Nyomozást rendelt el a bicskei rendőrkapitányság az Együtt-PM alcsútdobozi polgármesterjelöltje földjének megrongálása miatt. Erről a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata tájékoztatta az MTI-t kedden.

Az Együtt-PM az MTI-hez eljuttatott közleményben közölte, hogy a földjét ért kár miatt Váradi András ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a rendőrségen. Ezt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata megerősítette az MTI-nek.

Az Együtt-PM korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Váradi Andrást indítja Alcsútdoboz polgármesteri posztjáért az őszi önkormányzati választáson Mészáros Lőrinccel szemben. Az Index közlése szerint a polgármester-jelöltség bejelentését követő éjszaka valaki kombájnnal letarolta Váradi földjén a vetést, mintegy százezer forintos kárt okozva.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Örüljön, hogy csak a földjét tarolták le...akár még rosszul is lehetett volna egy rendőrautóban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Meg van lőve az egész, úgy sem csinálnak semmit!
mate03
@Boszi27: Tévedés! Az MTI-jelentése szerint ufók csináltak,repteret a juhász földjére! Tudósítónk szerint,az ufók,galaktikus pénzzel fizettek,több milliót!A kormány felhívta,a NAV figyelmét,vizsgálják ki hogy nem történt e korrupció!
Boszi27
@mate03: Akkor is lesz DNS vizsgálat, meg kell tudni pontosan kik voltak. Korrupció??? Az nálunk nincs!!! Hacsak nem az ufók terjesztik majd el. Pataky Attilát rá kell állítani az ügyre, neki vannak komoly kapcsolatai velük.
mate03
@Boszi27: Patakyt még nem vitték el!?
Boszi27
@mate03: Bezártak már azok a helyek ahová vihetnék. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.