Párkány Raab Péter, a "náci" szobor megalkotója nem bírja a kritikát, olyannira nem, hogy most egy ál-facebook-oldal miatt tesz feljelentést, amely kifigurázza őt és művét.

Feljelentést tesz a "kormányt rágalmazók ellen", akik az ő nevével Facebook-profilt hoztak létre, és ott aljasságokat terjesztenek róla, munkásságáról és a magyar kormányról – írja a hvg.hu.

A "Párkányi Raab Péter Művészoldalon" a legfrissebb bejegyzés éppen a hvg.hu Heti Válasz-os interjúszemléje a legfrissebb bejegyzés, a következő ironikus mondatok kíséretében: "Borókai Úr nekem biztosított Heti Válasz-cikke elérte a balliberális hisztisajtót, de végre belátták ők is legfőbb érdememet: gyors szobrász vagyok, ezért vállaltam egyedül én. A gyorsaság előnye, hogy a stilizált mondanivaló nem próbál evidenciákat sulykolni, a befogadóra van bízva, hogy ez sas vagy turul, Gábriel vagy Lucifer, alma vagy körte, művészet vagy hányás."

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pityuka
Párkány úr! Expressz munka. Amúgy ha engem kérdez: hányás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pityuka
Párkány úr! Expressz munka. Amúgy ha engem kérdez: hányás.
nyanya001
" gyors szobrász vagyok "
Ez meg is látszik a műveden :))
Mobil123
Hát ami sz@r az sz@r . És bizony a kritikát el kell viselni . Úgy látom ennek a fazonnak még önkritikája sincs és most szembesül hogy a "művészete" nem sokat ér.
JAJMÁR
A kritika oké, de a művész nevében létrehozott oldal...? A gyalázkodás nem kritika.
Jankó123
@Mobil123: Így lehet a "Kakán egy csomót keresni"!
A "gyorsművészúr" olcsó anyagokból, pillanatragasztóval "összeművészkedi", és jó sok pénzért eladja!
Mobil123
@Jankó123: Igazad van! Nálunk ráadásul a sz@r qrva sokat ér (legalább is a setét vezírnek mert ugye neki semmi nem drága a MI pénzünkön!!)
alte trottel
@JAJMÁR: A humor, a gúny, a paródia nem gyalázkodás.
(nem böngésztem végig azt az oldalt, de szerinted hány kurvatyád, fszkopó, sercli és gyéb gyalázkodó megjegzési is található rajta? Jó, tudom, ha nem az elvárható hőfokú és tarajos magasságú az áhítat az már gyalázkodás)
JAJMÁR
@alte trottel: 12:24 Persze, hogy nem! Úgy látszik nem volt elég világos a megjegyzésem:
Az nem tetszik, hogy a művész nevében létrehoztak egy oldalt, és a nevében írnak, megosztanak írásokat, de sehol nincs feltüntetve, hogy ez paródia, vagy ez egy provokatív oldal... nem találtam semmit, ami erre utalna... vagyis megtévesztésre alkalmas.
Egyszerűen oda kellene írni... mert amúgy az írás jó! A mód azonban nagyon ocsmány. (Gondolom te sem szeretnéd, ha a nevedben és a személyed felhasználásával magadról gúnyos írások jelennének meg. Nem csak a szavak lehetnek gyalázkodók, a tettek is. )
Nem a művészt védem, de hát hova süllyedünk...?
bencemacska
Szerintem jelen esetben is a gyilkos gúny a legerősebb fegyver!
Okos ötlet!
alte trottel
Én -amennyiben _VALÓBAN_ szellemes a gúny- elgondolkodnék.
Miutás hisztérikus sebességgel törölettem az oldalt.
Oszt jónapot.
De teleríni az internetet mint egy hidrokurtizán, akit ánuszon abuzáltak majd fizetés nélkül meglépett a vendég...
joopapa
Te Párkány van egy örök igazság, ami szép az szép, ez nem az!!!
Nil
Gondolom a pénzt megkapta, elköltötte.
Tudta hogy sokan - nagyon sokan ellene vannak.
Akkor most tűrjön és élvezze a pénzét és a hírnevet amit megszerzett - biztos bekerül a művészettörténetbe - az egy más kérdés hogyan.
Ezt a mocskot már nem mossa le a nevéről - bár ha náci hatalom lesz -ami alakul, akkor piedesztálra fog kerülni
Cicamama55
A létesítését kísérő szándék megosztottsága miatt nem tartom szerencsésnek azt hogy felállították,de-úgy érzem egyedüliként vagyok itt ezzel a véleménnyel-nekem tetszik.
Desischado
Hát ezer bocsánat, de a művészet nálam Michelangelo, da Vinci, Rodin, stb. kezdődik! Ez a förmedvény nem tetszik! Sem maga a "szobor", sem pedig az, amit jelképez!
evacica
Párkány Úrnak akkor kellett volna ilyen kényes ízlésűnek lennie, mikor elvállalta ennek a förmedvénynek a megbízását! Persze a pénz amit kapott érte elég csábító volt, hát vállalta. A kritika ami éri ezt a förtelmet az természetes, és ezt ennyi pénzért el kell viselnie! Amit alkotott az minden csak nem művészi, és legfőképp nem fejezi ki a történelmi igazságot! Ennyi tiltakozás után miért csodálkozik a kritikákon, mely ráadásul nagyon sokunk szerint reális is. Amit ön itt elkövetett az minden csak nem művészet, egy förmedvény, lehet, hogy a megrendelőnek tetszik, de az legyen az ő baja, hogy nincs ízlése! Erről már tett némi tanúbizonyságot, a baj az, hogy ezt mi is nézhetjük, és sajnos a mi pénzünk bánja! Tehát nem megsértődni, ha nem művészit kell alkotni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.