Az Ökotárs Alapítvány elleni "rendőrattakról" kérdezi Papp Károly országos rendőrfőkapitányt a szocialista Bárándy Gergely, aki szerint jó esélye van annak, hogy a miniszterelnök személyes parancsára tartottak házkutatást a civil szervet irodájában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Itt minden orban parancsara tortenik. A "fuggetlen" birosagok is orban parancsara marasztaljak el a bankokat. A rendorseg is orban parancsara molesztalja az artatlan polgarokat. A diktaturak mar csak ilyenek.
Főlökött
Tekintettel arra, hogy fegyveres testületről beszélünk, egyértelmű a válasz, amit kapni fog a kérdésre, a kivonuló állomány vezetője utasítására mentek ki. Ennyi.
Mit kezd vele ? Semmit sem tud.
Utána megkérdezheti, hogy a vezető kinek az utasítására küldte ki Őket, az a válasz, hogy az Ő vezetője utasítására...Ennyi.
Puff neki, nagyon sokat megtudott...

Amikor pedig addig a szintig eljutott, ahol már nem illendő kérdezni, na akkor 30 évre titkosítják az egészet. Kérdésére pedig max. egy ügyiratszámot fog kapni :)
Ügy lezárva.../30 évre biztos/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.