A Századvég kutatója szerint az oligarchák, üzleti érdekcsoportok jelentik a fő veszélyt a demokráciára, nem pedig a centrális erőtér, ami lényegében a Fidesz-kormány.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Rohadjak meg ha értem.Hát ki a fene adott hatalmat ezeknek az üzletemberknek?? pl.Simicskának ? Orbán haverja nem ? Hűát csak a politikusok engedték őket a fazékhoz és hatalomhoz nem az adófizetők !! Igaz velünk fizettetnek meg mindent.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Mobil123: Éppen ezért gondolom, hogy kamu a belharc, de legalábbis túl van értékelve.
Gondolj bele. A nép szeme felcsillan, ha azt láthatja, hogy a vezér megvédi őket még a saját nagytőkéseivel szemben is ha kell. Elég, vége, nincs több leosztás. És azt várják, hogy elfeledjük, hogy eddig hány százmilliárddal hizlalták fel Simicskát, félrelökve a többi tehetséges vállalkozást.
Kamcsatka
A címet még annyival egészíteném ki, hogy a poligarchák is akik a politikai hatalmukat használják fel a vagyonszerzésre. Röviden a csúti cigány és maffiózó bandája.
Senara
Századvég magyarázná a semmit ...Századvég kutatója szerint az oligarchák, üzleti érdekcsoportok jelentik a fő veszélyt a demokráciára,.A Simicska és a többi nyerészkedő . ja és a bankok (!) "nem pedig a centrális erőtér, ami lényegében a Fidesz-kormány" ... van a képén bőr ilyet leírni mikor a kormány segíti őket ( trafik föld ,pályázat ) ! beeee beeee itt egy kis takarmány
kamazuka
Istenem századvég.Vannak a kis üzletek,vannak a nagy üzletek,de hát picgazdaság van.
Van az évszázad üzlet.Arról kevesen tudnak!
Ha jó a lapjárás akkor feslik a hárs.
Ám mostanában rossz volt a lapjárás,rémes rossz!
Szimba
Az oligarchák és a fidesz kormány a csókosaival együtt, nem egy és ugyanaz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.