A Fidesz-KDNP miskolci frakciószóvivője szerint Pásztor Albert lejáratta magát egy rádióinterjúval, amelyben a függetlenként induló, a baloldal pártjai által támogatott miskolci polgármesterjelölt "bevallotta, volt már olyan helyzetben, amikor félmeztelenül fotózták két örömlánnyal az ölében".

Soós Attila csütörtöki miskolci sajtótájékoztatóján Pásztor Albert rendőrkapitányi múltjával összeegyeztethetetlennek nevezte a történteket. A rendőri eskü idevágó része így hangzik: "szolgálatban és szolgálaton kívül példamutatóan viselkedem" – jegyezte meg a frakciószóvivő.

Hozzátette, két kérdést intéznének a volt rendőrkapitány, polgármesterjelölt felé. Az egyik, hogy a történteknek voltak-e fegyelmi következményei, a másik pedig, hogy az utóbbi napokban folyamatosan emlegetett zsarolói még meg sem szólaltak. "Ön szerint, ha megszólalnak, mi minden fog Önről még kiderülni?" – tette fel a kérdést Soós Attila.

Pásztor Albert csütörtökön a hvg.hu-nak azt mondta: tudja, milyen fotókról van szó, "csak egy alkalom jöhet szóba, ami néhány évvel ezelőtt volt". A polgármesterjelölt a Klubrádióban beszélt arról szerdán, hogy egy legénybúcsún készült fotókkal akarják zsarolni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Vajon a drogos szombathelyi fideszes, meg a nőverő komondoros fideszes, meg a többi zsírfejű sutyerák miatt mikor fognak így háborogni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Vajon a drogos szombathelyi fideszes, meg a nőverő komondoros fideszes, meg a többi zsírfejű sutyerák miatt mikor fognak így háborogni...
Toby
Köszönjük !
Most akkor mi lesz az új fidesznyik szlogen ? "Együtt qrták meg " ?
joopapa
A Pásztor nem lebukott fitymaszosok, bevallotta és azt is elmondta hogy legénybúcsú volt ahol lefotózták!És miért lett volna ennek fegyelmi következménye, nem azt mondta hogy szexelt velük ! Ha meg szexelt velük, ne irigykedjetek!
Katalina62
Mondjuk úgy nem lehetnek éppen illedelmesek azok a képek, de a Fidesz már megint álszent, képmutató ebben az ügyben. Ettől függetlenül egy rendőrkapitánynak, különösen nem ildomos utcalányokkal az ölében modellt ülni!
naaki
Semjént meg lóháton, kalapban fotózták. Na az sokkal nagyobb perverzió.
m.macskosz
>A rendőri eskü idevágó része így hangzik: "szolgálatban és szolgálaton kívül példamutatóan viselkedem" – jegyezte meg a frakciószóvivő.<
Könnyű úgy ítélkezni, hogy a fidesz-kdnp tagjainak--különös tekintettel a tisztségviselőkre-- hasonló esküt nem kell tenniük. Na, az lenne ám az érdekes dolog, ha a Tízparancsolatra
kellene esküt tenniük, és azt kőkeményen be is tartatnák velük!
szöszmösz
Gondolom ez a fiús bulit nem közpénzen rendezték és a résztvevők sem hivatalos és titkos kiküldetésben jártak nemzeti , állami megbízásból.
Dr. Felipe
Akkor a szombathelyi drogos, kurvás történettel mi a helyzet? Ja tényleg, lazari még mindig jár vizeletmintát adni?

Valahogy elmaszatolták ezt az ügyet is a fideSSes elvtársak.

Meg amikor fidelittaSSos hülyegyerekek matt részegen fetrengenek a romkocsmában. A jövő politikusai. Hihihi, hahaha.
Cicamama55
Mindenhol azt hangoztatják a fidesz imádói, hogy mekkora többségük van, előre borítékolni lehet mindenhol, mindent! Akkor mi a fenének foglalkoznak állandóan az ellenzéki jelöltekkel! Ők szónokolnak-itt ezen az oldalon is arról,- hogy a baloldal sárdobáló. Már nem azért a két forintért, de naponta megjelennek a fideszesek ellenzéki jelölteket lejárató hírei! Nagyon értenek hozzá, Orbán ellenzéki múltjakor ők vezették be ezt a divatot. Dedós egy módszer ez! Ezt is folytatják...
bencemacska
"Szolgálatban és szolgálaton kívül példamutatóan viselkedem" ez az állítólagos eskü szöveg.
Az én kérdésem: kinek van joga ellenőrízni, hogy a hálószobában is betartja- e?

Hogy OV ordenáré módon viselkedett Nemcsákkal a pályinka bodegában - és föltették
saját maguk a netre - az nincs ellentétben a miniszterelnöki magatartással?

Minden esetre én ezt a másodikat szégyenlem, hogy ő a miniszterelnököm!!!
Tulipánfa
Az álszent gazemberek nem biztosak a dolgukban. Be indították a lejárató technikát, és a nemzetvezető hívőinek ez elég is lesz.
miazavalami
A fidesz kdmp egyes tagjainak nem kell félpucérra levetkőzni , hogy megbotránkoztassák az embereket. Elég ha csak nyilatkoznak...
Dr plágium
ráadásul meggyesről is elfelejtkeztek...
Kamcsatka
@bencemacska: Sajnos még ez a legkevesebb. Valójában csak azt szerették volna demonstrálni, hogy a félázsiai Führer közülünk való, ami annyiban igaz is, hogy tényleg a félázsiaiak közül való.
human
@Dr. Felipe: A szombathelyi esetben megtalálták a hajót, megtalálták a hajó kapitányát, van egy fideszes képviselőnek "látszó" fehér port orrába szívó alakról felvétel. Vannak további felvételek a buliról. Ez mind látod kevés bizonyíték.
De nem csoda. Hisz a sokmilliós falopás helyszínén megtalálták Orbán vejének traktorát, kihallgatták a fát lopó munkásokat. Fa nincs és ügy sincs, mert kevés a bizonyíték.
A NAV által védett áfacsalásokról Horváth András sok száz oldal bizonyítékot adott át a hatóságoknak. A zöld dossziéban is konkrét ügyek voltak. A kormányt érdekli? Nem, mert szerintük Horváth nem mutatott be konkrét bizonyítékokat. (Mondjuk ha bemutatott volna Orbánnak bizonyítékokat, akkor már kattant volna a bilincs, mert nem nyilvános adatokat szolgáltatott ki. Ügyes próbálkozás volt Orbánéktól.)
csagyi
Ezt a riportot hallottam.A meztelekedésről és az örömlányokról egy szó sem esett!Egyébként ki az a hülye aki a rádióban,ilyen exponált helyzetben kiadná magát?Tehát ismét "nyomoztak" a múltjában és most magukat elárulták,hogy ezzel akarják zsarolni..Aztán arra is fény derülhet még,hogy óvodás korában megmutatta a csúnyáját..Ez már röhej...
Kamcsatka
Könnybe lábad a szemem amikor a fidióták az egyszerű földi halandók erkölcseiért aggódnak. Már csak az vígasztal, hogy a fideszes hittant és erkölcstant tanuló gyerekeinkkel ilyesmik már nem fordulhatnak elő.
bencemacska
@Kamcsatka: No, de a más szemében a szálkát, a sajátjában meg a gerendát sem!!!
human
@Kamcsatka: Kész csoda, hogy egyáltalán szaporodnak.
lajospapa
Oszt kinek a költségén volt a két lány? Meg a Grippen repülés? Meg a debreceniek amerikai útja? Meg...
Desischado
Tartanak Pásztortól, azért a sárdobálás. Simon este és Hiszékenyé is ezt példázza. Épp ők dumálnak, ők, akik sorozatosan megszegnek minden emberi törvényt, és lábbal tiporják az erkölcsöt és a becsületet! Röhögnöm kell!
mate03
@szöszmösz: Éppen most olvastam!Kósa úr felesége össze költözött,Risztov Évával!Állítólag Kosa nagyon megverte az asszonyt!
bencemacska
@mate03: Én már régen olvastam, de nem akartam elhinni!
Viszont sehol nem látom a cáfolatot!
human
@bencemacska: @mate03: Majd elő kerül egy vak puli. (A komondort már ellőtték, most a puli jön)
mariaberta
@Katalina62: Akkor már kapitány volt, vagy csak egy átlagos férfiú, aki nősülni készült, és utoljára kiviháncolta magát. Mi ebben a különös? A nősülés előtt álló hímneműek közül többen megteszik ezt. És akkor mi van?
Szerintem ha valaki kifogásolná ezt a lépést, az a jövendő feleség lenne. Kivül állónak férj házasságkötés előtt
mariaberta
Nem tudom miért szakadt meg a hozzáírásom, de folytatom: -i peogramjához semmi köze.
De ha már így van, megnézhetnék a többi, nagy beosztású férj kicsapongásairól készült esetleges felvételeket is.
Érdekes, hogy mindig csak a baloldaliakról jelenik meg valami, no igen mert a másik oldalon csupa szentéletű hímnemű van. Persze azok fehérvári huszárok, akik jöttek, láttak, győztek, a többit elénekli Orbán és a barátja Nemcsák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.