"Nem tudom, miként éli hétköznapjait, hiszen hogyan is tudnám, de amit a médián keresztül látni enged az átlagember számára, pontosan olyan, mint amilyen az ország első emberétől elvárható, mintha minden nap Seneca intelmei szerint cselekedne" - írta Holfingerné Petró Ildikó, a választásokat követően.

Az Index információi szerint őt nevezték ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium nyomtatott kaidványainak fő minőségellenőrévé. Ez pontosan azt jelenti, hogy a tárca valamennyi nyomtatott kiadványának jóváhagyása lesz a dolga.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
köszönöm szépen de inkább maradok ott ahol vagyok . Így nem akarok (soha nem is voltam nyalóka!) pozícióba kerülni soha, sehol !!
szandokan
@Mobil123: Ez a pozíció kérdés adott volt, és az is lesz minden kormány esetében, felesleges az egészet Orbánra kenni. Régen is ez volt, a jövőben is ez lesz., érdemes egyet lapozni szerintem...
Mobil123
@szandokan: Az utolsó mondatokban ess neki megegyezés. Legfőképpen a két utolsó szónak. (és ez rám érvényes mindenkor teljesen mindegy ki van hatalmon.) Persze nem ismersz így nem tudhatod milyen vagyok. Soha nem nyaltam be magam sehova és nem is fogom!!
mariaberta
Ez az Ildikó nem szőke véletlenül???
szandokan
@Mobil123: Én nem is mondtam, hogy tegyél ilyet. Én csak azt akartam érzékeltetni, hogy amíg világ a világ, ilyen mindig lesz.
Mobil123
@szandokan: Na nekem hiába is mondaná bárki mert nem vagyok az az ember! De Orbán és kormányára viszont jobban igaz a seggnyalásos pozíciók osztogatása mint bármikor. Így kár volt írnod hogy érdemes lapozni.
silber13
Petróék Ildikója! Ha valakinek , neked illő tudnod, hogy a csóti Beéisarius nem foglalkozik, hpémi Senecákkal, akik nem tudnak focizni. Ezért nem is olvas ettől az izétől semmit, cxsak önnön műveitlapozgatja
Nyuszicsibe
@Mobil123: én sem azt mondom, hogy máskor nem volt ilyen, de ennyire látványosan osztogatni seggnyalóknak, bégetőknek még életemben nem láttam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.