A Fidesz-KDNP miskolci frakciószóvivője szerint Pásztor Albert lejáratta magát egy rádióinterjúval, amelyben a függetlenként induló, a baloldal pártjai által támogatott miskolci polgármesterjelölt "bevallotta, volt már olyan helyzetben, amikor félmeztelenül fotózták két örömlánnyal az ölében".

Soós Attila csütörtöki miskolci sajtótájékoztatóján Pásztor Albert rendőrkapitányi múltjával összeegyeztethetetlennek nevezte a történteket. A rendőri eskü idevágó része így hangzik: "szolgálatban és szolgálaton kívül példamutatóan viselkedem" – jegyezte meg a frakciószóvivő.

Hozzátette, két kérdést intéznének a volt rendőrkapitány, polgármesterjelölt felé. Az egyik, hogy a történteknek voltak-e fegyelmi következményei, a másik pedig, hogy az utóbbi napokban folyamatosan emlegetett zsarolói még meg sem szólaltak. "Ön szerint, ha megszólalnak, mi minden fog Önről még kiderülni?" – tette fel a kérdést Soós Attila.

Pásztor Albert csütörtökön a hvg.hu-nak azt mondta: tudja, milyen fotókról van szó, "csak egy alkalom jöhet szóba, ami néhány évvel ezelőtt volt". A polgármesterjelölt a Klubrádióban beszélt arról szerdán, hogy egy legénybúcsún készült fotókkal akarják zsarolni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Vajon a drogos szombathelyi fideszes, meg a nőverő komondoros fideszes, meg a többi zsírfejű sutyerák miatt mikor fognak így háborogni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@mate03: Én már régen olvastam, de nem akartam elhinni!
Viszont sehol nem látom a cáfolatot!
human
@bencemacska: @mate03: Majd elő kerül egy vak puli. (A komondort már ellőtték, most a puli jön)
mariaberta
@Katalina62: Akkor már kapitány volt, vagy csak egy átlagos férfiú, aki nősülni készült, és utoljára kiviháncolta magát. Mi ebben a különös? A nősülés előtt álló hímneműek közül többen megteszik ezt. És akkor mi van?
Szerintem ha valaki kifogásolná ezt a lépést, az a jövendő feleség lenne. Kivül állónak férj házasságkötés előtt
mariaberta
Nem tudom miért szakadt meg a hozzáírásom, de folytatom: -i peogramjához semmi köze.
De ha már így van, megnézhetnék a többi, nagy beosztású férj kicsapongásairól készült esetleges felvételeket is.
Érdekes, hogy mindig csak a baloldaliakról jelenik meg valami, no igen mert a másik oldalon csupa szentéletű hímnemű van. Persze azok fehérvári huszárok, akik jöttek, láttak, győztek, a többit elénekli Orbán és a barátja Nemcsák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.