Az MSZP szombati választmányán néhol indulatossá vált a vita, ahol a szocialisták a választási eredményeket értékelték – írja az Index.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Tehetetlen baloldal! Minek magyarázni annak a bizonyítványt, akinek nincs is! Minek az esemény utáni beszéd, magyarázkodás! Előtte kellett volna megmondani a tutit! Botka Lászlót nem az MSZP támogatása segítette győzelméhez, CSAK saját magának köszönheti ezt az eredményt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Tehetetlen baloldal! Minek magyarázni annak a bizonyítványt, akinek nincs is! Minek az esemény utáni beszéd, magyarázkodás! Előtte kellett volna megmondani a tutit! Botka Lászlót nem az MSZP támogatása segítette győzelméhez, CSAK saját magának köszönheti ezt az eredményt!
Bercifiu
Botka, Tóbiás, és a többi megkövesedett maszopos, elgondolkodtatna, hogy fél év alatt hogy lehet 12 év elcseszett munkáját helyrehozni, s utána kellene támadni Kunhalmit.
verőce21
"...Botka szerint amíg nem mondja ki a budapesti vezetés, hogy elvesztette a választást, addig nem is fog soha győzni." - az a baj, ugyanígy van ezzel a vereséggel a legtöbb itteni kommentelő is! :)
JAJMÁR
@verőce21: 10:40 Fel kell dolgozni a vereséget, ehhez idő kell.
Csak nehogy azt képzelje a fidess, hogy sikert nem kell feldolgozni, mert már éppen csak néha-néha érintik a talajt...

Nagyon elterjedt a politikában a "pozitív gondolkodás", :))) csak a szépet és a jót, még a vereségben is azt kell hangsúlyozni, a kudarc szót ki sem szabad ejteni, hát még a nyertes... az meg diadalt ül.
Nélkülözi mind a kettő a realitást.
"Álom, álom, édes álom... "
coyote3
Jól tudom, hogy Botka fölényesen nyert és Mszp-s többsége van??? :)))))))))))))))
bencemacska
@Cicamama55: De nem is foglalkozott senki8vel, csak saját magával!
verőce21
@JAJMÁR: (15:02) Nem álom ez, édes...a Fidesznél, inkább csak epizód. :)
Másnap már a Parlamentben kemény munka folyt tovább a devizahitelesek megmentéséről, mintha semmi sem történt volna. Úgy látom, inkább csak neked kell feldolgozni ezt a vereséget...:)
lajospapa
Én baloldali voltam, vagyok, leszek. De nem vagyok párttag. Az a három-négy-öt-hat baloldalinak látszó, képzelt, vagy kikiáltott pártsemmiség nem is érdemel mást mint amit kapott 2006 óta. Elvtársak! Szegény, kisemmizett milliók, háttérbe szorított becsületes százezrek, az országból menekülő értelmiségi fiatalok, munkanélküliek százezrei vannak, ezekkel nem tudtatok szót érteni? Ehhez hiába vörös a fejetek, hiába baszogatjátok egymást, az ész és a szív hiányzik! A baloldalnak a Fidesz tehetne ma a legtöbbet. Ha összeszedne benneteket Recskre!
JAJMÁR
@verőce21: 19:40 Igaz, de nem a baloldal, vagy valamelyik párt miatt ! Úgy érzem, hogy az ország vesztett, mégpedig elérhető lehetőségeket, és ugrott vissza éveket minden szinten. Nem hiszem, hogy ezt fel lehet dolgozni, -azt sem, hogy fel kell- ki tudja milyen jövő vár ránk?
(Lehet, jobb álmodni.. )

Egyébként helyi szinten pozitív elmozdulás történt :)))
Meine Ehre heisst Treue
Botka és az mszp-és Muppet Show ne aggódjon egy pillanatig sem: ők sem kellenek ebbe az országban, ugyanolyan rabló, hazug, politikai horda, mint a fidesz.
verőce21
@JAJMÁR: (09:26) Az ország csak nyert!
A propelleren összegyűlt a ballibek színe java, és szinte csak a fékeveszett, ész nélküli gyűlölködés megy. Bele sem gondolnak, hogy mi várna rájuk, ha visszaszavaznák a szoclibet. Ugyanaz, ami Dél-Európában. A nyugdíjuk lecsökken, a vagyonadó kivetve, a munkanélküliség megugrik, a cigányok uszítása elsőrendű szempont lenne újra. Eladnák amiket ezek nagy nehezen visszaszereztek az államnak, egy éven belül az elégedetlenségtől a polgárháború küszöbére kerülne az ország.

De mit jelent a "helyi szinten pozitív elmozdulás"? Gondolom, MSZP támogatású "független" polgármestert? (Vagy még jobbat számodra?)
human
Botka lehetett volna az mszp elnöke már Mesterházy után is, de akkor Szegedet elvesztették volna. Hogy miért van ez? Mert Botka keményen melózott a városért. A fidesz is rengeteg aktivistával (fizetett, nem fizetett mindegy) az utcáról egyesével szedte össze az embereket. Rohadt sok munka kellett hozzá. Nekem az az érzésem, hogy az mszp politikusai elkényelmesedtek és azt hiszik, hogy ha kitűznek egy szegfűt már elég a szavazatszerzéshez. Nem kérem. Keményen dolgozni kell. Keresni kell az emberekkel a kapcsolatot helyi szinten és az érdekükben felszólalni, tenni értük. Ahol a fideszes ellenszél és zsarolás ellenére is ellenzékit választottak polgármesternek, ott a teljesítményt értékelték és nem a pártszimpátiát.
Úgyhogy tessék dolgozni tisztelt ellenzéki képviselők!
JAJMÁR
@verőce21: 12:09 Lehet, hogy mi nem egy országban élünk, de az biztos, hogy mások a szempontjaink, talán ezért ítélünk másképpen.
Nem, nem "ideológiák" ütköztek, bárcsak úgy lenne! (Az lenne a normális.) A "Ne szólj szám, nem fáj fejem" az alap. Nincsenek pártok, de vannak romlott, korrupt vezetők. (még itt is ez a trend...),.
Enyhe többséggel és sok-sok munkával, kitartással, de remélem, hogy alaposan ki lesz itt söpörve... ez a pozitívum :)
Szerencsére vagyunk páran, akik nem legyintünk egyet, hogy hiszen így működik ez mindenütt :)
KERKA
Botkát negyedszer választották meg polgármesternek. Azért ez nem semmi. Ment a kampány ezerrel, csakúgy, mint bárhol az országban. A Fidesz itt is bevetett minden lehetséges eszközt, még püspöki segítséget is a fideszes jelöltnek, de Botkát nem tudták legyőzni. Ő minden erejével a városra koncentrál és kimarad a politikai csatározásból. Az ő részéről ez nem Mappett shó, hanem komoly kihívás. Nem tetszik, hogy ilyen jelzőkkel illetik az ország egyetlen baloldali bástyáját.
A Kunhalmi meg biztos azt kapta, amit megérdemelt.
verőce21
@JAJMÁR: (10:47) Igen, az önkormányzati választás személyekről szólt elsősorban. A közvetlen környezetükben jobban ismerik egymást a választók, ezért többet is kell(ene) dolgozniuk a jelölteknek. Történt, hogy a két egyéni választólapot én is "független" képviselőkre adtam, mert jobban ismerem a képességeiket.

Történetesen függetlenként éppen MSZP támogatással indultak...
verőce21
A baloldal per pillanat inkább pofozóbábunak alkalmas, de Tóbiás József MSZP-elnöknek bejött az élet: pártja előzte a Demokratikus Koalíciót, az Együtt–PM-et, sőt, az LMP-nek is oda a reális esélye a baloldali váltópártiságra.

Botka Szegeden túl jól szerepelt, nem akar Pestre jönni, Mesterházy visszatérésére sem kell számítani ebben a helyzetben, az öregek hőzöngése is kezelhető. egy időre elmúlt az "inváziós" veszély, a párt talán nem bomlik tovább...
JAJMÁR
@verőce21: Kb egyetértek, vagy valami olyasmi :)
verőce21
Most hallom, hogy Amerika tulajdonképpen fut a pénze után!
"...óriási csalódást okozott Washingtonban az ellenzék idei csúfos szereplése, ráadásul komoly összegeket invesztáltak a mögöttük lévő alapítványokba, és úgy tűnik, ez a pénz elveszett."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.