Lázár János már-már szánni való esetlenségétől volt hangos ma a közéleti sajtó, ami nagyjából abban csúcsosodott ki, hogy ő, mint a titkosszolgálatot is felügyelő Miniszterelnökséget vezető miniszter, nem, nem, dehogy tud bármit is az amerikai kitiltási botrányról. A 444 videója.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Ő sokat ér, mert sokja van. Így nincs miért sajnálni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Hát színésznek ne menjen, ha mindenképpen menni kell. Lehet, a szereposztás sem volt túl jó, Vargával szoktak békíteni, Kósával ijesztgetni.
Aki aláírta a rezsicsökkentést, az bizonyára azt is aláírná, hogy 2Mrd NAV büntetésről az admin dönt, nem a főnök.
soljanka
Ő sokat ér, mert sokja van. Így nincs miért sajnálni.
Desischado
Nem kell őket félteni! Dehogy rogán tonyó erről mit sem tudott? Akad olyan hülye, aki ezt el is hiszi?
Cicamama55
Én szívesen meghallgattam volna Kósa Lajost, ő még Rogán Antalt is felülmúlta volna köztudottan tartalmas, logikus válaszával. S hát Gabika is nagyokat hallgat...Ezt már ő sem tudja a bukott baloldalas szövegével kommentálni!
Toby
Lézer ? Egy mocskos, parazita tetű ! Trágyának még alkalmas, másnak nem !
coyote3
Félelmetes ez a tanácstalanság és maszatolás...
nezelodo
Sajnálja a radai rosseb meg a Zoltai barátja ezt az "igaz keresztény, nagyon szerény, templomegere, Rapcsák táskája alatt görnyedő" lézerjanót
whatthefuck
Minél jobban titkolóznak annál inkább rájuk ég :). Hasztalan hülyének tettetniük magukat, nevek akkor is lesznek.
silber13
Jajj, ez lesz a "Nemzeti Könnyezés Napja ", Közreműködik a CÖF Zokogó Matrónák Kórusa!
soljanka
@whatthefuck: Nevek már vannak. Az usákoknál, meg a külügyminisztériumban.
Szerintem most azon fáradoznak, hogy találjanak 6 beáldozható alkalmazottat a kormány környékéről, megszellőztetik a nevüket -kapnak kis apanázst-, oszt el van intézve minden.
Mert az amcsik nem hozzák nyilvánosságra a neveket, így a tényleges nagykutyák maradhatnak a helyükön. Legfeljebb Kazahsztánba repülnek vesztegetni.
Hellcat
Lehetőségek:
1) Tudnak mindent csak a pofátokba hazudnak...nem szép dolog.
2) Nem tudnak semmit...akkor viszont mi a jó anyámat keres egy csapat nyomorék ilyen magas pozícióban? Mire kapják a fizetésüket?
Desischado
@Horizont: Gondolatolvasó vagy, mert én is ebben reménykedem, adja az ég, hogy így legyen! hátha nem töltik ki ezt a ciklust! Csak nehogy a jobbik kerüljön a helyükre, mert akkor cseberből vederbe kerülünk! Hol van az ellenzék? Most kéne harsogniuk!
mate03
@Cicamama55: Na na! Gabika még tíz év múlva is elmúlt nyolc-évezik! Tudod amit egy papagáj be tanul,azt nem lehet kiverni belőle!
kukac50
Ő küldte pénzt zsarolni,kérni a kitiltott személyeket.
sentinel216
Még egy hatodrendű cégvezetőnek is tudnia kell a beosztottjai viselt dolgairól, nem egy kormányzati csúcsminiszternek, aki mindenben illetékes. Lázár többet tudott a tőle függetlenül dolgozó civil szervezetek munkatársairól, mint saját kollégáiról?
Cicamama55
@mate03: Sőt, még a túlvilágról is átjár kísérteni, így Halloween környékén...
rosalinda57
@Hellcat: Ez, amit írtál mindennek a lényege ! Teljesen egyetértek. A pozíció hajhászás volt eddig is náluk, no meg a mutyik. Szinte egyikük sem ért semmihez, csak ahhoz, hogy hogyan lehet minden embert megszívatni és ebből adódóan mennyi folyik be a zsebeikbe. ( Most érdemes lakást venni - szól a hirdetés szövege is - az már hiányzik, hogy kiknek és milyen értékben )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.