A Századvég kutatója szerint az oligarchák, üzleti érdekcsoportok jelentik a fő veszélyt a demokráciára, nem pedig a centrális erőtér, ami lényegében a Fidesz-kormány.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Rohadjak meg ha értem.Hát ki a fene adott hatalmat ezeknek az üzletemberknek?? pl.Simicskának ? Orbán haverja nem ? Hűát csak a politikusok engedték őket a fazékhoz és hatalomhoz nem az adófizetők !! Igaz velünk fizettetnek meg mindent.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Bizony igaz! De meg vannak támogatva államilag.
m.macskosz
Olyan klassz, hogy miután már a csapból is folyik az Orbán-Simicska ellentét,
a Századvég is megvilágosodott...
Mobil123
Rohadjak meg ha értem.Hát ki a fene adott hatalmat ezeknek az üzletemberknek?? pl.Simicskának ? Orbán haverja nem ? Hűát csak a politikusok engedték őket a fazékhoz és hatalomhoz nem az adófizetők !! Igaz velünk fizettetnek meg mindent.
pityuka
Fejétől bűzlik a hal. Csapjuk le, meglátjuk mi lesz az oligarchákkal.
nyanya001
@1magyar: Segítik bizony !
Bár mist dobnak némi alamizsnát a kisvállalkozóknak is a a zsíros üzlet a
haveroké !
www.napi.hu/magyar_vallalatok/uj_ceget_vett_orban_milliardos_baratja.586848.html
Yoda69
A szazadveg mar kihuzhatna vegre nyelvet orban hatsojabol es irhatna valos, es tenyszeru elemzeseket is, ami egy kutatointezethez illene. Na persze akkor lehet hogy nem jonne az allami tamogatas, meg taplofeju simon is megfenyegetne oket mint a remhirtevet.
human
@Mobil123: Éppen ezért gondolom, hogy kamu a belharc, de legalábbis túl van értékelve.
Gondolj bele. A nép szeme felcsillan, ha azt láthatja, hogy a vezér megvédi őket még a saját nagytőkéseivel szemben is ha kell. Elég, vége, nincs több leosztás. És azt várják, hogy elfeledjük, hogy eddig hány százmilliárddal hizlalták fel Simicskát, félrelökve a többi tehetséges vállalkozást.
Kamcsatka
A címet még annyival egészíteném ki, hogy a poligarchák is akik a politikai hatalmukat használják fel a vagyonszerzésre. Röviden a csúti cigány és maffiózó bandája.
Senara
Századvég magyarázná a semmit ...Századvég kutatója szerint az oligarchák, üzleti érdekcsoportok jelentik a fő veszélyt a demokráciára,.A Simicska és a többi nyerészkedő . ja és a bankok (!) "nem pedig a centrális erőtér, ami lényegében a Fidesz-kormány" ... van a képén bőr ilyet leírni mikor a kormány segíti őket ( trafik föld ,pályázat ) ! beeee beeee itt egy kis takarmány
kamazuka
Istenem századvég.Vannak a kis üzletek,vannak a nagy üzletek,de hát picgazdaság van.
Van az évszázad üzlet.Arról kevesen tudnak!
Ha jó a lapjárás akkor feslik a hárs.
Ám mostanában rossz volt a lapjárás,rémes rossz!
Szimba
Az oligarchák és a fidesz kormány a csókosaival együtt, nem egy és ugyanaz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.