2013-ban az egyik jogász gólyatáborban szexuális erőszakot követtek el, majd az ügyet eltussolták – derül ki az Index mai cikkéből.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Katalina62
Erre egyszerűen nem lehet szavakat találni! Undorító! Nem véletlen, hogy a Hök a diáktüntetések idején cserben hagyta diákokat, és lefeküdt a kormánynak!
Hellcat
Ezektől a hallgatói önkormányzatoktól felfordul a gyomrom...egyetemen belüli kis maffiaszervezetek.
Katalina62
@Hellcat: Ha jól tudom a Jobbik is itt keményen jelen van?!
Hellcat
@Katalina62: Ezek a szarok pártállástól függetlenül is gyomorforgatóak...maguk között osztogatják a szoctámot meg az olcsó koliszobát...mint a maffia...vagy a fidesz kormány.
naaki
Jól fogalmazott a lány: "...a biztonsági cég tagbaszakadt, kopasz őrein sokkal jobban látta, mennyire felháborodtak a bűncselekményen, mint a jogászhallgatókon, akikből a jövő ügyvédei, ügyészei, bírái, törvényhozói lesznek..." Ez azért van így, mert azok a "tagbaszakadt, kopasz" őrök tudják mi a becsület. Még akkor is, ha előítélet van velük szemben. Az ügyvédek, ügyészek meg az összes többi tróger pedig nem ismerik még a becsület fogalmát sem. Erre a kijelentésemre élő példa a Parlamentben ülő hitvány szarháziak cinizmusa, nemtörődömsége és gerinctelensége. Egyébként fogalmam sincs, hogy mi szükség van egy ilyen hepajra, mint a gólyatábor? Ezek az IHB bulik csak arra jók, hogy meglássák egymásban az állatot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.