Kövér László a szembekerülő fideszes erős emberekről és rivalizáló gazdasági érdekkörökről beszélt. A házelnök a Simicska-Nyerges-birodalomnak üzent. Küszöbön Orbán szabadságharca a saját oligarchái ellen.

Először beszélt nyíltan magas rangú fideszes politikus arról, hogy „a Fidesz-KDNP pártszövetség ellenfél nélkül maradt, ismét kétharmados többsége van a parlamentben, így a különböző, egymással rivalizáló gazdasági és egyéb egzisztenciális érdekek a Fideszen keresztül próbálnak meg érvényesülni".

Kövér László a Magyar Hírlapban tegnap megjelent interjúban nem cáfolta azt a kérdésben megfogalmazott állítást sem, hogy „a balliberális média szerint a Fidesz annyira erős, az ellenzék pedig annyira gyenge, hogy a kormánypártnak nincs ellenfele, ezért az erős emberei egymással háborúznak". Hozzátette ugyanakkor, a balliberális médiának az egyetlen reménysugarat az jelenti, „hogy a Fidesz az ő oldalukról fenyegetőnek és mitikusnak tartott egységét megbomlasszák".

(...) a Magyar Hírlapban közöltekkel a házelnök a Simicska-Nyerges-birodalom prominenseinek üzent. Nyílt titok – a Népszabadság már hetekkel ezelőtt beszámolt róla –, hogy Orbán Viktor az áprilisi választási győzelem után elindította „szabadságharcát" a Fidesz-közeli oligarchákkal, vagyis a Simicska-Nyerges párossal szemben is.

Csuhaj Ildikó írása a Nol.hu-n >>>

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Akkor mar van... Kulonben nem irnanak rola...
bakegya
"fenyegető,mítikus egység...megbomlasztás...?"miféle szóhasználat ez,egy prezidenciális jogokra ácsingózó szájából ,ha itt demokratikus jogrend van,amit ez a brilliáns szóforgató tart fenn a vezérével...?!-hol és hogyan lett itt össze-szét baxva ez a néhány csillagászati vagyongyarapított oligarha társaság-egy pártkönyvelővel a pucájába?
Csányi,Simicska-meg a csőszervizelő akadémikus Mészáros...stb,inába szállt a Moll vezér bátorsága-a többit minden sejtésem arra kell hogy hajazzon-csakkk az INTERPOLLEN KERESŐ listákból tudhatjuk meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.