Konkoly József 20 millió forintos igényt nyújtott be, aminek ugyan csak a felét kapta meg, de így is elégedett.

A Blikk azt írja, a férfi az első és minden bizonnyal az utolsó is, aki pénzt is látott jogi követeléséből, amelyet a Mal Zrt. ellen nyújtottak be a 2010. október 2-i iszapömlés miatt. Mire a férfi hazaért, a háza már felismerhetetlen volt. Ahogy mondja, szétrágta az otthonát a vörösiszap és új házba kellett költöznie, amit szerencsére meg is tudott tenni.

Elmondta, háza helyén mára már egy díszpark áll, ahol rendszeresen megemlékeznek a tragikus eseményről. A férfi ügyvédje, dr. Hidasi Gábor elmondta, hogy a Mal Zrt. gyakorlatilag fizetésképtelen lett.

– Ügyfelem azért kaphatta meg az általa kért kártérítés egy részét, mert akkor még nem állt felszámolás alatt a társaság. Mára ez a helyzet megváltozott, így akiket még nem kártalanítottak, sok jóra már nem számíthatnak – magyarázta az ügyvéd.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nyert? Ugyan mit? Ha meg elégedett, ismerte a hazai jogszolgáltatást, kétszeresét kérte, hogy a pénzénél legyen. A MAL fizetésképtelensége a hatalmas bírságnak is köszönhető, én ezt egy sima privatizációnak tartom, ami sem a cégnek, sem a károsultaknak nem jó! Valaki azért csak nyer rajta!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@koszpeko: orban svajci bankszamlain kell keresgelni.
bakegya
@Yoda69: meleg,meleg,csakkk nagyon meleg,van ma,de lehet az is holnap még melegebb lesz!!!- a szotyi haverokra sem bíznék egy buznyákot se/zürichi elszámoltatásra sem!-csakkk úgy eszembejutott ez a gyanú.
nezelodo
"magyarbakancs
@Joszef: Soha nem fog kiderülni az igazság és senki nem fog semmit kapni.
Mert jogutód nélkül felszámolták a MAL ZRT és nincs pénz.
Minden hol a világon így van."

Bocs, de most kétségbe vonod a vezér arany szájával elharsogott kijelentését?
"A katasztrófa ót a Fidesz a zemberek mellett áll!" (nehogy zsebre tegyenek valamit, amit összedobott nekik a társadalom, mert ők azonnal lecsapnak rá)
koszpeko
@Yoda69: Lehetnek akár ott is.
De most vett házat Szájtáti Petyka is. :)
hahaha2011
Ez az iszap sok embernek aranyat ért...Az újjáépítőknek,a közreműködőknek-rendőrség,katasztrófavédelem,tűzoltók,ügyvédek,állami hivatalok...-,olyan károsultaknak akik jóval jobban jártak.Mindenki egyformán kapott használati tárgyakat,műszaki cikkeket,bútorokat,egyéb,nem nézve kinek volt putrija kinek kétszíntes modern lakása,kinek 1m es iszap volt otthonába,kinek csak befolyt udvarába.Voltak kik kétszeresen kaptak mindent mert válófélben voltak.No volt ott minden csak rend nem,és talán még most sincs és nem is lesz,mert ilyenek a szabályok,Aki elfogadta a kártalanítást aláírta lemond minden másról!!! Sajnálva aki rosszul járt,de a l á í r t a!!! No és mi van azokkal akik közvetlenül nem károsodtak,semmit nem kaptak,de elviselték ami volt és ingatlanjaik értéke csökkent,és vállvetve dolgoztak,míg egyes károsultak-albérleti hozzájárulást igénybevéve más településről-az adományokért jöttek csak az élhetetlen városba!!!Igen makkor is működött az oszd meg és uralkodj!Az internet nagy úr minden lakossági fórum visszanézhető!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.