“Orbán Viktor (Diktátorbán) annyira hozzászokott a párt-és kormányszintre emelt hazudozáshoz, hogy bárhol, bármikor, bárkit hülyének tud nézni szemrebbenés nélkül. Valóságellenes kommunikációja egy közepes képességű vidéki színész hamis gesztusaival egyre inkább a politikai giccs felé viszi hiteltelen alakját, nemzetrontó ámokfutását.” – írtuk március 6-án, a “Miért nem akarja Orbán Viktor az állambiztonsági múlt feltárását?” című cikkünkben. Nem azt állítottuk, hogy beszervezték ügynöknek, hanem az általunk közölt dokumentumok – köztük Orbán saját kézzel felvázolt hálózata – alapján, arra a következtetésre jutottunk, hogy egy állambiztonsági hálózati személy kapcsolata volt, akit – akarva-akaratlanul – informált.

Forrás: tet.network.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Rég óta köztudatban van , nem véletlen 98- 02 között ki lett a titkosszolgálati miniszter :-(
coyote3
Nem igaz, hogy senkinek sem tűnik fel az ellenzékből, hogy a 2/3-dal miért is nincs késztetése a csüngőhasú pocakkirálynak arra, hogy kiteregessék az állambiztonsági papírokat, mint tették ezt anno a németeknél...
Yoda69
@coyote3: De feltunik nekik, de mit tudnanak tenni? 2/3-dal mindent lesopornek.
Szamomra teljesen evidens hogy orban es meg jonehany fideSSes kocsog ,mint pl. a bajszos majom, asszem kover vagy mi neve, beepitett ugynok volt a kommunista rendszerben. Maskulonben miert nem hozzak nyilvanossagra az ugynokaktakat. Most nem mutogathatnak senkire, a dontes az o kezukben van. Az hogy ezt megakadalyozzak egyertelmu jele annak, hogy vaj van a fuluk mogott.
Yoda69
Mellesleg ezt tamasztaja ala orban es pinter kapcsolata is. Pinter sakkban tartja orban, olyan dokumentok vannak a kezeben, amivel barmikor kivegzehetne a tahot politikailag. Nem veletlenul lehet pinter a belugyer, holott koztudott milyen szerepe volt az olajszokitesben.
Sajnos amig az emeberek vakok, es sok szandokan, csizmas kond meg hasonlo begeto birka szaladgal kozottunk, addig esely sincs ezen hazaarulok felszamolasara.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.