Őrizetbe vettek egy 23 éves férfit, aki a 2-es főúton, Vác közelében szombat délelőtt történt karambol két érintett járművének egyikét vezette. A férfit halálos közúti baleset okozásával gyanúsítják – tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.

Közlésük szerint a két halálos áldozattal járó, Vác közigazgatási területén, a főút 40-es és 41-es kilométerszelvénye között bekövetkezett baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja. A főúton Vác felé közlekedőket a rendőrök a 43-as kilométerszelvénynél, valamint a 40-es kilométerszelvénynél a 12-es főútra terelik – tudatták.

Autóversenyző férfiak miatt halhattak meg ketten Vácnál

Csámpai Attila, a megyei katasztrófavédelem szóvivőjének korábbi tájékoztatása szerint két személyautó ütközött össze a szobi leágazástól mintegy 500 méterre. Az egyik személyautóban öten utaztak, közülük két felnőtt a helyszínen életét vesztette. Az autóban két gyermek is utazott, egyiküket mentőhelikopterrel vitték a váci kórházba, a többi sérültnek is súlyosak a sérülései. A roncsból egy felnőttet és egy gyermeket a váci tűzoltók szabadítottak ki feszítő-vágó segítségével, a másik gyermeket még a tűzoltók kiérkezése előtt a mentősök kiemelték az autóból – tette hozzá a szóvivő.

Az MTI információi szerint a másik autóban – amelyet, mint utóbb kiderült, a nemrég őrizetbe vett férfi vezette – nem sérült meg senki.

A PMRFK sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére, hogy sajtóhírek szerint a balesetet két autó sofőrjének „versenyzése” idézte elő, azt válaszolta, hogy rendőrség jelenleg is vizsgálja a baleset körülményeit.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Meine Ehre heisst Treue: Nem feltetlenul az auto eletkora a hibas. Sot! Aki oreg autot vezet, az valoszinuleg karban tartja, szervizlteti, apolja.
Sok fiatal beul a vadonatuj verdaba, versenyzik, es halalos balesetet okoz.
Ez nem megoldas.
Szerintem a kemenyebb buntetes hozna eredmenyt hosszabb tavon. Peldaul ez esetben 10-20 ev fegyhaz, es SOHA ne kapjon tobbet jogositvanyt. Ha ilyen torvenyek lennenek sokan meggondolnank hogy kockaztassak-e a jogsit plusz a bortoneveket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@Meine Ehre heisst Treue: Igen kevés auto maradna. Ugyanis kevesen tudnák megengedni maguknak 3-4 évente uj autot vásárolni. Dolgozni járni pedig lehetne gyalogosan, mi az a paar kilométer. Esetenként 100 km.
lópicigáspár
@pbalage: @pityuka: Feltételezhetően ez már az új, Hoffmann-féle oktatási rendszernek köszönhető iromány! Mondjuk, azért van remény, hisz néhány szó helyes írását sikerült eltalálnia! :-)))
herczeg0210
Van egy ötletem: Nem kell hozzá más csak két akasztófa meg két kötél. A két fickó nyakába a köteleket, aztán zutty, és aki előbb le ér az nyert!!!
Meine Ehre heisst Treue
@herczeg0210: Ok, csak sajnos nem ők az egyetlen eszetlen gyilkos járművezetők az országban. Ezért kellene megelőzni az ilyen gondot és nem átélni.
gödörben
@Meine Ehre heisst Treue: Nem kell izgulni. Nemsokára már semmi sem lesz itt a népnek csak a felső tízezernek. Akkor majd embervadászattal szórakozattják magukat vagy ketrecharcoltatással. Utóbbiról is nagy csend van. Felelősségrevonás az nincs. Majd kitalálják, hogy a vétlen a hibás, minek járt ott. Maradt volna otthon.
Egyébként ezeket bezárnám és a cella falára tenném a képeket arról amit okoztak. Nehogy elfelejtsék miért vannak ott. Itt a szlovák nőre is gondolok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.