Lehet utálni az internetet. Lehet utálni sok mindent, ami ott megtalálható. Emberi mivoltunkat, ép személyiségünket nem az internet teszi tönkre, hanem többek között a tudatosságban és a lelkierőben mutatkozó hiányosságok. Az embereket nem leszoktatni kell az internet használatáról, hanem elérhetővé tenni számukra azt, hogy tudásra tegyenek szert a lehető legkönnyebben.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: Bacskai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szimba
@verőce21: Az internet nem csak az akármilyen fórumokon hozzászólásokról szól. És igen, csökkentené az olyanokét is, mint te. Mert olyan ... vagy, aki fel nem fogja, hogy internet nélkül alapvető információkhoz sem jutsz hozzá, továbbá csak interneten keresztül tudsz elintézni sok mindent. Pl. Neptun - a felsőoktatásban résztvevők jelentkezése vizsgára, felvenni tantárgyakat, stb. -. Vagy pl. bármilyen, a kormány által meghírdetett pályázatokra is kizárólag elektronikus úton.
Szimba
@verőce21: Ja, még hozzáteszem, ha nem tudnád, az elektronikus út az internet használatát jelenti.
verőce21
@Szimba: Jó tudni, mi az az "elektronikus út"...:)
De a felsoroltakat mindet el lehet intézni központi helyről is, aki nem tudja megfizetni az internetadót. (Én nem tartozom ezek közé, ne reménykedj.) :)
Szimba
@verőce21: Biztos igazad van, támaszd alá felsorolva azokat a központi helyeket. "Én nem tartozom ezek közé, ne reménykedj"- Hú, pedig hogy reménykedtem. Nagyon kevés vagy, ha csak ennyit sikerült levenni a hozzászólásomból.
verőce21
@Szimba: Először is jó lenne ha ki tudnád fejteni, mire célzol, ill. mire alapozod, hogy: "csökkentené az olyanokét is, mint te." ? (És te?) :)
JAJMÁR
A "visszalépés" a kulcsszó ! Ez látszik minden téren, és még ezt is el lehet adni egyeseknek, valami nosztalgiába csomagolva.. - mert majd olyan lesz, mint régen, hogy előtérbe kerülnek a könyvek, mert az emberi kapcsolatok - és vannak, akiket talán még boldogít is ez a képmutatás !
Sőt, talán vonuljunk "vissza a természetbe", bár ezt Rousseau sem úgy gondolta, hogy nomád módon kell élni az erdő vagy a rét közepén.
Ma, ha az államhatalom plusz adók kivetésével elvonja az egyébként a világ minden részén elérhető kapcsolatrendszert, akkor kivonja ezeket az embereket a "világból" ! Olyan ez, mint egy online "vasfüggöny "! Sőt, családokat szakít szét, hiszen százezrek tartják így a napi kapcsolatot más országban élő rokonaikkal.
Ezért nagyon remélem, hogy nem kerül bevezetésre, vagy ha igen, minimális összegben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.