Természetesen, mint annyi mindenben, a főzés tekintetében is nagyon fontos a tervezés: minél jobban látjuk előre, hogy mikor mit fogunk készíteni, annál hatékonyabban tudunk vásárolni és a hozzávalókat felhasználni is. Az offbeathome.com egyik közreműködő bloggere, aki korábban évekig séfként dolgozott egy étteremben, úgy látja, hogy az előre felszeletelt zöldségek, lefagyasztott (és akár bepácolt) hússzeletek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az otthonunkban tárolt ételmennyiségből minél kevesebbet kelljen kidobni. Íme 8 tipp, amelynek segítségével elérheted, hogy semmi se menjen pocsékba a konyhádban:

Forrás: evamagazin.hu
Feltöltő: evamagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.