"Nem tudom, miként éli hétköznapjait, hiszen hogyan is tudnám, de amit a médián keresztül látni enged az átlagember számára, pontosan olyan, mint amilyen az ország első emberétől elvárható, mintha minden nap Seneca intelmei szerint cselekedne" - írta Holfingerné Petró Ildikó, a választásokat követően.

Az Index információi szerint őt nevezték ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium nyomtatott kaidványainak fő minőségellenőrévé. Ez pontosan azt jelenti, hogy a tárca valamennyi nyomtatott kiadványának jóváhagyása lesz a dolga.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Ez az Ildikó nem szőke véletlenül???
szandokan
@Mobil123: Én nem is mondtam, hogy tegyél ilyet. Én csak azt akartam érzékeltetni, hogy amíg világ a világ, ilyen mindig lesz.
Mobil123
@szandokan: Na nekem hiába is mondaná bárki mert nem vagyok az az ember! De Orbán és kormányára viszont jobban igaz a seggnyalásos pozíciók osztogatása mint bármikor. Így kár volt írnod hogy érdemes lapozni.
silber13
Petróék Ildikója! Ha valakinek , neked illő tudnod, hogy a csóti Beéisarius nem foglalkozik, hpémi Senecákkal, akik nem tudnak focizni. Ezért nem is olvas ettől az izétől semmit, cxsak önnön műveitlapozgatja
Nyuszicsibe
@Mobil123: én sem azt mondom, hogy máskor nem volt ilyen, de ennyire látványosan osztogatni seggnyalóknak, bégetőknek még életemben nem láttam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.