Bár egy 28 éves nő beismerte, hogy ő követte el a pusztulást okozó állatkínzást a gazdagréti lakótelepen, a rendőrség megszüntette a nyomozást, mégpedig bűncselekmény hiányában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
A kutya akkor támad gyerekre, ha megengedik a gyereknek, hogy kínozza a kutyát.
Szerintem a nőt utána kellett volna dobni , hátha élvezte volna a repülést és a földre
érést.
Ennyit ér az állatkínzásra vonatkozó törvény!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vasárnapiiskolás
Tehát ha kihajigálnám a parlament ablakán az elszaporodott aljas kutyákat/hovatartozás nélkül/ semmi sem történne???
tivoli
@Macskaszem: ma, 12:02
Ezek a kis szarosok a legrosszabbak. Neked esik, habzik, a lábikrádon szájzárat kap, oszt mit tudsz tenni? Lefújod paprika sprével, vagy kidobod az ötödikről.
Macskaszem
@tivoli: Én nem szoktam mérgelni sem kiskutyát, sem nagyot, ezért nem szoktam kidobni egyiket sem. Na meg azért sem, mert nincs kutyám, mert nics kedvem hajnalban, meg késő este, meg esőben viharban sétálni. Javasolnám, akinek nincs türelme, az se tartson kutyát, aztán ha mégis ideges lesz, vesse le saját magát az ötödikről.
tivoli
@Macskaszem: ma, 12:59
Ha nincs kutyád, akkor meg ne is szólj bele ki mit tegyen, mert fogalmad sincs mit várhatsz el tőlük, mit nem.
Nekem elhiheted, volt kutyám néhány, pulitól a bobtélig, de még bullterrierem is, amely egy igazi "pitbull", ha úgy nevelik. Na Ő volt az, akit a macska is megkergetett. :-))
mariaberta
@darwin: Ha ember??? Tudtommal Magyarországon nincs halálbüntetés, tehát kiírtani nem tudod, csak azt a szerencsétlen kutyát, aki egy ilyen ...hoz került. Szerencsétlenségére.
darwin
@mariaberta: A gondolataimra voltál kíváncsi,megosztottam veled az álmaimat.
Egyébként @tivoli: -nakigaza van.A túltenyésztett kis mopszok,csivavák,egyéb apróbb kutyák a legidegesebbek,legtámadóbbak.Ok nélkül is.Mopsztulajdonos ismerősömhöz már látogatók sem mennek,a kutya rühelli őket,harap,támad.Inkább nem is fogad vendéget.Mint amikor elkényeztetnek egy gyereket.Nevelni kellene őket?Nem nevelik.Ehhez is szakember kell.
Vannak kutyáim,szigorúan munkakapcsolat van köztünk,én etetem,ellátom őket,ha betegek hívom az orvost,ápolom,ezért ők őrzik a tulajdonomat.Ha valamelyik elpusztul,hozok másik kutyát.Nem áll az emberrel egy szinten,Nem élünk lelki életet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.