A kis fideszesek könnyen tanulnak: ellopták a 444 fotósának az alkotását egy molinójukhoz. A sajtóorgánum így kommentálta az esetet: "Túl kell lépni egy ilyen apró bakin, tökre nem is mond el semmit például arról, hogy tisztelik-e az ifjú fideszesek másnak a tulajdonát. Majd belerázódnak ők még ebbe jobban."

Az MTI tudósítása szerint a Fidelitas csütörtökön kordont állított fel az Együtt-PM budapesti irodája előtt, amivel azt akarták jelezni, hogy a belvárosiak nem kérnek Juhász Péterből, "nem kérnek egy olyan emberből, akiről a bíróság kimondta, hogy fokozottan veszélyes a társadalomra", mert szívott marihuánás cigarettát korábban és a fű legalizálása mellett állt ki.

Juhász Péter úgy kommentálta az ellene szervezett attrakciót, hogy péntek reggelig senki nem állt a fiatalok mellé, a Youtube-csatornájukra feltett videó kommentárjai alapján.

A Fidelitas ezzel a molinóval illusztrálta a tiltakozó akcióját:

Korán kezdik: ellopta a Fidelitas a 444 fotóját

Juhász Péterről ezt a fotót a 444.hu munkatársa, Botos Tamás készítette. Mivel a lap minden oldalán elérhető a szerzői jogi védelmet biztosító szöveg, a szerkesztőségnél nem értik, hogy az milyen félreértésre adhatott okot, ami miatt a Fidelitas nem jogszerűen járt el, amikor felhasználták a képet.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Most még csak képet lopnak,,,
De nem is látnak mást a nagy testvértől, mint lopást, csalást, hazugságot,
sunyiságot !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Azért remélem a 444.hu perelni fog. Szerintem nem kell elmenni a pofátlanság mellett, mert legközelebb még pofátlanabbak lesznek. A fidelitasz is olyan mint a fidesz. Feszegeti a határokat és ha nincs ellenállás akkor új szintet lép.
human
Lehetett volna pénzük a jogdíjra, ha a 15. születésnapjukra volt 1 millió forint felesleges pénzük:
www.nyugat.hu/tartalom/cikk/fidelitas_moulin_rouge_szuletesnap
papa.49
@volvós: Még nagyobb g..i a mostaniaknál...
silber13
@nyanya001: Felettébb kiváűncsi vagyok kedves Nyanyuska, hogy ilyen egyszerű fénykép lopásról mikor fognak áttérni mondjuk Munkácsyra?
nyanya001
@silber13: Ezektől semmi nem áll messze !
coni
Látszólag a 444-et sokkal jobban aggasztja, hogy mi lesz belőlük ha felnőnek, minthogy nem fizettek az egyébként nem közpénzből működő 444-nek.
Az se mellékes, hogy azt hitték, hogy nem tűnik fel rögtön a plagizálás a 444-et rendszeresen olvasóknak.
Ha elég tanulékonyak ráfogják Gyurcsányra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.