Rosszul áll Oszter Sándor szénája az ellene folyó rendőrségi nyomozásban – írja a Blikk.

A gyanú szerint a színművész terepjárójával még február 11-én hajtott ittasan az egyik bevásárlóközpont garázsa tartóoszlopainak, s mint később kiderült, a vérében 2,17 ezreléknyi alkoholszintet mutattak ki a szakértők.

A Blikk információi szerint a Balogh Gábor által benyújtott panaszokat rendre elutasították, így már biztos, hogy a bíróság előtt kell felelnie a színésznek. Az ittassággal kapcsoaltban azt mondta, a baleset után egy rajongója kínálta meg egy kis pálinkával, ezt azonban a vizeletminta megcáfolta.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Ha akkor korrekten, úri ember módjára elismeri az ittasan elkövetett rongálást és azonnal felajánlja a kártérítést, viszont teljesen kizárja a sajtót, -a kutya sem beszélne róla. Így meg nevetségessé tette magát a művészúr!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Maszlag
Aki egy üveg pálinkát, csak úgy lehajt,az alkoholista, és ne magyarázkodjon. Ha akkor elismeri, rég el lenne felejtve.
KERKA
Ha akkor korrekten, úri ember módjára elismeri az ittasan elkövetett rongálást és azonnal felajánlja a kártérítést, viszont teljesen kizárja a sajtót, -a kutya sem beszélne róla. Így meg nevetségessé tette magát a művészúr!
Főlökött
@miazavalami: Ott volt, de csak a hason(mása). Úgyis ez dívik mostanság.
miazavalami
@Főlökött: :-) Az csak a naaaggggyon nagy sztároknak jár. Nemtudtam hogy ő is az.
Egyébként, nagyot csalódtam benne, mikor ez kiderült. Nem azért mert pityókásan vezetett hanem mert hazudik , terelget. Nem vitte el a balhét.
miazavalami
@Horizont: Ő volt a mi Rózsa Sándorunk. Most pedig igen nagyot zuhant az embere szemébe!
Főlökött
@miazavalami: Nem volt nagy sztár pl. a r.tábornok, csak operatív nyomozó osztályt vezette :) Hasonmása pedig azt hitte a vidámparkban van és bérlettel dodzsemezhet.
tivoli
Mától kezdve Rúzsa Sándor nem is a szegények segítője, csak egy ócska kalandor. Mert Oszter sunyi volt.
miazavalami
@Főlökött: :-)
Ja! Így már világos! De szólj már neki is, hogy mit mondjon a bíró előtt...:-)
KERKA
Valaha Rózsa Sándor volt, de most már csak söndör
m.macskosz
@miazavalami: "...hanem mert hazudik , terelget. Nem vitte el a balhét. "
Ha a szabadidődben te is fácánlézerrel vadászgatnál, lehet, hogy rád is
ragadna a fidesz mentalitásból. (Tudom, még a feltételezés is sértő, ezért
már vissza is vontam! ) :)
Souky Sanjay
Nekem volt vele ügyem.Dolgoztam neki.A mai napig tartozik.Szar ember.
miazavalami
@m.macskosz: Nem sértő, de nem hinném. Lehet megtehetném hogy vadászni járjak, lehet megengedhetném magamnak az évi kétszeri nyaralást, lehet azt is hogy mindennap nívós étteremben vacsorázzak...
De nem teszem. Hogy miért? Mert úgy érzem nem attól vagyok valaki, hogy rázom nem létező rongyaimat, hanem attól ahogy élek. :-)
Gyuri Géderről
Menjen a sunyi p...ba az igazság szolgáltatásunk. Ha valakit pikk - pakkra megbüntetnek, (jogosan) hogy lakott terület elhagyása után nem kapcsolta be a tompított világítást nappal, akkor egy ittas vezetővel szemben miért tökörésznek. Tán csak nem azért mert kicsit fieszes?
mate03
@miazavalami: Pedig mög mondta hogy aki ki öjti a nevét arra, ráemöli a karót!
gulyasgyula
Én azt nem értem mi az fontos hir abban hogy O.Sándor itasan vezetet .Egy kiöregedett szinész meg kell büntetni és kész. Biztos ki tudja fizeni .
intrepid
@gulyasgyula: "meg kell büntetni és kész. Biztos ki tudja fizeni ." Hát éppen ez az: ki tudja fizetni, és mégis úgy hazudozott össze - vissza, mint egy primitív cigány. Ha nem volt feltünés, botrány, ő csinált. Ahelyett, hogy elsunnyogott volna a 3,14csába. De meg akarta mutatni, hogy ő a "VALAKI" őt nem lehet csak úgy elmarasztalni. Nem kellett őt nevetségessé tenni, megtette ezt ő maga.
silber13
Hááát...Ha okos...meg üyges...meg jó a beszélőkéje, akkor a bíróságok előtt megtartott Benedek Elek Országos Mesemondó Versenyen bízvást számíthat az első helyre és az ennek megfelelő büntetés-jutalomra!
Desischado
Jellemtelen, hazug, és gerinctelen, egyszóval fideszes. Nagyot esett a szemembe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.