.A fidesz nem győzöt,hanem csalással kerül az első helyre,amiért még meg kell fizetni.Minden gaz embert utól ér a sorsa.Lsd:Hitler,Szálasi ,Duce és bandáik!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.